Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική, στον Νίκο στην Γερμανία και στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα.

Εις υγείαν της Διοίκησης!
Είχα την χαρά να παραβρεθώ στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας και ομολογώ έμεινα εντυπωσιασμένος, τόσο από την οργάνωση της εκδήλωσης όσο και από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Πρέπει να ανατρέξω τον νου μου πολλά χρόνια πριν ώστε να θυμηθώ κάτι παρόμοιο. Για αυτές τις όμορφες καταστάσεις υπεύθυνη είναι η σημερινή διοίκηση, της οποίας η σύνθεση είναι μοναδική, με καλά παιδιά τα οποία διακρίνει, σοβαρότητα, συνέπεια και ήθος. Κάποια άλλη στιγμή φίλοι μου, θα αναφερθώ και στο πολύτιμο έργο τους, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Τους αφιερώνω λοιπόν, την μεγάλη νίκη του Σαββάτου και εύχομαι τα καλύτερα για τους ιδίους και τις οικογένειες τους.

4 σχόλια:

lainas είπε...

Καλημέρα και από μένα. Το σχόλιό μου σήμερα αφορά τη δημιουργία της φετινής ομάδας. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να γνωρίσετε το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η διαχρονική ύπαρξη ύπαρξη της ομάδας συνίσταται στο γεγονός ότι λειτουργεί άκρως ερασιτεχνικά σε ότι αφορά το οικονομικό μέρος. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, δίνουν τα πάντα για το σύλλογο αφιλοκερδώς. Αυτό είναι το μυστικό μας, αυτό μας κρατά ενωμένους σαν μια μεγάλη οικογένεια. Αξίζει επομένως μια ειδική αναφορά για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά:
1) Χουλιάρας Ιωάννης:Τ/Φ, ετών 31.Πρώτη ομάδα Αστέρας Π.- Εθνικός Φ. Ένας από τους κορυφαίους αν όχι ο κορυφαίος Τ/Φ της κατηγορίας.
2) Τόκης Νεκτάριος; Αμυντικός, ετών 28. Μεταγράφηκε από την ΑΕ Καμπής.
3) Ντούπης Βασίλης: Αμυντικός, ετών 28.Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ, μεταγράφηκε στον Λούρο για να επιστρέψει και πάλι.
4) Χουλιάρας Κώστας: Μέσος,ετών28.Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ μεταγράφηκε στον Εθνικό Φ. και επέστρεψε μέσω Κερασώνα στον ΑΟΦ. Παίκτης με ανασταλτικές ικανότητες αλλά και συχνές προωθήσεις όταν το απαιτούν οι συνθήκες του αγώνα.
5) Ληλάι Κρενάρ: Αμυντικός, ετών 22. Πρώτη ομάδα ο ΑΟΦ.
6) Ζιώγας Θανάσης: Αμυντικός, ετών 19. Μεταγραφή από τον Εθνικό. Η βοήθειά του σημαντική, όπως και των άλλων νεαρών παικτών γιατί στον ΑΟΦ δίνονται οι ευκαιρίες.
7) Μαρκόπουλος Γιώργος: Αμυντικός, ετών 30. Η ψυχή της ομάδας, η βαήθειά του σημαντικότατη τα προηγούμενα χρόνια, ετοιμοπόλεμος όποτε ζητηθεί η βοήθειά του.
8) Κωστάκος Επαμεινώντας: Μέσος, ετών 30. Πρώτη ομάδα ο ΑΟΦ . Η τέχνη του δεν αμφισβητείται από κανέναν, η βοήθειά του σε περισσότερες από μία θέσεις σημαντική.
9) Κολιός Δήμος; Αμυντικός, ετών 17. Μεταγραφή από Ηρακλή Αγ. Γεωργίου. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ΑΟΦ.
10) Παπαλέξης Στάθης: Μέσος, ετών 15. Μεταγραφή από τον Παναγροτικό. Ο μικρότερος βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Πλούσιο ταλέντο ,αδαμάντινος χαρακτήρας, γυμναζόνταν από πολύ μικρός στις ακαδημίες του ΑΟΦ, όπου και τελικά κατέληξε. Το μέλλον του ανήκει.
11) Βενετίκας Κώστας: Μέσος, ετών 29. Πρώτο του άθλημα το τένις, όμως υπερίσχυσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και δίνει σημαντική βοήθεια στην ομάδα.
12) Κάλλης Σπύρος: Επιθετικός, ετών 26. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ, μεταγράφηκε στον ΕθνικόΦ., από εκεί στον Λούρο και τελικά επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του.
13) Ζιώγας Σπύρος: Μέσος, ετών 28. Μεταγράφηκε από τον Παναγροτικό. Παίκτης αυξημένων ανασταλτικών ικανοτήτων.
14) Βαρούχος Ηλίας: Επιθετικός, ετών 16. Το ταλέντο του γνωστό, επιλέχθηκε και πείστηκε να αγωνιστεί στον ΑΟΦ. Ταχύτατος ποδοσφαιριστής και αδαμάντινος χαρακτήρας.
15) Γκούλιος Θάνος: Επιθετικός, ετών 19.Πρώτη ομάδα ΑΟΦ. Η απουσία του λόγω φοίτησης αισθητή.
16) Κωστάκος Δημήτριος του Εμ.: Μεσοεπιθετικός, ετών 35. Προσωποποίηση της ποδοσφαιρικής τέχνης με περίσσιο πάθος και αγάπη για το σύλλογο. Ξ εκίνησε φυσικά από τον ΑΟΦ.
17) Τσάιμος Αλέξανδρος: Τ/Φ, ετών 21. δυστυχώς οι αυξημένες υποχρεώσεις (φοίτηση, εργασία) δεν του επιτρέπουν να είναι πάντα κοντά στην ομάδα.
18) Ντάλας Δημήτρης: Μέσος, ετών 20. Παιδί με όρεξη και πάθος για το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς ένα τροχαίο ατύχημα του στερεί τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται. Πρέπει όλοι να σταθούμε πλάι στον Δημήτρη και να τον στηρίξουμε (κυρίως οικονομικά) ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση της υγείας του. Δημήτρη σου εύχομαι καλή ανάρρωση και γρήγορη επαναφορά.

Φυσικά υπάρχουν και οι ξενιτεμένοι που δεν ξεχνούν την ομάδα και όταν έρχονται στην Φιλιππιάδα βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις:
Γατσέλος Περικλής: Μέσος, ετών 28. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ.
Τζιάτζιος Ηλίας: Επιθετικός, ετών 34. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ, με θητεία στον Εθνικό.
Δημητρίου Βασίλης: Αμυντικός, ετών 26. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ.
Φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που στηρίζουν την ομάδα και είναι δίπλα της όταν χρειαστεί: Καραγιάννης Ιωάννης, Πουλής Γιώργος, Ρεμπής Κώστας.
Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στους παίκτες που πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες. Ασπρούδης Παντελής; Μέσος, ετών 20. Προήλθε από τις ακαδημίες του ΑΟΦ. Ένα παιδί με τρομερό πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο, στοιχεία που του έδωσαν τη δύναμη να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, γιατί η γύμναση των παιδιών αυτών γίνονταν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω των γνωστών προβλημάτων με το γήπεδο. Η βοήθειά του τα προηγούμενα χρόνια ήταν τεράστια. Τον ευχαριστώ θερμά καθώς και τον πατέρα του που με εμπιστεύθηκε. Καλή σταδιοδρομία Παντελή.
Βασιλείου Κοσμάς:Αμυντικός, ετών 20. Πρώτη ομάδα ο ΑΟΦ. Ταλέντο με αδαμάντινο χαρακτήρα.
Γκαρτζονίκας Αρης: Μέσος, ετών 19. Μεταγραφή από Εθνικό. Πήγε σε ομάδα της Φλώρινας, όπου σπουδάζει.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Λαϊνάς Μιχάλης: Γέννημα θρέμμα του ΑΟΦ.
Β.ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Τσιμπίδας Βάιος- Γυμναστής.
ΥΠ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νάσιος Λάμπρος: η βοήθειά του στο σύλλογο δεν περιγράφεται με λέξεις, εφόσον υπήρξε ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
ΤΕΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Ζήκας Νίκος: Το έργο του είναι αθόρυβο και τεράστιας σημασίας για το προπονητικό τιμ.

