Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 02/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΦΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σημαντική νίκη για τον ΑΟΦ, αφού χωρίς να αποδώσει τα αναμενόμενα κέρδισε με 1-2 μέσα στον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ.
Έτσι δεν συνηθίζεται να λέει ο λαός όταν πάει κάπου, περνάει καλά, γλεντάει και ρίχνει και ένα; (goal εννοώ). Ε, και εμείς περάσαμε καλά στον ΗΡΑ μονό που μας άρεσε πολύ και του ρίξαμε δύο. (πάλι goal εννοώ).
Με δύο μπαλάκια φιλοδώρησε ο ΑΟΦ τον ΗΡΑ στην χθεσινή αναμέτρηση και του το εγκαινίασε για τα καλά το γήπεδο.

Όλη αυτή η ειρωνική μας διάθεση πηγάζει από την απαράδεκτη και αντιαθλητική συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων της ομάδας του ΗΡΑ, οι οποίοι φέρθηκαν ως Μαμελούκοι απέναντι στους αθλητές μας, βρίζοντας τους χυδαία. Ποιους βρίζεται ρε, τους συμπολίτες σας; τους φίλους των παιδιών σας; τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε κάθε μέρα; Ντροπή σας.
Όσο για τον υπέρβαρο σαραντάχρονο αμυντικό του ΗΡΑ που τα έβαλε με τον 15χρονο Στάθη, επειδή έκανε καθυστέρηση, έχω να του πω μόνο, ντροπή, γιατί θα μπορούσε να ήταν παιδί του, αν δεν μπορεί να παίξει μπάλα να σταματήσει διότι προσβάλει το άθλημα μόνο και μονό με την όψη του.

ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ
Με αυτόν τον τίτλο ο φίλος Νίκος Ζήκας μου ζήτησε να ξεκινήσω την περιγραφή του αγώνα.
Χθες ο ΑΟΦ έκανε, ίσως, ένα από τα χειροτέρα φετινά παιχνίδια, δίνοντας την δυνατότητα στον ΗΡΑ να προηγηθεί νωρίς όταν στο 25΄ υστέρα από φάση γραντ-γκινιολ ο ¨Σαραβάκος¨ έκανε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για την ομάδα μας αφού το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχώς ξυπνήσαμε και με την εισβολή του Νινί στον αγώνα ο ΑΟΦ κατάφερε να ανατρέψει την κακή, μέχρι τότε, εικόνα του και στο 75΄ ο νεαρός επιθετικό μας, σε πανομοιότυπη φάση με το πρώτο γκολ του Ηρα, έκανε το 1-1. Η νίκη ήρθε στο 85΄ όταν ύστερα από καθαρή ανατροπή του Νινί ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι και ο Κάλλης έκανε το 1-2 και καθάρισε τον αγώνα. Ο Ήρα πίεσε μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.

Βαθμολογία
1. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 36
2. Α.Ο. Φιλιππιάδας 33
3. Αχερουσία 30
4. ΠΑΣ Κρανιά 27
5. Α.Ο. Καρυάς 27

Ένα γήπεδο Κόσμημα
Πέραν των άλλων, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους του ΗΡΑ για το υπέροχο γήπεδο που έφτιαξαν, το οποίο αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή μας.
Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες προσπάθειες γιατί το έχει ανάγκη η περιοχή μας και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παίδες συγχαρητήρια για την νίκη. Είχαμε στείλει φωτορεπόρτερ στο γήπεδο και βάαμε κάποιες από τις φοτος σε αυτό το link http://www.prevezasports.gr/?p=891

Ανώνυμος είπε...

Χώσ'τα ρε ΚΑΛΚΑ.Δέν πιστεύω να ευθύνεται ο Λιμενικός για το πρώτο ημίχρονό?

Ανώνυμος είπε...

mpravo re ilia paixtoura.kala tous ekanes!!!!na tous deixneis ti mpala sou ematha!!!!epitelous evales goal,giati i gantemia exei k ta oria tis!!!k kati akoma,epitelous ena gipedo tis prokopis gia to topiko stin preveza(etsi deixnei toulaxiston).

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΚΑΛΚΟ είπε...

Όχι φίλε Σπύρο δεν έχει φταίει μόνο ο λιμενικός.
Γεια σου Gartzo, πρώην συμπαίχτη. Τι λέει η Φλώρινα;Πολύ κρύο, ε; Παίζεις μπάλα; Οι σπουδές; Καλά να περνάς.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ.

Σταθης είπε...

Kαλκα θελουμε και αλλα στιγμιοτυπα απο το χθεσινο Match...Ελπιζω να εχετε τραβηξει καμμια φαση του αγωνα εκτος απο το Goal του συνηθη υποπτου ΚΑΛΛΗ..Επισης,παρατηρησα πως μονο ο Αρης εδωσε συγχαρητηρια στον Ηλια για το παρθενικο του Goal..Οσο για τον χθεσινο καυγα μου δεν υπαρχει προβλημα διοτι τους εχω συνηθισει τους Χωριατες πλεον.

