Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 13/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΟΦΑΡΕΣ


Ενθουσιασμό έφερε στην οικογενεια του ΑΟΦ η δημιουργiα του blog μας. Τηλέφωνα με ευχαριστιες απο ολες τις γωνιές της γης δεχθήκαμε χθες βραδυ, και με εκπληξη διαπιστώσαμε οτι ΑΟΦΑΡΕΣ υπαρχουν παντού.
Φίλοι του ΑΟΦ απο Νάξο ,Κρητη,θεσσαλονικη,Αθήνα,Γερμανια,και Αμερική,εσπευσαν να μας τηλεφωνησουν και να μας συγχαρουν γι΄αυτή μας την προσπάθεια και μας υποσχεθηκαν να ενημερωνουν το blog και με δικα τους σχόλια.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ ;
Έντονη ειναι η ανησυχια παραγοντων και φιλων του ΑΟΦ για το τι συμβαινει τον τελευταιο καιρό με τον Ντέκο καθως η μειωμένη αποδοση και ο εκνευρισμος του ειδικά στο πρωτο ημιχρονο επηρεασαν ολη την ομαδα.
Σε επικοινωνια που ειχαμε μαζι του μας καθησυχασε λέγοντας πως ειναι κατι παροδικο και θα ξαναβρει τον καλο του εαυτο.
Φιλε Ντεκο εύχομαι να επανελθεις συντομα γιατι εισαι βαρόμετρο για την ομαδα μας.

ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ
Μας άγχωσε ο παιχταράς μας ο Στάθης οταν στο 90΄λεπτο σε συγκρουση με αντιπαλο παιχτη επεσε στο έδαφος σφαδαζοντας απο τους πονους.Ο Φυσιοθεραπευτης της Ομάδας μας Κωστάκος Δημήτριος μας καθησυχασε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και μαλλον θα ειναι παρών στο επόμενο Ματς με την Λούτσα.
Επικοινωνησαμε με τον Σταθη και δήλωσε οτι ειναι εντάξει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΛΗΣ
Εξέτισε την ποινή του ο Κάλης και θα ειναι στην διαθεση του προπονητη για τον επόμενο αγωνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Ευχόμαστε καλη επιτυχία στον Εθνικό μας για τον αυριανο δυσκολο αγωνα κοντρα στον Εορδαικό.Θα είμαστε ολοι εκεί.


ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΕΣ
ακοφάνηκε στον Ντέκο το σχόλιο του Σταθη, για την γκρίνια κάποιων παιχτών κατά την διαρκεια του αγωνα, και έσπευσε να τον παρει τηλεφωνο ζητωντας του εξηγησεις σε ποιον αναφερετε.Ο Σταθης εύστοχα του απάντησε "Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται".
Απο μικρο μαθαινεις την αληθεια φιλε Ντέκο.

-Παιχτης απο την Ομαδα του ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ κυκλοφορούσε με αθλητικό σακο του ΑΟΦ.Σε ερώτηση μας είπε "μου τον έδωσε ο Πρόεδρος".
Τι τρεχει Πρόεδρε υπεγράφει κανενα πρωτόκολλο συνεργασιας με το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ;

-Ενας λόγος που ο Ντεκο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ύστερα απο δήλωση του ήταν η απαγοητευση που ενιωσε βλέποντας τον Πρόεδρο της ομαδας να αποβάλλεται κακήν κακώς απο τον διαιτητη.
Μήπως Πρόεδρε καταντησες ο Κουγ.. της Φιλιππιαδας;

-Αγαπητέ Πρόεδρε θα μπορούσε να συμβει αυτο σε Προεδρο της εμβέλειας ενος Αχιλλέα Μπέου,ενός Μακή Ψωμιαδη; Μήπως τα κυβικά σου ειναι λιγα για τον ΑΟΦ;Αν οχι περιμένω αποδείξεις. (ερωτημα-σχολιο Ηλία ΤΖ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: