Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 09/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



ΚΑΛΠΑΖOΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Μεγάλη νίκη με 4-2 πέτυχε την Κυριακή ο ΑΟΦ εναντίον του Λευκάτα και πήρε την ρεβάνς του πρώτου γύρου όπου είχαμε ηττηθεί με 4-3. Από την αρχή του αγώνα φαίνονταν, ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον ΑΟΦ, αφού προηγήθηκε με 2-0.
Όμως η συνέχεια λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Ο ΑΟΦ μπήκε δυνατά στον αγώνα και τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Χάνοντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες, στο 30΄ και ύστερα από ασίστ του Ντέκο, ο Στάθης με υπέροχη ντρίπλα, ξέφυγε από τον αντίπαλο του και με άψογο πλασάρισμα έκανε το 1-0.Οι παίχτες μας συνέχιζαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 40΄ με άνετο πλασάρισμα από τον Ντέκο κάνοντας το 2-0. Στο 43΄η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα αλλά ο Κάλλης, στο πέναλτι που κέρδισε ο Νίνης, σημάδεψε το δοκάρι. Στην συνέχεια οι παίχτες μας νόμισαν ότι ο αγώνας τελείωσε και αυτό ήταν το μεγάλο τους λάθος αφού ο Λευκατας εκμεταλλευόμενος τα λάθη των παιχτών μας, με δύο ξαφνικές αντεπιθέσεις έκανε το 2-2 και πάγωσαν τα χαμόγελα στην ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας δεν έδειξε να μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα αφού τα νιάτα, και η δύναμη των αντιπάλων μας καθήλωσαν πίσω από το κέντρο του γηπέδου. Όμως στον ΑΟΦ όπως και σε όλες τις μεγάλες ομάδες όταν βρούνε τα δύσκολα αναλαμβάνουν δράση οι μεγάλοι Stars και αυτοί ήταν ο Στάθης ο Ντέκο. Ο πρώτος με φανταστική προσωπική ενέργεια ντριπλάροντας δύο αντιπάλους έκανε το 3-2 και τους φιλάθλους μας να εκστασιάζονται στην κερκίδα. Στο 60΄ο διαιτητής με άδικη εκτίμηση του σε αμφισβητούμενη φάση απέβαλε τον Θ. Ζιώγα αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Λευκάτα για ισοφάριση.
Τότε όμως ήρθε η ώρα του Ντέκο , ο οποίος αφού πέρασε όποιον έβρισκε μπροστά του με εξαιρετικό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας της αντίπαλης ομάδας και τον ΑΟΦ στα αποδυτήρια με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

O πρόεδρος δήλωσε:
"Την προηγούμενη Κυριακή το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Ηλίας Βαρουχος!Σημερα λοιπόν τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ΔΥΟ,χωρις να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι 12 που αγωνίστηκαν υστερησαν,ΙΣΑ ΙΣΑ!!!Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ όμως ήταν από άλλον πλανήτη και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τα ΓΚΟΛ καθώς πέτυχαν από 2,κανοντας ένα δύσκολο παιχνίδι στο πρώτο ημιχρονο,σε τυπική διαδικασία στο δευτερο!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ στους δυο ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ και σε όλα τα παιδιά που συνεχίζουν αυτή τη δύσκολη πορεία ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ η οποία όπως φαίνεται θα έχει αίσια κατάληξη καθώς βρισκόμαστε 1 μόλις βαθμό πίσω από την κορυφή αφού μας ευνόησε το αποτέλεσμα του αγώνα ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-2 αν και οι φιλοξενούμενοι προηγούντο 0-2!Υπενθυμιζω ότι στόχος δεν είναι η άνοδος αλλά η ΠΡΩΤΙΑ,η αλλιώς το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!"

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΕ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ-ΑΕ ΚΑΡΥΑΣ 0-3
ΑΟ ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ-ΑΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ 4-1
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 04-ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ 3-0 α.α
ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ 4-2
ΑΟ ΛΟΥΤΣΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-2
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ-ΑΕΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 4-0

2 σχόλια:

psdealer είπε...

Proponitiko kentro ston a o f kai gipedo

lainas είπε...

Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο για τη δυσκολία των τριών επόμενων αγώνων για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στα λόγια του κ. Σαλμά πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της ανόδου με σοβαρότητα και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο.