Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 27/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ.
Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία και στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα.

Σήμερα όπως υποσχεθήκαμε θα έχουμε φώτο και βιντεάκια από την μεγάλη νίκη του ΑΟΦ επί της πρωτοπόρου μέχρι τότε ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ με 3-0.

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση, κάποιοι με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο τους και άλλοι άνετοι και σίγουροι για την νίκη συζητάνε ποιο χαλαροί.
Ο φίλος μου ο Νίκος γεμάτος αγωνία δείχνει να φοβάται το Ματς.


Με τέτοιο βλέμμα αισιοδοξίας πως να μην κερδίσουμε. Ο Νεκτάριος λεπτά πριν τον αγώνα μου είπε ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα άνετα . Τελικά το ντέρμπι εξελίχθηκε πέρα από κάθε πρόβλεψη, με τον Νεκτάριο να είναι ογκόλιθος στην άμυνα, αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά μεγάλο παίχτη είναι το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο αγωνίζονταν με θλάση στον τετρακέφαλο.
Με τέτοιο πάθος δεν νομίζω να βρεθεί ομάδα να μας κερδίσει.

ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕ ΠΑΛΙ
Στιγμές αγωνίας για την ομάδα μας, όταν μετά από ανατροπή του αντιπάλου του, ο πολυτιμότερος ως τότε παίχτης, ο Ντέκο χτύπησε άσχημα στο χέρι του. Ευτυχώς όμως ο φύλακας άγγελος της ομάδας μας ο Φυσιοθεραπευτής Δ. Κωστάκος του έκανε τα αναγκαία και ο Ντέκο επέστρεψε στην δράση.
Να είσαι καλά ρε Mήτσο και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον ΑΟΦ.


ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

SERIAL KILLER
Έχει το παγωμένο βλέμμα του Σκόρερ!






Ο ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


"WILD STORKS" WHAT A WONDERFUL WORLD!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα βιντεάκια σου Κάλκα αλλα δέν μας αρκούν.Εμείς οι ετεροδημότες δέν μπορούμε να απολαύσουμε την ΑΟΦάρα και θέλουμε περισσότερη δράση.

Ανώνυμος είπε...

pou einai ta videakia.......oeo????

ΚΑΛΚΟ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΚΑΛΚΟ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ Η΄ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL.

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΚΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΙΔΩΜΕΝ

Ανώνυμος είπε...

den peirazei ston epomeno o kallis tha valei alla 2 kai tha ta doume stin athlitiki kiriaki!!!