Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Βήμα στο Μιχάλη ...

Ο Μιχάλης άφησε το παρακάτω σχόλιο στο προηγούμενο θέμα και νομίζω οτι πρέπει να δημοσιευθεί ως θέμα για να τύχει και σχολιασμού.

Γράφει ο Μιχάλης

Με ικανοποίηση είδα ότι ο ΑΟΦ έφτιαξε τη δική του ιστοσελίδα κάνοντας πραγματικότητα τη σκέψη του νέου αλλά δραστήριου μέλους Λαχανά Γεωργίου. Θα μπορέσουμε έτσι να ενημερώσουμε τους Φιλιππιαδιωτες και μη, τόσο για την ιστορία της ομάδας, τους στόχους σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της μη ύπαρξης αθλητικών εγκαταστάσεων, όχι μόνο για προπόνηση αλλά ούτε καν για τους αγώνες πρωταθλήματος, με συνέπεια η ομάδα να αγωνίζεται ποτέ στην Κερασουντα, πότε στην Καμπή και ίσως του χρόνου πιο μακριά.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το θέμα αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε πάρει υποσχέσεις το Σεπτέμβριο από τη δημοτική αρχή ότι τέλος Γενάρη, θα γινόταν το καινούργιο γήπεδο και θα λυνόταν τα προβλήματά μας, όμως αυτό που βλέπουμε είναι πλήρης εγκατάληψη. Γιατί κύριοι ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ για ένα γήπεδο χωράφι που δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ούτε ο Εθνικός. Εγκαταλείψατε στην τύχη τους εκατοντάδες αθλητές, στο όνομα της μεγάλης ιδέας, βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δασός, το μέλλον του αθλητισμού χτίζεται από τη βάση(ύπαρξη εγκαταστάσεων) και όχι από την κορυφη. Αλλα είπατε και αλλά κάνετε. Δώστε σύντομα λύση γιατί αυτό που μένει είναι τα έργα και όχι τα λόγια στα καφενεία.
Το ότι υπάρχουμε ακόμη είναι θαύμα ,και αυτό οφείλεται στη δουλεία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια από παράγοντες και προπονητές αλλά και στην αγάπη των νέων παιδιών για το ποδόσφαιρο και τον ΑΦ την ομάδα με την μικρή ιστορία πλην όμως το πλούσιο έργο. Αυτά για το γηπεδικο ,μήπως και αφυπνιστούν οι αρμόδιοι.
Στα αγωνιστικά τώρα ,θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους ποιότητα, με συνέπεια το σερί νικών που αν συνεχιστεί θα οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγόρια, εκεί που της αξίζει να είναι σύμφωνα με το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Λάμπρο Νασιο για το χρόνο που αφιερώνει στην ομάδα παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, τον Νίκο Ζηκα που είναι ο αφανής ήρωας της υπόθεσης, τη διοίκηση η οποία προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες να οργανώσει οικονομικά το σύλλογο, ώστε να μη λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και εκ μέρους της διοίκησης τους χορηγούς μας ,οι οποίοι μας κάλυψαν πλήρως από πλευράς υλικού. Φόρμες(Δημήτρης Παππας), Σάκους(Φιλιππιαδα Σπορ), Αντιανεμικά(Αλεξίου Ευθυμία), Μπουφάν(Ντακουλας Μπάμπης).

23 Ιανουάριος 2009 11:13 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: