Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Με αφορμή την μετακόμιση της έδρας της διεξαγωγής των εντός έδρας Ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων του Εθνικού …..

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο Εθνικός Θα πάει να παίξει στο Δημοτικό Στάδιο στην Άρτας σας παραπέμπω στο άρθρο μου στο site του filippiadioti και επειδή γιά όλα αυτά που αναφέρω εγώ δεν βρίσκω πια νόημα, αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη να μου την πει μήπως και σκέφτομαι λανθασμένα …..

4 σχόλια:

filippiadiotis είπε...

Η άποψή σου Θόδωρε επιβεβαιώνεται κατά κάποιον τρόπο και από τον Δήμαρχο στη συνέντευξη που έδωσε στο prevezasports.

Γιώργος Λ.

Ανώνυμος είπε...

Οι δηλώσεις του δημάρχου μας δικαιώνουν εν μέρει, όμως ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τον πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια από κάποιους (φίλους) του ποδοσφαίρου, οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν να προασπίσουν ούτε τα συμφέροντά τους και αυτό αποδεικνύεται από την αλλαγή έδρας. Επίσης στη δήλωση του δημάρχου δεν αναφέρεται πουθενά η μόνιμη λύση στο θέμα του γηπέδου, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το θέμα δεν αφορά μόνο τον Εθνικό αλλά γενικά τον αθλητισμό στη Φιλιππιάδα. Τώρα δήμαρχε είναι ευκαιρία να λύσετε το πρόβλημα οριστικά μια και δεν σας πιέζει ο χρόνος. Εμείς τόσο σαν σύλλογος αλλά και μεμονομένα σαν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό-αποδεδειγμένα- θα είμαστε δίπλα σου, αρκεί να μας το ζητήσεις

lainas είπε...

Η καλή πορεία της ομάδας μας δίνει το θάρρος να θέσουμε πιο επίμονα το θέμα του γηπέδου. Όμως χρειάζονται άμμεσες ενέργειες που θα δείξουν στους υπεύθυνους ότι δεν παίζουμε. Εμείς βέβαια δεν χρησιμοποιούμε ως μέτρο πίεσης το σύνολο των ψήφων. Άλλο η πολιτική και άλλο το συμφέρον του τόπου. Όσο πιο γρήγορα η δημοτική αρχή ξεφύγει από αυτό τον τρόπο σκέψης, τόσο μεγαλύτερο έργο θα προσφέρει στον τόπο μας, τόσο μεγαλύτερη κληρονομιά θα αφήσει στις νεότερες γενιές. Εμείς κάναμε πρόταση στον δήμο για τη δημιουργία ενός προπονητηρίου, όμως από μόνο του δεν αρκεί, είναι κρίμα η ομάδα μας να αγωνίζεται μακρυά από τη φιλιππιάδα, με ότι συνέπειες έχει αυτό (οικονομικές ,απουσία φιλάθλων, ταλαιπωρία μετακινήσεων κάθε κυριακή).Είμαστε η μοναδική ομάδα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών, που παίζουμε όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Η επαναλαμβανόμενη αναφορά μας στο θέμα του γηπέδου μπορεί να γίνεται κουραστική, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για να πείσουμε τους αρμόδιους για την ανάγκη ύπαρξης εγκαταστάσεων που θα εξυπηρετουν όλα τα σωματεία.

lainas είπε...

Αγαπητοί μου φίλοι, επανερχόμενος και πάλι στο θέμα του γηπέδου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι το πρόβλημα με το γήπεδο δεν προέκυψε φέτος, αλλά δημιουργήθηκε με την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Κατραχούρα, όταν αποφασίστηκε να τοποθετηθεί χόρτο στο γήπεδο. Η απόφαση ήταν σωστή ,όμως δεν υπήρχε σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των αναγκών και των άλλων σωματείων. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετώπισε ο ΑΟΦ σε πολλά επίπεδα. a)Αγώνες πρωταθλήματος, b)προπονήσεις, c)αδυναμία συγκρότησης ακαδημιών. Το τελευταίο ήταν και το πιο σοβαρό πρόβλημα, γιατί στερήθηκε η ομάδα τη δυνατότητα αξιοποίησης ταλέντων. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι ο ΑΟΦ σε αυτή την πολιτική στηρίχθηκε τόσα χρόνια και γι΄αυτό υπαρχει ακόμη. Προσωρινές λύσεις όπως: προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο, συνεργασία με σωματεία της Αρτας για απόκτηση εμπειριών των νέων παιδιών, μετακινήσεις με Ι.Χ. στο ζηρό και κάνοντας προπόνηση σαν οι κλέφτες γιατί υπήρχε πάντα η οργισμένη αντίδραση των παραγόντων του Εθνικού(καταστροφή χωραφιού), δεν μπορούσαν να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε μοιραία έλαβε τέλος η προσπάθεια αυτή. Δηλώσεις παραγόντων του αθλητισμού ,ότι ταλέντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν τις χαρακτηρίζω απλά υποκριτικές, εφόσον η αξιοποίησή τους προϋποθέτει ύπαρξη εγκαταστάσεων. Για όλους αυτούς τους λόγους περιμένουμε από την παρούσα δημοτική αρχή να δώσει οριστική λύση. Ξέρουμε ότι ο δήμαρχος θέλει , προφανώς όμως δεν έχει καλούς συμβούλους. Δήμαρχε παρέκαμψε τα προβλήματα και δώσε οριστική λύση.