Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

Σάββατο 17/01/09 να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνία. Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF (φίλε το έπιασες το υπονοούμενο για την προπόνηση),στον Τσέλο που σήμερα έφτασε στην Σουηδία, στον Σπύρο στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας ύστερα από την χθεσινή προπόνηση-Διπλό που έγινε ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Λούτσα.
Ιδιαίτερα δε οι δύο επιθετικοί μας Σ. Κάλλης και Η. Βαρούχος ήταν στα φόρτε τους και συναγωνίζονταν ποιος θα βάλει τα πιο πολλά γκολ.
Όλοι οι παίχτες μας είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα επικρατήσουμε εύκολα στην δύσκολη έδρα της Λούτσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ενημερώνουμε όλους τους παίχτες ότι η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Λούτσα θα αναχωρήσει την Κυριακή και ώρα 13 μ.μ από το γήπεδο Φιλιππιάδας. Πριν την αναχώρηση, η ομάδα θα συγκεντρωθεί για καφέ στο DALU.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ
Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ φίλοι μπαίνουν στο blog μας και αφήνουν το δικό τους σχόλιο. Θα τολμούσα να πω, ότι έχει μετατραπεί σε ένα τόπο συνάντησης όπου καλοί φίλοι εκφράζουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς ,τα αστεία , τα πειράγματα τους.
Αυτή ακριβώς είναι και η επιτυχία του Blog μας, ότι, πέραν της ενημέρωσης για την ομάδα είναι και ένα ηλεκτρονικό καφέ, για φίλους που είναι δύσκολο να βρίσκονται και να τα λένε.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ:
Με υψηλό ηθικό, μετά την ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευης,η ομάδα πάει για ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ στη ΛΟΥΤΣΑ.

Σχόλιο φίλου και μέλους της Διοίκησης
Όσο αφορά την εκτός έδρας ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Λούτσα, αποτελεί κομβικό σημείο για την ομάδα μας,δεδομένου ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως διαμορφώνεται η βαθμολογική κατάσταση, αφενός μεν θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία μας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την διαφαινόμενη έως τότε πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος ομάδα της Αχερουσίας,αφετέρου δε βαθμολογικά θα μας επιτρέψει την κατά το δυνατόν ευκολότερη και άμεση τυχόν διαφοροποίηση των υπαρχόντων βαθμολογικών συσχετισμών . Κρίνω σκόπιμο η αποστολή της ομάδας την Κυριακή στην Λούτσα, να είναι πλήρης τόσο από τους αθλητές όσο και από τους παράγοντες της ομάδας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

paidia sugxarhthria gia to blog . einai mia polu oraia prospatheia gia thn omada tou A.O.F. (xara sto kouragio sou pou grafeis kathe mera kalka)

to shma einai epeteiako ?

pantos ola afta eginan epi proedrias tou tou JOHN ZIKA pou einai kai palemaxos ths omadas alla kai megalos athlhths sto basket (eixe enan mikro travmatismo omos pistevo tha ton kseperasei kai tha epistrepsei kaluteros)

ante kalh epituxia avrio.
pame gia diplo mesa sto xorio pou einai kai to sunthima opos ematha

giannh perimeno sxolio ....