Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 20/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω την μέρα μου, εκφράζοντας την ευαρέσκεια μου για την απήχηση που έχει το blog ιδιαίτερα στους νέους αφού εχθές μονό ανάρτησαν τα σχόλια τους πάνω από 20 φίλοι του ΑΟΦ.

Περί Α-πειθαρχίας
Είχα σκοπό σήμερα να ασχοληθώ με την κακή αθλητική συμπεριφορά ορισμένων παιχτών μας αλλά ένα σχόλιο ποδοσφαιριστή μας και «πέτρας του σκανδάλου», χθες βραδύ στο blog, με έκανε να αλλάξω γνώμη, αφού υποσχέθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί.
Στον αντίποδα όμως των κρουσμάτων απειθαρχίας, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα παίχτη παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για το πάθος του μέσα στο γήπεδο όσο και για την άψογη αθλητική συμπεριφορά του. Είναι ο Βασίλης Τούπης, ο οποίος παρά τις κακές συνήθειες που απέκτησε στην προηγουμένη ομάδα όπου αγωνιζόταν, κατάφερε να προσαρμοσθεί αμέσως στην Φιλοσοφία και το Αθλητικό πνεύμα του ΑΟΦ και αναδεικνύεται όχι μόνο ως ο καλύτερος αμυντικός της κατηγορίας μας αλλά κερδίζει και τον τίτλο του καλύτερου Αθλητή.

ΜΕ WILD STORKS Ο ΑΟΦ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε χθες βράδυ το μήνυμα - υπόσχεση του προέδρου των wild storks ο οποίος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι Φίλος του ποδοσφαίρου και στηρίζει τις τοπικές ομάδες. Το παραθέτουμε ως έχει:
«Το Σάββατο στο μεγάλο Ματς οι wild storks θα είναι εκεί με τα τύμπανα και καπνογόνα. Οι wild storks παντού και στον ΑΟΦ επίσημα».

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ
"Ξέχασα να δώσω συγχαρητήρια στον στενό μου φίλο και συμπαίκτη Αντρέα για το απίστευτο match που έκανε στην Λούτσα και για το Goal που πέτυχε. Ελπίζω με τον καιρό να παίζει συνέχεια έτσι και να βάζει όσο πιο πολλά Goal μπορεί, γιατί με τα τελευταία φοβερά match που κάνει, έχει βοηθήσει παρά πολύ την μαδαρά μας και είναι κρίμα να μην σημειώνει περισσότερα Goal ο συγκεκριμένος παιχταράς." (Στάθης)

Ο Στάθης παρά το νεαρό της ηλικίας του(15 χρόνων) παραδίδει μαθήματα φιλίας και ομαδικότητας.

ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΕΣ
λληνας Κροίσος ιδιοκτήτης περιπτέρου με εννέα γράμματα, εκδήλωσε προχθές βράδυ το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ΑΟΦ. Ρε ποιος να ΄ναι;
Πάντως όπως και να ΄χει, Πρόεδρε το νου σου!

ρεις θηριώδες τύποι από την Λούτσα, έψαχναν με απειλητική διάθεση τον προπονητή του ΑΟΦ. Όταν είδαν τον Λάμπρο έφυγαν απογοητευμένοι.
Άρε Λαινά ...δε ξεχνιέσαι με τίποτα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Η ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΚΑΛΚΑ

Αναφορικά με τα ευμενέστατα σχόλιά σου για τον Βασίλη θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. Στην αρχή λοιπόν της προετοιμασίας της ομάδας μετά από μερικά φιλικά παιχνίδια που δώσαμε, θεωρούσα οτι ο Βασίλης δεν "κολλούσε" στην ομάδα λόγω συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Όχι μόνο δεν επαληθεύτηκε αυτή η θεώρηση, αλλά αντιθέτως την κυριακή μετά το ματς ήμουν ο πρώτος που το σχολίασα. Ανακαλώ όμως από τη μνήμη μου και τη συμπεριφορά σχεδόν όλων των παιχτών μας και διαπιστώνω οτι βρίσκονται στην ίδια κατηγορία, των αθόρυβων δηλαδή παικτών που κομμάτι κομμάτι σχηματίζουν το παζλ της ομάδας. Ο Βασίλης απλά με εξέπληξε γιατί όπως είπα στην αρχή είχα εσφαλμένη εντύπωση.