Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ.

Μεγάλη νίκη με 3-0 πέτυχε το Σάββατο ο ΑΟΦ εναντίον της μέχρι τότε πρώτης Αχερουσίας και την γκρέμισε από την πρώτη θέση, την οποία διατηρούσε από την αρχή του πρωταθλήματος
Από την αρχή του αγώνα φαίνονταν, ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον ΑΟΦ, αφού η καλή κατάστασή των παιχτών μας και η δυναμική παρουσία των WILD STORKS προμήνυαν την μεγάλη νίκη.
Ο ΑΟΦ μπήκε δυνατά στον αγώνα και τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Χάνοντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες, στο 35΄και ύστερα από ασίστ του Ντέκο, ο Κάλλης με υπέροχο τακουνάκι, περνάει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του και πλασάρει κάνοντας το 1-0.
Οι παίχτες μας συνέχιζαν να τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, πιέζοντας για δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε και έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο.
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε με δύναμη και πάθος θέλοντας να τελειώσει από νωρίς το δήθεν ντέρμπι και αυτό το πέτυχε ο Ντέκο όταν με φανταστική προσωπική ενέργεια ντριπλάροντας δύο αντιπάλους έκανε το 2-0 και τους φιλάθλους μας να εκστασιάζονται στην κερκίδα. Η εξέλιξη του ματς ήταν βασανιστική για την ομάδα της Αχερουσίας αφού προσπαθούσε να ανατρέψει το σκηνικό του Αγώνα αλλά έπεφτε πάνω στο αμυντικό τοίχος που δημιούργησαν ο Κίλερ, ο Χουλιάρας, ο γίγαντας Τόκης, ο Μπουφόν και τα άλλα παιδιά. Ο ΑΟΦ συνέχιζε να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες με Κάλλη και Ντέκο εξευτελίζοντας την αντίπαλη άμυνα
Η χαριστική βολή για την Αχερουσία ήρθε στο 90΄ όταν ο Κάλκα υστέρα από πάσα του Σ. Ζιώγα μπήκε κάθετα στην εστία της αντίπαλης ομάδας και με αριστοτεχνική ντρίπλα απέφυγε τον αντίπαλο του ο οποίος αρκέστηκε μόνο στο να τον ανατρέψει και τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κάλλης κάνοντας το 3-0 και την την ατμόσφαιρα πανηγυρική με τους παίχτες και την διοίκηση να γίνονται ένα κουβάρι από χαρά.
Διακριθέντες ήταν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου ακόμη και οι δύο αλλαγές που έγιναν.
Οι 14 παιχταράδες της μεγάλης νίκης ήταν:
Χουλιάρας Γ., Κωστάκος Επ.(60' Ζιώγας Αθ.), Αντρ. Λιλάι, Ντούπης Β., Τόκης Ν., Δήμος, Χουλιάρας Κ., Ζιώγας Σπ., Βενετίκος Κ., Παπαλέξης Στ. (49΄ Βαρούχος Η.)(80΄Κωστάκος Δ.), Κάλλης Σπ. , Αναπλ. Παπαδιώτης Β.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος.


WILD STORKS! ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μαγική ήταν χθες η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι wild storks αποτελώντας τον 12ο παίχτη της ομάδας μας. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σταμάτησαν να ενισχύουν τους παίχτες μας κάνοντας τους να τρέχουν σαν αφηνιασμένοι. Μερίδιο της μεγάλης επιτυχίας ανήκει σίγουρα σε αυτούς
Σύσσωμη η ομάδα, παίχτες και διοίκηση, μου ζήτησαν μέσω του blog να τους ευχαριστήσουμε θερμά και να τους ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
Πρόεδρε και μέλη των wild storks των ειλικρινά μας συγκινήσατε . Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε κοντά μας.

Αύριο με περισσότερο ρεπορτάζ, φώτο και βιντεάκια από τον αγώνα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a re kalka........itan sigoura aristotexniki i tripla sou????san tis dikes mou den nomizo........xaxaxaxa.enas proin paixtis tou aof.............

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε επίσης οτι η αντίπαλη ομάδα αξίζει συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά παικτών και παραγόντων τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός αυτού.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.