Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 21/1/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ.
Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία.

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε κυρίως με την την ψυχολογική προετοιμασία των παιχτών ενόψει του μεγάλου ντέρμπι το Σάββατο απέναντι στην πρωτοπόρο Αχερουσία.
Γι’ αυτό θέλω και την βοήθεια όλων των Φίλων του ΑΟΦ των όποιων τα σχόλια να είναι κυρίως εμψυχωτικά για τους παίχτες μας.

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ
Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής πλησιάζει και ο ποδοσφαιρικός πυρετός στη Φιλιππιάδα ανεβαίνει. Ο ΑΟΦ αύριο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ,με προπόνηση-διπλό, για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, τόσο βαθμολογικά όσο και σε επίπεδο γοήτρου.
Στη Φιλιππιάδα, η δίψα του κόσμου για άνοδο είναι μεγάλη, με δεδομένο πως η ομάδα έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση.
Ο προπονητής του ΑΟΦ θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός ή απουσία. Από σήμερα μπορεί να υπολογίζει και τον Κάλκα που επέστρεψε ύστερα από διάστημα δύο εβδομάδων εξαιτίας μιας θλάσης στο δικέφαλο.

ΕΥΤΥΧΩΣ……ΣΥΝΗΛΘΕ
Ανακούφιση προκάλεσε στους ιθύνοντες της ομάδας μας η άνοδος της απόδοσης του DECO!O ίδιος μας είχε καθησυχάσει ,αλλά κάποιοι ήταν επιφυλακτικοί!Ευτυχώς ο DECO έδωσε τα διαπιστευτήρια του μέσα στο γήπεδο!ΜΠΡΑΒΟ DECO συνέχισε έτσι!!!

ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΟΙΦΩΝ
Την τελευταία φορά που πήγα να μπω στα αποδυτήρια της ομάδας του ΑΟΦ με χτύπησε η κάψα από την αλόγιστη χρήση θερμαντικών αλοιφών που κάνουν ορισμένοι παίχτες μας νομίζοντας ότι αντικαθιστούν την προθέρμανση και μάλιστα απαιτούνε να υπάρχουν στο φαρμακείο της ομάδας αρκετά σωληνάρια. Ρωτήσαμε ένα ειδικό σε αυτά τα θέματα τον Φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κωστάκο Δημήτρη και μας είπε ότι, ούτε ένα 5% της αλοιφής δεν προχωράει υποδόρια, συνεπώς το μυικό σύστημα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα ποδοσφαίρου βάζοντας μόνο αλοιφές αλλά απαραίτητο είναι κυρίως η καλή προθέρμανση (ζέσταμα).
Έτσι όπως καταλαβαίνεται λιγότερη αλοιφή, περισσότερο ζέσταμα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Κάλκα Hacker!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΗ.ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ...

ΚΑΛΚΟ είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ανώνυμε.Θα το ήθελα και εγώ πολύ να ξετινάξω τα δίχτυα της Αχερούσίας.Πάντως όποιος και να τα ξετινάξει το ίδιο μου κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Loipon i omada den exei na fovithei kammia axerousia...i fanela tou aof einai baria k prepei na to katalaboun apantes...oloi suspeirwmenoi gia tin anodo...alla proexei i niki me axerousia..elpizw o Giannhs na dwsei wthisi stous paiktes me tin omilia tou prin to mats...

thsoniel είπε...

Η αναμέτρηση με την Αχερουσία το Σάββατο πλησιάζει . Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και φανατισμός θα πρέπει να εκλείψει,δεδομένου ότι δεν μας προσθέτει κάτι στα συν ως ομάδα αλλά και γιά τον λόγο ότι διαθέτουμε το καλύτερο έμψυχο υλικό του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση την πληρέστερη ομάδα, η οποία πέτυχε απλά μεθοδικά και προπάντων ήρεμα τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα . Να προσθέσουμε στα επιπλέον θετικά της αναμέτρησης την παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο, με ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία των WILD STORKS( όπως μας έχουν διαμηνύσει ) και τους περιμένουμε,την προσδοκία και την πίστη όλων μας γιά την νίκη και τον εγωισμό και την φιλοδοξία των παικτών μας απέναντι στους παίκτες της Αχερουσίας,να αποδείξουν και βαθμολογικά ότι είναι καλύτεροι από αυτούς . Ξεκινώντας να γράψω το σχόλιο έμαθα και το αποτέλεσμα του ΕΘΝΙΚΟΎ που έπαιζε σήμερα στον ΠΑΟΝΕ 1 - 1 . Πολλά μπράβο στον Εθνικό γιά την δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη επιτυχία μετά την νίκη επι του Εορδαικού . Με τέτοια αποτελέσματα η λέξη παραμονή γιά την ομάδα μας φαντάζει αστεία . Συνεχίστε έτσι ... . Το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα και με μία λιτή τελετή, όπως κάνουμε συνήθως θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου μας .