Το παζλ ολοκληρώνει η φετινή διοίκηση η οποία αποτελείται από νέους ανθρώπους, ηθικά στοιχεία της τοπικής κοινωνίας, επαγγελματικά καταξιωμένους, με αγάπη για τον αθλητισμό και το σύλλογο:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήκας Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Λαχανάς Γεώργιος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαλμάς Θεόδωρος
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τάσης Απόστολος
ΤΑΜΙΑΣ: Κωστάκος Δημήτριος του Γρ.
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Αλεξίου Ευθυμία.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω δυο λόγια για το πώς φτιάχτηκε η φετινή ομάδα. Είναι γνωστό σε όλους το σημαντικό πρόβλημα που είχαμε με το γήπεδο και άρα ήταν δύσκολο έως ακατόρθωτο να κάνουμε κανονικό αριθμό προπονήσεων. Όμως υπήρχαν αλλού αθλητικές εγκαταστάσεις και έπρεπε να τις χρησιμοποιήσουμε. Τελειώνοντας λοιπόν η περσινή σεζόν και αφού πραγματοποιήθηκε ο στόχος της παραμονής, κλείσαμε σειρά φιλικών παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Άρτας, με την ομάδα των Κεραματών στην οποία , προπονητής ήταν ο αδερφός μου Σωκράτης. Στα φιλικά αυτά πήραν μέρος οι μεταγραφές που είχε προγραμματιστεί να γίνουν για την επόμενη χρονιά.: Χουλιάρας Κώστας από τον Κερασώνα, Ζιώγας Σπύρος από τον Παναγροτικό, Ντούπης Βασίλης και Κάλλης Σπύρος από το Λούρο.
Όλοι αυτοί πλην του Ζιώγα είχαν ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟΦ και επανήλθαν με στόχο να βοηθήσουν στην άνοδο της ομάδας στην πρώτη κατηγορία.
Έτσι χτίστηκε η φετινή ομάδα η οποία πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα υλοποιήσει το στόχο που είχε τεθεί από πέρυσι.
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον αδερφό μου Σωκράτη, που μεσολάβησε ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει τα περσινά φιλικά παιχνίδια, καθώς επίσης και τον Νταλάκα Τάσο- προπονητή στη Φιλοθέη- ο οποίος δέχτηκε μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων να κάνουμε φιλικό στις εγκαταστάσεις της Φιλοθέης, παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα.
Κλείνω λοιπόν εδώ την αναφορά μου στην οργάνωση της ομάδας και θέλω να τονίσω ότι όλες οι ενέργειες και μεταγραφές έγιναν σε συνεργασία φυσικά, με τη διοίκηση με μοναδικό στόχο τη διαχρονική ισχυροποίηση της ομάδας.

thsoniel είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Κάλκο, ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου ήταν μιά ακόμη απόδειξη του πνεύματος ομαδικότητας και της αγαστής συνεργασίας, όλων των μελών του κάτω από τα οποία λειτουργεί ο Σύλλογος και εξωτερικεύεται με τον καύτερο τρόπο κατά την διάρκεα και των υπολοίπων δραστηριοτήτων, με επιστέγασμα την αγωνιστική μας συμπεριφορά . Ο μεγάλος απών σε όλα αυτά τα διαδραματιζόμενα αγωνιστικά και μη είναι φυσικά ο Μιχάλης Λαινάς του οποίου η νοητή παρουσία σε όλους μας είναι αδιαμφησβήτητα πέραν του βεβαίου εμφανής και ισχυρή και επειδή αναγκαστικά δεν έχει άμεση επαφή με τα γεγονότα μας υπενθυμίζει άλλοτε εύστοχα όπως το προηγούμενο σχόλιο στο οποίο μας παραπέμπει και άλλοτε άκαιρα, διάφορα γεγονότα και διάφορους προβληματισμούς, γιά τους οποίους όλοι μας έχουμε άποψη την οποία χρήζει να την εκφράσουμε εν ευθέτω ο καθείς . Μιχάλη σε περιμένουμε .....

Ανώνυμος είπε...

Και μ' αυτά και μ' αυτά τελειώνει η βδομάδα... Κάλκα πέτα καμιά ντόπα γιατί κάνει κοιλιά το σύστημα

(ακατανόμαστος)

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ (ΕΣΤΩ Κ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ) Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟΦ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ...ΠΑΝΤΕΛΗΣ