Ανώνυμος είπε...

mia xara ola kala.kruo polu den exoume,alla toulaxiston edo vlepeis xioni!!!!to protathlima edo exei diakopi apo ta xristougenna logo tou kairou.tha ksana ksekinisei auto to savvato.apla ego exo ena diastrema k tha kano pali proponiseis tin epomeni evdomada.gia tis spoudes me petixaineis se periodo eksetastikis,alla ola kala mexri stigmis!

Ανώνυμος είπε...

Παρα την ασχημη εμφανιση που πραγματοποιησαμε την Κυριακη στον Αγιο Γεωργιο,η νικη ηρθε για την ομαδα μας και γι αυτο θελω να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους ποδοσφαιριστες μας,αλλα ιδιαιτερα θελω να συγχαρω τον ΗΛΙΑ ΒΑΡΟΥΧΟ για την εκπληκτικη του αποδοση καθως συνεβαλε τα μεγιστα και ηταν ο σημαντικοτερος παραγοντας που ο ΑΟΦ γυρισε το ματς φευγοντας με το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ απο τον Αγιο Γεωργιο!
ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΝΗ συνεχισε ετσι!!!
Επισης ιδιαιτερη μνεια θα ηθελα να κανω για το προπονητικο TEAM το οποιο στον χθεσινο αγωνα αποτελειτο,ουτε λιγο ουτε πολυ,απο 4 επαγγελματιες προπονητες και διδασκαλους του ποδοσφαιρου!!!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ για τα επιπεδα του τοπικου πρωταθληματος,ομως ειναι κατι που ειχε σχεδιαστει απο τη διοικηση απο το καλοκαιρι και σιγα σιγα πραγματοποιειται με μεγαλη επιτυχια!!!
(2 πρωτοι προπονητες,1 βοηθος προπονητη,1 τεχνικος συμβουλος)!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!Ιδιαιτερα πολυ καλη η δουλεια του επικεφαλης του τμηματος ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ!!!
Συν τοις αλλοις και οι παραγοντες της διοικησης του ΑΟΦ εχοντας βαθια γνωση του αντικειμενου,δινοντας μελετημενες τεχνικες συμβουλες ο καθενας σε διαφορους παικτες ξεχωριστα,συνεβαλαν ΚΑΙ αυτοι καθημενοι στον παγκο της ομαδας τα μεγιστα στην μεγαλη νικη!!!
(Ο καθενας ελεγε το μακρυ του και το κοντο του,μεταξυ αυτων και ΕΓΩ!)
Οπως καταλαβαινετε με τοση βαθια προπονητικη γνωση στον παγκο ητο αδυνατο να μη φυγει η ομαδα μας με τους τρεις βαθμους της νικης!
ΤΕΛΙΚΑ αυτη η μεγαλη νικη ειχε πολλους ΠΑΤΕΡΕΣ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

thsoniel είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιά την πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας οδηγεί στον στόχο μας και η οποία επιτεύχθηκε, σε ένα άγνωστο γιά μας τερέν κόντρα σε βάρβαρους αντιπάλους και σε εχθρικούς "φιλάθλους",γιά αυτό και αποκτά μεγαλύτερη σημασία . Τα παιδιά με περίσσια δύναμη και πάθος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν όλα τα διαφαινόμενα προγωνστικά . Βέβαια το φυτίλι της νίκης το άναψε η είσοδος του Νίνη και όλα τα υπόλοιπα που καταγράφηκαν μετά ήταν απλά διαδικαστικά .
Τπ προπονητικό τημ, με επιλεκτικές κατευθύνσεις έδωσε καταλυτικές και καίριες λύσεις στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας( παραπέμπω σε προηγούμενα σχόλια ) και λόγω του ότι ο αγώνας ΛΕΥΚΑΤΑΣ - ΚΡΑΝΙΑ( επόμενων αντιπάλων μας ) δεν έγινε την Κυριακή και θα διεξαχθεί την Τετάρτη πρέπει να επιληφθεί της κατασκόπευσης ( Βέλιτς.......) .

lainas είπε...

Καλημέρα σε όλους.θέλω και εγώ να συγχαρώ από την πλευρά μου όλους τους ποδοσφαιριστές για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για να φτάσουν τελικά στο πολυπόθητη νίκη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο.Θέλω να ευχαριστήσω το Λάμπρο Νάσιο για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλο τον αγώνα, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και μπορέσαμε έτσι με τη συμβολή των τριών αλλαγών να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα.Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι στο τελευταίο μισάωρο η διάταξη και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας άλλαξε ριζικά, παίζοντας με την μπάλα κάτω, με κάθετες πάσες, αλλά και παιχνίδι από τα πλάγια με συνέπεια να διασπάσουμε την συμπαγής αμυντική διάταξη του Ηρακλή. Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό και σκληρό κατα διαστήματα, ένα ντέρμπυ που θύμισε αγώνες από τα παλιά.Κάποιες έριδες μεταξύ των παικτών δικαιολογούνται σε τέτοια παιχνίδια.Με τη λήξη του παιχνιδιού είμαστε πάλι φίλοι, αφού ζούμε στον ίδιο τόπο, και μοιραζόμαστε τα ίδια προβλήματα και ανησυχίες. Επίσης θέλω να συχαρώ τον διαιτητή του παιχνιδιού ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής.
Εύχομαι στην ομάδα μου καλή συνέχεια. Η νίκη στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος ισοδυναμεί με τη μισή άνοδο.