Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Κρούωντας τον κώδωνα ....

Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τα συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας,όμως οι επόμενοι τρις ( 3 ) αγώνες θα κρίνουν τελικά σε μεγάλο βαθμό το θετικό ή όχι της όλης προσπάθειας κατά την άποψή μου και πάνω σε αυτό θα αναφερθώ με αφορμή τα τελευταία σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης της ομάδας και αυτοσυγκέντρωσης των παικτών . Το ότι ανακάμψαμε σε δύο ( 2 ) πολύ δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις και επιβιώσαμε αυτό είναι το άκρως θετικό των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια, μιάς και παίξαμε με την φωτιά μόνοι μας και αυτό κυρίως λόγω των δύο στοιχείων που ανέφερα παραπάνω . Καλά είναι να πιστεύουμε ότι έχουμε την καλύτερη ΟΜΆΔΑ του καλύτερους παίκτες και ότι εμείς ρυθμίζουμε την κατάσταση του κάθε αγώνα . Ναι εμείς τα διαθέτουμε, όλα αυτά τα στοιχεία είναι βέβαιο, αρκεί να τα αποδεικνύουμε κάθε φορά με σοβαρότητα και συνέπεια κατά την διάρκεια του αγώνα . Από εδώ και πέρα είμαστε υποχρεωμένοι να αποβάλλουμε από το παιχνίδι μας αυτά τα στοιχεία και μετά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε γιατί άν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αυτός δεν είναι άλλος από τον κακό μας τον εαυτό και μόνο . Με δεδομένο το ρεπό της ερχόμενης Κυριακής και την ανασύνταξη δυνάμεων που όλοι μας χρειαζόμαστε, αυτές οι δύσκολες καταστάσεις θα πρέπει να μας χαλυβδώσουν ώστε να βγούμε οι τελικοί νικητές, όπως πιστεύουμε όλοι μας . Τα εν γένει διαδραματιζόμενα και τα μέλλοντα κρίνω και θεωρώ χρήσιμο να τα συζητήσουμε σε έκτακτο Δ.Σ. την Πέμπτη στο γνωστό χώρο συνεδρίασης της 21.00 μ.,μ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα παιδια που επαιζαν με πυρετό,όπως Χουλιάρας Κώστας,Παπαλέξης Στάθης και ο αργηχός μας Ζιώγας Σπύρος. Μπράβο ρε παιδιά δεν σας πιάνει τίποτα τόση μεγάλη αγάπη για την ομάδα που δεν μπορεί να σας κρατήσει ούτε στο κρεβάτι.

lainas είπε...

Οι δηλώσεις του δημάρχου μας δικαιώνουν εν μέρει, όμως ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τον πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια από κάποιους (φίλους) του ποδοσφαίρου, οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν να προασπίσουν ούτε τα συμφέροντά τους και αυτό αποδεικνύεται από την αλλαγή έδρας. Επίσης στη δήλωση του δημάρχου δεν αναφέρεται πουθενά η μόνιμη λύση στο θέμα του γηπέδου, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τον Εθνικό αλλά γενικά τον αθλητισμό στη Φιλιππιάδα. Τώρα δήμαρχε είναι ευκαιρία να λύσετε το πρόβλημα οριστικά μια και δεν σας πιέζει ο χρόνος. Εμείς τόσο σαν σύλλογος αλλά και μεμονομένα σαν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό-αποδεδειγμένα- θα είμαστε δίπλα σου, αρκεί να μας το ζητήσεις

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ

Δεν θα είμαι πολύ μακριά από την σκέψη των περισσοτέρων φίλων μας αν υποστηρίξω ότι όσα έχουν συμβεί στους(2) δυο τελευταίους αγώνες μας έχουν αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Τόσο στον Άγιο Γεώργιο αλλά κυρίως όσο στον αγώνα με τον Λευκάτα, η ομάδα μας κέρδισε μεν, ομως παρουσιάστηκε κουρασμένη , μερικώς απέιθαρχη αλλά κυρίως ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Νοιώθω πως δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τις ελλείψεις παιχτών ( Λευκάτας), τις αναγκαστηκές αλλάγές θέσεων ( Λευκάτας ), την ατυχία (χαμένο πέναλτι) ή τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών ( Άγιος Γεώργιος) . Διαισθάνομαι πως κάτι βαθύτερο συμβαίνει και πως τα παραπάνω αποτελούν δικαιολογίες που κρύβουν την βασική αιτία που όλοι ξέρουμε - την έλλειψη προπόνησης - . Εδώ θα μπορούσε κανείς να γράψει πάρα πολλά εκείνο όμως που αυτήν την στιγμή η συγκυρία απαιτεί και η ομάδα πρέπει να το διαθέσει είναι : χρόνος για προπόνηση.
Είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους μας ότι η στοιχειώσεις παρουσία των παιχτών μας στις ελάχιστες προπονήσεις της εβδομάδας θα έκαναν την ομάδα μας αήττητη.
Ας είναι. Έστω και τώρα όλοι οι παίχτες στην προπόνηση.
Πριν κλείσω και εκφράσω την ευχή μου το 15ήμερο ανενεργό για μας ποδοσφαίρικό διάστημα να αποτελέσει αφορμή για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, θα ήθελα να αφιερώσω την τελευταία μας νίκη σε όλους τους παίχτες τον προπονητή , τον γυμναστή μας το τεχνικό τμήμα , το συμβούλιο καθώς και σε όλους τους φίλους μας όσο μακριά και αν βρίσκονται(Νάξος κ.λ.π.).
Άφησα τελευταίους τους πρώτους τον Γατσέλο Περικλή και τον Μπακοδήμο Δημήτρη που όταν το καμπανάκι λειψανδρέιας σην ομάδα χτύπησε επικύνδινα δήλωσαν παρόν σας απλοί στρατιώτες.
Να είστε καλά φίλοι μου.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα με ικανοποιεί το γεγονός οτι οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται οτι κάτι δεν περπατάει σωστά. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί Διοίκηση προπονητικό team και παίκτες να βρούμε τη λύση για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στα επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ καθοριστικά. Οι παίκτες πρέπει απαραίτητα να κάνουν 2 προπονήσεις μέχρι τον επόμενο αγώνα. Θα παρακαλέσω τον βασικό προπονητή, που έχει και τη βασική ευθύνη όσο μακρυά και εάν βρίσκεται να μεριμνήσει σε πλήρη συνεργασία με τον Λαμπρονάσιο και τους παίκτες. Αυτός ξέρει πως να ενεργήσει.