Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 07/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική, στον Νίκο στην Γερμανία,στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα,και στον Garntzo στη Φλώρινα.

ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ
Mεγάλης βαθμολογικής σημασίας αγώνα θα δώσει αύριο ο ΑΟΦ απέναντι στην νεανική ομάδα του Λευκάτα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καμπής στις 15:00 μ.μ και αναμένεται να προσέλθουν αρκετοί φίλοι του ΑΟΦ.
Η ομάδα θα κατέβει με σοβαρές ελλείψεις αφού ο Ντούπης εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής ενώ απών θα είναι και ο Δήμος με τον Τόκη που είναι τραυματίες,
για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαίο να επιστρατευθούν και οι διαχρονικές δυνάμεις κρούσης του ΑΟΦ ΚΑΛΚΑ και ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ.

Ας δώσουμε ένα Τέλος
Θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του ΑΟΦ να δώσουν τόπο στην οργή που προκάλεσαν οι αυθαιρεσίες του προέδρου και να παραστούν στο γήπεδο, διότι ως γνωστό είχαν αποφασίσει να απέχουν από το προσεχές ματς ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του ΑΟΦ. Εμείς έχουμε πάνω από όλα την ομάδα και δε μένουμε σε μικροπρέπειες γι΄αυτό ας σταματήσει αυτή η κόντρα εδώ, γιατί πρόεδρε ο μόνος χαμένος θα είναι η ομάδα μας.
Φωνή Λαού Οργή Θεού πρόεδρε!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paidia o aof auti tin kyriaki den exei na fovatai tipota.me goulio senter for to goal einai dedomeno!!!!Hlia etoimasou gia pagko!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση ισχύει. Βάζεις 3 γκολ και μπαίνεις φώτο. Άντε επειδή είστε γερόλυκοι ισχύει αθροιστικά το ίδιο και για τον Ηλία. Μαζί και οι δύο 3 γκόλ και καθαρίσατε. Μπαίνετε ένθετο στη φωτογραφία της ομάδας σε όποια θέση και στάση θέλετε.

Ανώνυμος είπε...

apaitoume polumetoxikotita ston aof TWRA

Ανώνυμος είπε...

Δωστε τοπο στην οργη ρε παιδια,δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθουμε με ξοφλημενους παικτες!Η τιμωρια τους θα ειναι το γηπεδο το οποιο θα τους διωξει μονο του!Το γηπεδο και ο κοσμος!!!
Δεν θα χρειαστει να τους τελειωσω εγω,οπως με ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ να κανω!
ΟΛΟΙ αυριο στο γηπεδο για να απολαυσουμε τα ΝΕΑ τα παιδια μας να παιζουν μπαλα!
Ο ΑΟΦ ιδρυθηκε για να δινει σε νεα παιδια την ευκαιρια να παιξουν μπαλα σε μεγαλυτερες κατηγοριες και ΟΧΙ να παιζουν καποιοι εσαει,φραζοντας το δρομο στα παιδακια που θελουν να αναδειχθουν μεσα απο αυτο!!!

ΚΑΛΚΟ είπε...

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΣ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ Ο ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ 2 ΓΚΟΛ,ΕΝΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΟΡ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

πρόεδρε ο Κάλκα εχει δίκιο,μας βοήθησε πάρα πολύ φέτος και στο αγωνιστικό αλλα και στο ψυχολογικό κομματι.Ειναι άδικη η επίθεσή σου και καλά είναι να σταματήσεις εδώ.Πρεπει επιτέλους να σκεφτείς και το καλό της Ομάδας. τετοιες ωρες λίγο πριν τον αγωνα ειναι απαράδεκτες τέτοιες δηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Μή μασάς ρε Κάλκα!Οι παιχταράδες πάντα θα τα βάζουν με θεούς και δαίμονες!

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε συμπεριφέρεσαιπολύ άσχημα στον παίκτη μας. Μην ξεχνάς οτι η ομάδα βασίζεται σε ολόκληρο το ρόστερ για την επίτευξη των στόχων της. Με τί ψυχολογία αυτός ο παίκτης αύριο θα παίξει το 10λεπτο (που αντέχει) για να κάνει κάποια διαφορά στον αγώνα?