Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/0/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΦ


Χθες λάβαμε ένα σχόλιο από φίλο του ΑΟΦ με την υπογραφή "thsοniel" και με έκανε να νιώσω κάπως αμήχανα .Το σχόλιο αναφέρονταν στον παίχτη του ΑΟΦ Δημήτρη Κώτση ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τον κράτησε για αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο. Φίλε thsoniel με πρόλαβες γιατί σήμερα είχα σκοπό να γράψω για το θέμα αυτό, αλλά θα κάνω κάτι άλλο, θα αναρτήσω το σχόλιο σου το οποίο με καλύπτει πλήρως. Να ξέρει όμως ο Δημήτρης ότι, τουλάχιστον εγώ δεν τον ξέχασα, ρωτούσα κάθε μέρα για την εξέλιξη της υγείας του και αυτό μπορεί να το επιβεβαίωση ο φίλος του Αντρέας.

Σχόλιο "thsoniel":
Μέσα σε όλα αυτά τα καθαρά ποδοσφαιρικά και μη, έχω να υπενθυμίσω προς όλους μας, ότι φέτος από την ομάδα μας λείπει ο Δημητράκης Κώτσης μετά τον σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και τα κατάλοιπα που του άφησε ο τραυματισμός του . Εκτός από την ηθική συμπαράσταση που οφείλουμε να του προσφέρουμε και την οποία θεωρώ ότι την έχει αμέριστη από εμάς,πολύ σημαντική είναι και η υλική συμπαράσταση. Σκεφθείτε το .


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Σπουδαία νίκη με 1-0 πέτυχε ο Εθνικός εναντίον του πρωτοπόρου Εορδαικού στον αγώνα που έγινε εχθές στο Δημοτικό Βούρκο Φιλιππιάδας.Οι παίχτες του Εθνικού έχοντας πάθος και δύναμη πήραν τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για την παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γιώργος Λάππας, αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρα, γιατί είναι παιδί του ΑΟΦ αφού πρωτοξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε stef

Άλλο ένα θετικό σχόλιο για το blog μας, έγινε χθες από φίλο με την υπογραφή ¨stef¨. Το σχόλιο του φίλου μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί αν είναι αυτός που νομίζω τότε μιλάμε για τον πρώτο blogger της Φιλιππιάδας και αυτό το λέω διότι εχω επισκεφτεί το blog του δεκάδες φορές.
Σχόλιο ¨stef¨
kali arxi apo mas paides...pragmatika o tropos sxoliasmou einai ola ta lefta..polu kali douleia analutikotati...

3 σχόλια:

thsoniel είπε...

Το σχόλιο δεν αφορούσε κανένα προσωπικά και δεν αποτελεί καμία μομφή γιά κανένα μας . Το έθεσα ως άμεσο προβληματισμό .

thsoniel είπε...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος γιά συμμετοχή κάθε Τετάρτη εφόσον εξασφαλισθεί ο κατάλληλος χώρος γιά την διεξαγωγή αγώνα BASKET σε ώρα που θα καθορισθεί από όλους μας . Περιμένω......

Ανώνυμος είπε...

ta gumnastiria erimwnoun....elpizw na min antimetwpisete kana problima na xrisimopoieite ena apo auta...