Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ.


ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΟΦ
Ευχάριστη συγκυρία ήταν για τον ΑΟΦ ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των υπολοίπων αγώνων της κατηγορίας μας. Έτσι η ομάδα μας παρά την απώλεια των δύο βαθμών στο τελευταίο ματς είναι πίσω από τους πρωτοπόρους μόλις 3 βαθμούς.
Η βαθμολογία για τις πέντε πρώτες ομάδες διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΑΝ. ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 27
2. ΦΟΡΤ. ΒΑΛΑΔΙΝΟΡΑΧΗΣ 27
3. ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
4. Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 24
5. Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ 24

Έτσι με δύο νίκες στους επόμενους δύο αγώνες , εκτός έδρας εναντίον της Λούτσας και εντός έδρας εναντίον της πρωτοπόρου Αχερουσίας η ομαδάρα μας μπορεί να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .

ΠΑΤΑΓΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ
Μεγάλη απήχηση έχει στο κοινό της πόλης μας το νέο blog του ΑΟΦ αφού το επισκεφθήκαν πάνω από 50 άτομα στις μόλις τρεις ημέρες ανάρτησης του.
Μερικές χθεσινές δηλώσεις φιλών του ΑΟΦ είναι η παρακάτω;
Γιώργος Μπαλάφας (παράγοντας ΤΑΠ Εθνικός) : Πολύ καλή δουλειά. Τελικά ο ΑΟΦ δεν είναι μόνo μεγάλη ομάδα είναι και μια 20ετία μπροστά.
Σπύρος Β. Κωστάκος (Fun από Κολωνό Αθήνα). Πρώτο.Μας φτιάχνει την μέρα. Συνεχίστε, μας είναι ευχάριστο να σας διαβάζουμε.
Πέτρος Σιαμαντάς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας) : Καταπληκτικό .Θα μας κάνει να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση.
Γιώργος Γιάννος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας) :Έχω μείνει Άφωνος με τις καινοτομίες του ΑΟΦ. Αυτή η ομάδα πρέπει να ανάβει ψηλά.

Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες εκδηλώσεις ενθουσιασμού που δεχόμαστε καθημερινά από τηλέφωνα φιλών από όλο τον κόσμο .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟΦ

Αφήνουμε πίσω το άτυχο ματς με το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ που μας άφησε πικρή γεύση χάνοντας τους 2 βαθμούς λόγω του ανέμου ΚΑΙ ΜΟΝΟ...Μας διέκοψε ένα σερί τουλάχιστον 5 νικών αλλά στον αγώνα μέσα στη ΛΟΥΤΣΑ ξεκινάμε το νέο νικηφόρο μας σερί που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον όμιλο και την άνοδο στην Α κατηγορία.

ΣΟΥΗΔΟΣ….. Ο ΤΣΕΛΟ

Χθες βράδυ συνάντησα τυχαία τον φίλο και πρώην συμπαίχτη μου στον ΑΟΦ, Βαγγέλη Γατσέλο και μου είπε ότι σε λίγες μέρες φεύγει για Σουηδία. Ομάδα Β΄Εθνικής Σουηδίας του πρότεινε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και επαγγελματική αποκατάσταση.
Φίλε Βαγγέλη σου ευχόμαστε καλή τύχη στα όνειρα σου και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή.
Ευελπιστούμε ότι το blog μας θα σου κρατάει ευχάριστη συντροφιά και θα ήταν χαρά μας να μαθαίνουμε νέα για την ποδοσφαιρική σου καριέρα στην μακρινή χώρα.

Για την ιστορία, ο Βαγγέλης ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟΦ ,μετά από 3 χρόνια, πήγε στον Εθνικό και στην συνέχεια έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Αν. Άρτας και της Πρέβεζας.Βαγγέλη είμαι σίγουρος ότι θα σε δούμε και στην Λίγκα του Σουηδικού Πρωταθλήματος.

καυτές πάσες

-Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του φίλου Ηλία Τζ. να τα χώνει συνεχεία στον πρόεδρο μας. Μου θυμίζει Λαζόπουλο με Ντενίση.
Μετά λιάκο μου σου κακοφαίνεται που είσαι συνέχεια παγκίτα..
-Ο Νίκος Ζήκας που είναι ρε παιδιά; Το blog έχει ανάγκη τα καυστικά σχόλια του.
Τον περιμένουμε στη παρέα μας.
-Ο Κίλερ περίμενε να πάρει άδεια από τον πύργο ελέγχου για να περάσει μπροστά στην επίθεση στο Κυριακάτικο ντέρμπι.
Σιγά ρε Κίλερ μπόιγκ είσαι;

3 σχόλια:

thsoniel είπε...

Μέσα σε όλα αυτά τα καθαρά ποδοσφαιρικά και μη, έχω να υπενθυμήσω προς όλους μας, ότι φέτος από την ομάδα μας λείπει ο Δημητράκης Κώτσης μετά τον σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και τα κατάλοιπα που του άφησε ο ταυματισός του . Εκτός από την ηθική συμπαράσταση που οφείλουμε να του προσφέρουμε και την οποία θεωρώ ότιν την έχει αμέριστη από εμάς,πολύ σημαντική είναι και η υλική συμπαράσταση. Σκεφθήτε το .

thsoniel είπε...

Όσο αφορά τα καθαρά ποδοσφαιρικά τώρα δρώμενα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΕΘΝΙΚΟ γιά την πολλή σημαντική νίκη που πέτυχε εις βάρος του ΕΟΡΔΑΙΚΟΎ ενός εκ των διεκδικητών των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Β' ΕΘΝΙΚΗ . Οι παίχτες της ομάδας μας αξίζουν επαίνους που κατάφεραν να δείξουν πάθος, θέληση και ικανότητα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και απαιτήσεις του αγώνα . Ένα από τα φωτεινά σημεία του αγώνα είναι και το ότι το νικητήριο γκόλ της ομάδας μας το πέτυχε ένα δικό μας παιδί, ο Γιώργος Λάππας . Μελανό σημείο του αγώνα,όπως και των τελευταίων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων που διεξάγονται στο γήπεδό μας ο απαράδεκτος, ακατάλληλος και επικίνδυνος αγωνιστικός χώρος του . Θεωρώ ότι φέτος δεν υφίσταται κατά διάνοια των " ειδημόνων " το περισινό άλλοθι, γιά την κατάντια του .

Ανώνυμος είπε...

kali arxi apo mas paides...pragmatika o tropos sxoliasmou einai ola ta lefta..polu kali douleia analutikotati...