Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γεια σας βαζελάκια
Να στείλω την αγάπη μου στον Μιχάλη και τον υιό του Βαγγέλη στη Νάξο που δεν κοιμήθηκαν χθες από τη χαρά τους, υστέρα από την τεράστια επιτυχία του ΠΑΟ μέσα στην Ισπανία. Ήθελα να είμαι από μια μεριά ρε Μιχάλη να ακούω τι μπινελίκι θα έριξες στον διαιτητή με αυτά που έκανε. Ο δάκτυλος Κόκκαλη περνάει παντού.
Πάντως όπως και να έχει να περνάς καλά και να χαρείς την νίκη όσο μπορείς γιατί την Κυριακή θα γυρίσεις πάλι στις πίκρες.
Τα ίδια ισχύουν και για το φίλο και κουμπάρο μου Ηλία από Κέρκυρα. Γελάνε και τα αυτιά του ακόμα.
Τέλος στον πρόεδρο μας που τον άκουσε όλο το ελευθεροχώριον όταν έβαλε το γκολ ο ΠΑΟ μιας και χθες είχε υπηρεσία . Ψηλέ το κουμπαράκι σου ο Τζίμι είναι απαράδεκτος, την μια να βρίζει Μαντζιο και Τεν Κάτε και μετά να τους κάνει θεούς. Στο τέλος είπε και το δυνατό "ωχ, τώρα ποιος ακούει το Ζήκα θα μας πρήξει με τον Τεν Κάτε".
Αυτά για τα φιλαράκια τους βάζελους και τα λέμε την Κυριακή στις 6.30 στο Καραισκάκη.

ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Για να μην ξεχνιόμαστε με άλλα, αύριο προπόνηση οπωσδήποτε, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος της ισοπαλίας με την Καρυά.

4 σχόλια:

lainas είπε...

Τάκη , σου έχω μια έκπληξη για την κυριακή. Θα πεσει για δεύτερη φορά το απόρθητο κάστρο, μη στενοχωρηθείς όμως, αρκεί να κερδίσει η ομάδα που μας ενώνει. Νίκη στην Κρανιά για να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό.

ΚΑΛΚΟ είπε...

AN EINAI NAΧΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.
ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΡΑΝΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΚΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΚΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΩΡΙΚΟ ΜΕΣΩ, ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.