Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΡΩΣΗ 16/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

ΜΑΓΚΕΣ..... ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ενημερώνουμε τους παίχτες του ΑΟΦ ότι, σήμερα και ώρα 3 μ.μ , στο γήπεδο της καμπής θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με διπλό ενόψει του αγώνα με την Λούτσα. Επιβάλλεται να είστε όλοι εκεί
Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

8 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΦΙΛΕ "THSONIEL" KATAΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.

Σταθης είπε...

Καλκα εγω κ ο Ηλιας πως θα ερθουμε κατω στην καμπη?Τον Αντρεα δεν τον βρηκα καθολου...

thsoniel είπε...

Όσο αφορά την εκτός έδρας ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Λούτσα, αποτελεί κομβικό σημείο γιά την ομάδα μας,δεδομένου ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως διαμορφώνεται η βαθμολογική κατάσταση, αφενός μεν θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία μας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την διαφαινόμενη έως τότε πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος ομάδα της Αχερουσίας,αφετέρου δε βαθμολογικά θα μας επιτρέψει την κατά το δυνατόν ευκολότερη και άμεση τυχόν διαφοροποίηση των υπαρχόντων βαθμολογικών συσχετισμών . Κρίνω σκόπιμο η αποστολή της ομάδας την Κυριακή στην Λούτσα, να είναι πλήρης τόσο από τους αθλητές όσο και από τους παράγοντες της ομάδας

Ανώνυμος είπε...

telika o aof einai poly brosta...enimerwsi proponisis mesw internet....auta einai !! i proponisi anoixti sto koino na tin dei???i na summetasxei???

Zeko είπε...

Με υψηλο ηθικο μετα την ανοιχτη προπονηση της Παρασκευης,η ομαδα παει για το ΔΙΠΛΟ στο ΧΩΡΙΟ της ΛΟΥΤΣΑΣ. Πριν την αναχωρηση η ομαδα θα συγκεντρωθει για καφε στο DALU! Ο ΚΑΛΚΟ θα ειναι εκει να κανει αναλυτικο ΡEΠOΡTAZ του αγωνα και να αφησει τα του BASKET γιατι τις πηρε τις απαντησεις του,και αυτος και ο thsoniel!!! ΦΙΛΙΑ στον stef που ειναι στη ξενιτια και μας διαβαζει ανελιπως και αδιαλιπτως! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Φίλε Γίαννη...

Ο καφές στο Dalu θα είναι κερασμένος για τα παιδια?

Με την σειρά μου να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος η ΑΟΦΑΡΑ θα πάρει το ΔΙΠΛΟ, όπως αναφώνησε όλο δύναμη και πάθος ο Γιαννης, στο χωριό της Λούτσας.

Περιμένω μ ανυπομονησία το ρεπορτάζ και τα νέα της νίκης...

Ανώνυμος είπε...

Οσο για το γηπεδο της ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ που εγινε βουρκος,τωρα δεν εχουν αλλοθι εκεινοι που ισχυριζονταν τοσα χρονια οτι για τα χαλια του, εφταιγε ο ΑΟΦ.Οτι ταχα για τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορες,(5-6 για την ακριβεια),που ο ΑΟΦ επαιξε μεσα, κατεστρεφε τον χλοοταπητα!!!
Φετος δοθηκε η αποκλειστικη διαχειριση στη διοικηση του ΕΘΝΙΚΟΥ και δαπανηθηκαν αρκετες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ(πανω απο 120)για βελτιωτικα εργα,και ο ΑΟΦ ΕΞΟΡΙΣΤΗΚΕ περυσι στην ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ, φετος στην ΚΑΜΠΗ,και του χρονου μπορει στην ΠΕΤΡΑ!
ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΡΑ?
ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΟΦ?
ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!
Για να μη παρεξηγηθω,δεν φταιει ο ΕΘΝΙΚΟΣ τον οποιο ΟΛΟΙ αγαπαμε και του ευχομαστε να συνεχισει τη πολυ καλη πορεια που κανει στη Γ ΕΘΝΙΚΗ!

Zeko είπε...

Καλως ηρθες στο blog μας Γιωργακη!
Που εισαι αγορι μου τοσες μερες?
Ξεμπερδεψες απο την εξεταστικη η ακομη?
Αντε να τελειωνεις με αυτα και να επιστρεψεις στις επιχειρησεις γιατι το κενο σου ειναι δισαναπληρωτο καθως εισαι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!!!