Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19-01-2008

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΗΝ ΕΛΟΥ(Τ)ΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ Ο ΑΟΦ
Έβρεχε γκολ χθες στο γήπεδο της ΛΟΥΤΣΑΣ, η ΟΜΑΔΑΡΑ μας διέλυσε την ομώνυμη ομάδα με 1-4 ενώ το σκορ θα μπουρούσε να ήταν και 1-7 αλλά χάρη στην μεγαλοψυχία των παιχτών μας η Λούτσα γλίτωσε τον διασυρμό.

O thsoniel ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...

Με σοβαρότητα και πειθαρχία, παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, έφυγε νικήτρια από την δύσκολη έδρα της Λούτσας, όπως έγινε ήδη γνωστό . Τα γκολ, Κάλλης δύο ( 2 ),το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο Ντέκο, Ανδρέας του οποίου αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο στην καριέρα του και το άλλο ο Κώστας Χουλιάρας με σουτ κεραυνό στο γάμμα της εστίας . Διακριθέντες άπαντες, των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα με ξεχωριστή μνεία στους Ανδρέα, Ντέκο, Τούπη και Σπύρο Ζιώγα .
Προβληματισμό προκαλεί, η συνεχιζόμενη εμφάνιση μερικών θλιβερών παρατράγουδων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όταν είναι όλα υπέρ μας και αμαυρώνουν την καλή εικόνα της ομάδας που επιδιώκουμε να περάσουμε πρώτα αγωνιστικά και ύστερα σε θέματα ομαδικής πειθαρχίας . Το φαινόμενο αυτό η διοίκηση μαζί με τον προπονητή θα πρέπει να το εξαφανίσει,όσο το δυνατόν άμεσα . Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη και ουσιαστική νίκη .

Η ενδεκάδα της σπουδαίας νίκης ήταν: Χουλιάρας Γ.,Ζιώγας Αθ.,Αντρ. Λιλάι,Τούπης Β.,Τόκης Ν.,Χουλιάρας Κ.,Ζιώγας Σπ.,Βενετίκος Κ.,Παπαλέξης Στ.( 49΄Παπαδιώτης Β.), Βαρούχος Η.,Κάλλης Σπ.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Έτσι μετά το πέρας της 14αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής στην κορυφή:
ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 30
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ 30
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 27
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
Να υπενθυμίσουμε ότι οι 3 πρώτες προβιβάζονται στην Α κατηγορία!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ....
Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΟΦ κόντρα στην ΛΟΥΤΣΑ με το ευρύ σκορ, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΑΟΦ , μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:
"Ξεκίνησε το τρένο της ανόδου από την ΛΟΥΤΣΑ.Άνετα 1-4 η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και τώρα όλοι στο γήπεδο της ΚΑΜΠΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 24 του μήνα για να πατήσουμε ΚΟΡΥΦΗ απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ."


ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στο γούρι της ομάδας μας έχει εξελιχθεί ο Αντιπρόεδρος, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού από όταν άρχισε να ακολουθεί τις αποστολές(μην υπολογίζοντας καιρικές συνθήκες) έχουμε συνεχόμενα 3 δίπλα και μια ισοπαλία.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΝ....[ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ]Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Σταθης είπε...

Οντως ο Προεδρος κατι πρεπει να κανει για αυτο το θεμα με τα ξενυχτια διοτι ενας παιχτης μπορει να επηρεασει ολη την ομαδα και αυτο ο Α.Ο.Φιλιππιαδας το ξερει πολυ καλα με τοσα που εχουνε γινει κατα καιρους...

Σταθης είπε...

Ξεχασα να δωσω συγχαρητηρια στον στενο μου φιλο και συμπαικτη Αντρεα για το απιστευτο Match που εκανε χτες και για το Golaso που πετυχε..Ελπιζω με τον καιρο να παιζει συνεχεια ετσι και να βαζει οσο πιο πολλα Goal μπορει γιατι με τα τελευταια φοβερα Match που κανει εχει βοηθησει παρα πολυ την ομαδαρα μας και ειναι κριμα να μην βαζει Goal ο συγκεκριμενος παιχταρας.

Ανώνυμος είπε...

to sabbato sto megalo mats oi wild storks tha einai ekei me ta tumpana kai kapnogona. prepei o spiros kallis na balei epitelous ena gkol me kefalia. wild storks pantou kai ston aof episima

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΕΜΗΣΤΕ Ο KUIT EINAI ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.....................

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΝΑΣΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

pisteuw pws o logos ths nikhs apenti sth loutsa htan o Hlias Barouxos me ta 15 goal pou evale.. xaxaxax

Ανώνυμος είπε...

Ο αντιπρόεδρος αντιθέτως θεωρεί γούρια τα παρακάτω:
Τον γιό του που έχει πάντα μαζί σε κάθε αγώνα.
Τα συγκεκριμένα γαριδάκια και σπόρια που παίρνει πριν από κάθε αγώνα από το περίπτερο της παλιάς.
Τον φίλο του (και ΓΓ της Ομάδας) που και αυτός ακολουθεί την ομάδα.

Τονίζεται οτι τα γούρια δεν έχουν σχέση με την απόδοση των παικτών ( φ α ν τ α σ τ ι κ ο ί)αλλά με το "δέσιμο" της ομάδας μέσα στον αγώνα και τη συνοχή της...

Ανώνυμος είπε...

O proedros apofasise na valei prostimo stous paiktes aen kanoun ta ekshs:
1) ksenuxtia (10 euro)
2) otan den lembanoun proponish (20e)

kai opoios vazei goal tha pernei prim
apo 0.10 ews 1.01 e analoga to goal!
a) tzoumakia 0.10
b) stravoklotsia 0.30
c) me to xeri 0.50
d) me ton kwlo 0.70
e) me tin plati 1.01

Auth einai i dhlwsh apo ton Kougia tis filippiadas....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΖΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ . ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΞΕ ΠΡΙΜ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΚΟΑΛ)...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ !!!!!