Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ Ο ΑΟΦ

Κυριολεκτικά ως φτερό στον άνεμο έδειχνε χθες η ομάδα μας αφού τα πολλά μποφόρ αέρα δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι παίχτες μας πήγαιναν οπού φυσάει ο άνεμος παραχωρώντας λευκή ισοπαλία 0-0 στην ομάδα του Γιώργου Κώνστα.





Χθες στο γήπεδο της Καμπής έγινε ο αγώνας του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΑΟΦ και της ομάδας ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις υστέρα από ένα κακό ματς λόγω των θυελλωδών ανεμών που έπνεαν στην περιοχή.
Οι λίγες καλές στιγμές του αγώνα δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους 100 περίπου φίλους του ΑΟΦ που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κώνστα στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο κλείνοντας καλά τους κενούς χώρους ,με ασφυκτικό πρεσινγ δημιουργώντας έντονο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιγνιδιού του ΑΟΦ, που αρκέστηκε στο να περιφέρει την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Από το 7΄κιολας λεπτό το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ έδειξε ότι δε ήρθε για να χάσει αφού ο Σταυρός Κώνστας (παρά τα πολλά κιλά του) ξέφυγε από τον αμυντικό και έχασε μοναδική ευκαιρία πλασάροντας λίγο έξω από την κάθετη δοκό. Στην συνεχεία το ματς κατάντησε ανιαρό αφού η δυο ομάδες αρκέστηκαν στο να ανταγωνίζονται ποιος θα ρίξει την ψηλότερη του Χωριού.

Μεγάλη ευθύνη(πέραν του ανέμου) για το χάσιμο των δυο σημαντικών βαθμών για την ομάδα μας φέρει και ο προπονητής του ΑΟΦ αφού πρωτοτύπησε παγκοσμίως βάζοντας τον αμυντικό Ζιωγα Θαν. ως μοναδικό σέντερ φορ με σκοπό να μαρκάρει μαν του μαν το Λύμπερο της αντίπαλης ομάδας Γιώργο Κώνστα και το μόνο που κατάφερε ήταν να φανεί ο Γιώργος ο καλύτερος του γηπέδου.
Ατόπημα ήταν επίσης και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε από την αρχή τα δύο επιθετικά του όπλα τον Ηλία Βαρούχο (Νίνη) και Ηλία Τζιάτζιο αφήνοντας τους στον πάγκο.
Διακριθέντες από τον ΑΟΦ δεν υπήρχαν μόνο διασωθέντες.
Η Διαιτησία του κ. Ρούσσου ήταν μέτρια ως εκνευριστική, μοιράζοντας εδώ και εκεί κίτρινες κάρτες εξοργιζόντας τον Πρόεδρο του ΑΟΦ ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο κατόπιν απαίτησης του διαιτητή.

ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΣΕΣ
-Συγνώμη ρε παιδιά δηλαδή αν φοβόμαστε το Γιώργο Κώνστα και του βάζουμε μαν του μαν, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε και τον 1 βαθμό.
- Δηλαδή αν φίλε Γιώργο Γιάννο, που έκλεισε η φωνή σου παροτρύνοντας την ομάδα, έπαιζες εσύ Λυμπερο στο ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ τι έπρεπε να κατεβάσουμε τα Ματ.
- Ο Προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ έφυγε ευχαριστημένος από το Γήπεδο δηλώνοντας πως όταν είδε τον ΑΟΦ να μπαίνει στο Γήπεδο σκέφτηκε ¨Σήμερα θα μας παίξουν Μπασκετ με τόσο ψιλή ομάδα¨ .
-Πρόεδρε, όταν σε έβγαζε έξω ο διαιτητής μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση της κοσμοτέ ¨Θα είμαι ήσυχος σου λέω¨
- Καυστικός στη κριτική του ήταν και ο επι 20ετιας παίχτης του ΑΟΦ Ηλίας Τζιατζος που ήρθε από την Κέρκυρα να βοηθήσει την Ομάδα (κακώς δεν χρησιμοποιήθηκε) λέγοντας ¨είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιους παίχτες να ταλαιπωρούνται μέσα στο γήπεδο και να μην τους βγάζεις έξω¨.

-Τα μποφόρ ανέμου που επικρατούσαν χθές στο γήπεδο έφτασαν μέχρι την Νάξο. Ο (πρώην) προπονητής Μιχάλης Λαινάς(απο πληροφοριες του συγγενικού του περιβάλλοντος) εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα παραπάτησε και έπεσε στο Λιμανάκι της Χώρας.Τον έβγαλαν μελανιασμένο οι ψαράδες του νησιού αφού η θερμοκρασία ήταν κοντά στους Ο βαθμούς κελσίου.

Fun του ΑΟΦ Γιώργος Γιάννος βλέποντας να παίζουν ακόμη παλιοί του γνώριμοι δήλωσε στο τέλος του Αγώνα" Έκανα μεγάλη βλακεία που σταμάτησα το ποδόσφαιρο,είχα περιθώριο άλλα 10 χρόνια" .

-Μην σου πω και 20 φίλε Γιώργο,μη σου πω και 20!

-Πρόεδρε τι γίνεται σε προβλημάτισε η χθεσινή εμφάνιση ή θα τα ρίξουμε στον στρατηγό άνεμο;Μήπως έχεις και εσύ τις ευθύνες σου;Ρωτάω εγώ.(σχόλιο Ηλίας ΤΖ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: