Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Καταρχήν να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον παιχταρά μας τον Θανάση Ζιώγα και με την νίκη σήμερα

Σήμερα πρωί-πρωί έλαβα από φίλο μου και fun του ΑΟΦ ένα μήνυμα και μου ζήτησε να το αναρτήσω στο blog. Το αναρτώ ως έχει φίλε που θέλεις να διατηρήσεις την ανωνυμία σου.

"Nα ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΑΟΦ μας στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Λούτσα.Θα ήθελα επίσης να επιστήσω στα παλικάρια μας την προσοχή ώστε να μην υποτιμήσουν την συμπαθή ομάδα της Λούτσας και να μετατρέψουν το σημερινό ματς σε υγιεινό περιπατο.Να βάλουν επιτέλους το ‘εγώ’ τους κάτω από το συμφέρον της ομάδας και να δείξουν την πραγματικά μεγάλη τους αξία μέσα στο γήπεδο.Οι φανφαρολογίες και τα μεγάλα λόγια καφενειακού τύπου δεν χωράνε στην ομάδα μας. Ας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας όσο το δυνατό νωρίτερα και υπάρχει χρόνος για τα παραπάνω."

Παραθέτω επίσης και κάποια αλλά μηνύματα με ευχές για νίκη από fun ΑΟΦ:

"FORZA AOFARA"

"ΑΟΦΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ"

"ΑΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

"ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ"

"ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ"

"ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ"

5 σχόλια:

Zeko είπε...

Ξεκινησε το τρενο απο το ΧΩΡΙΟ της ΛΟΥΤΣΑΣ.
Για πλακα 1-4 η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και τωρα ολοι στο γηπεδο της ΚΑΜΠΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 24 του μηνα για να πατησουμε ΚΟΡΥΦΗ απεναντι στην πρωτοπορο ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ

Zeko είπε...

Αλλα αποτελεσματα
AXEΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 3-1
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ 3-1
Οποτε η βαθμολογια διαμορφωνεται ως εξης στην κορυφη
ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 30
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ 30
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 27
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
Να υπενθυμησουμε οτι οι 3 πρωτες προβιβαζονται στην Α κατηγορια!!

thsoniel είπε...

Με σοβαρότητα και πειθαρχία, παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, έφυγε νικήτρια από την δύσκολη έδρα της Λούτσας, όπως έγινε ήδη γνωστό . Τα γκόλ Κάλλης δύο ( 2 ),το πρώτο με πένταλτι που κέρδισε ο Ντέκο, Ανδρέας του οποίου αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώωτο στην καριέρα του και το άλλο ο Κώστας Χουλιάρας . Διακριθέντες άπαντες, των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπιπεδα με ξεχωριστή μνεία στους Ανδρέα, Ντέκο και Σπύρο Ζιώγα . Προβληματισμό προκαλεί, η συνεχιζόμενη εμφάνιση μερικών θλιβερών παρατράγουδων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όταν είναι όλα υπέρ μας και αμαυρώνουν την καλή εικόνα της ομάδας που επιδιώκουμε να περάσουμε πρώτα αγωνιστικά και ύστερα σε θέματα ομαδικής πειθαρχίας . Το φαινόμενο αυτό η διοίκηση μαζί με τον προπονητή θα πρέπει να το εξαφανίσει,όσο το δυνατόν άμεσα . Συγχαρητήρια στα παιδιά γιά την μεγάλη και ουσιαστική νίκη .

THANASIS ZIOGAS είπε...

ta spaei i selida sas!!! eyxaristo gia ta xronia polla!!

Ανώνυμος είπε...

pame gera omadara...
den exie simasia gia to poios bazi ta gol simasia exie na kerdizoume gia ton aof....k aman me tis fones apenanti stous pio mikrous