Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 12/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Ξεκινώντας την σημερινή μέρα θα ήθελα να απαντήσω στον ανώνυμο φίλο για το χθεσινό του σχόλιο, που με ρωτάει γιατί απευθύνομαι στο Δήμαρχο και όχι σε κάποια άλλη Αρχή.
Πρώτα από όλα, επειδή η έκταση στην οποία θέλουμε να δημιουργήσουμε αυτό το γηπεδάκι είναι Δημοτική και πρέπει να μας παραχωρηθεί από τον Δήμο για να ξεκινήσουμε τις εργασίες. Δεύτερον ο Δήμος μας έχει τα μηχανήματα και μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα. Εγώ θεωρώ την Δημοτική Αρχή πιο προσπελάσιμη από το να απευθυνθώ στην Νομαρχία ή στην Γ.Γ. Αθλητισμού, στο κάτω κάτω δεν θέλουμε κάτι σπουδαίο και όπως είπα θα στηριχθούμε κυρίως στην δική μας προσωπική εργασία διότι αν περιμένουμε να κινηθεί το βραδυκίνητο κράτος θα μείνουμε πάλι στην Καμπή ή σε όποιο άλλο γήπεδο μας επιφυλάσσει του χρόνου η μοίρα να αγωνιζόμαστε.

Αναρτώ και κάποια ωραία σχόλια φίλων και παραγόντων:


Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ (σχόλιο cash keeper)
Δεν θα είμαι πολύ μακριά από την σκέψη των περισσοτέρων φίλων μας αν υποστηρίξω ότι όσα έχουν συμβεί στους(2) δυο τελευταίους αγώνες μας έχουν αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Τόσο στον Άγιο Γεώργιο αλλά κυρίως όσο στον αγώνα με τον Λευκάτα, η ομάδα μας κέρδισε μεν, όμως παρουσιάστηκε κουρασμένη , μερικώς απείθαρχη αλλά κυρίως ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Νοιώθω πως δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τις ελλείψεις παιχτών ( Λευκάτας), τις αναγκαστικές αλλαγές θέσεων ( Λευκάτας ), την ατυχία (χαμένο πέναλτι) ή τα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών ( Άγιος Γεώργιος) . Διαισθάνομαι πως κάτι βαθύτερο συμβαίνει και πως τα παραπάνω αποτελούν δικαιολογίες που κρύβουν την βασική αιτία που όλοι ξέρουμε - την έλλειψη προπόνησης - . Εδώ θα μπορούσε κανείς να γράψει πάρα πολλά εκείνο όμως που αυτήν την στιγμή η συγκυρία απαιτεί και η ομάδα πρέπει να το διαθέσει είναι : χρόνος για προπόνηση. Είναι γνωστό και αποδεκτό από όλους μας ότι η στοιχειώσεις παρουσία των παιχτών μας στις ελάχιστες προπονήσεις της εβδομάδας θα έκαναν την ομάδα μας αήττητη. Ας είναι. Έστω και τώρα όλοι οι παίχτες στην προπόνηση.Πριν κλείσω και εκφράσω την ευχή μου το 15ήμερο ανενεργό για μας ποδοσφαιρικό διάστημα να αποτελέσει αφορμή για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, θα ήθελα να αφιερώσω την τελευταία μας νίκη σε όλους τους παίχτες τον προπονητή , τον γυμναστή μας το τεχνικό τμήμα , το συμβούλιο καθώς και σε όλους τους φίλους μας όσο μακριά και αν βρίσκονται(Νάξος κ.λ.π.). Άφησα τελευταίους τους πρώτους τον Γατσέλο Περικλή και τον Μπακοδήμο Δημήτρη που όταν το καμπανάκι λειψανδρίας στην ομάδα χτύπησε επικίνδυνα δήλωσαν παρόν σας απλοί στρατιώτες.
Να είστε καλά φίλοι μου.

Σχόλιο Λαινά:
Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο για τη δυσκολία των τριών επόμενων αγώνων για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στα λόγια του κ. Σαλμά πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε οι ποδοσφαιριστές να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της ανόδου με σοβαρότητα και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

1. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 37
2. Α.Ο. Φιλιππιάδας 36
3. Αχερουσία 33
4. Α.Ο. Καρυάς 30
5. ΠΑΣ Κρανιά 27
6. Άγιος Γεώργιος 27
7. Βουβοπόταμος 24
8. Φιλιππιάδα 2004 21
9. Μαραντοχώρι 20
10. Α.Ο. Κερασώνας 19
11. Α.Ε. Σαμψούντα 16
12.ΠΑΣ Λευκάτας 13
13. Α.Ο. Λούτσας 13
14. Α.Ο. Νάρκισσος 5
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με αφορμη τη διακοπη λογω του ρεπο της ομαδος μας,καλο θα ηταν να κανουμε μια αποτιμηση για την εως τωρα πορεια της.
Νωθρα ξεκινησε ο ΑΟΦ με τον ΑΓ.ΓΙΩΡΓΗ στην εδρα του χανοντας 2 βαθμους,2-2!
Ηττα στον ΛΕΥΚΑΤΑ 4-3 με αιφνιδιασμο στο ημιχρονο 4-0!
Ισοπαλια στην ΚΑΡΥΑ 1-1!
Δυο ανετες νικες με ΚΡΑΝΙΑ 3-0 και ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ 2-1!
Αλλα ηττα παλι μεσα στην ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ 2-1!
Το ισχνο αποτελεσμα ηταν στις 6 πρωτες αγωνιστικες 8 βαθμοι με 2 νικες 2 ισοπαλιες και 2 ηττες!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!!!
Η ομαδα αφυπνιστηκε και ξεκινησε σαν τρενο να κερδιζει μεσα και εξω ολες της ομαδες!
Ξεκινημα με την νεανικη ομαδα του ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ στην εδρα μας 2-0!
Συνεχεια με δυο ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ σε ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟ 0-5 και ΝΑΡΚΙΣΣΟ 0-3!!!
Νικη στο τοπικο ντερμπι με τον ΑΟ ΚΕΡΑΣΩΝΑ 3-2!
Και ισοπαλια σε ενα ματς που επρεπε να αναβληθει λογω του οτι φυσουσε ανεμος πανω απο 10 μποφορ και ηταν αδυνατο να παιχτει ποδοσφαιρο.Το αποτελεσμα ηταν να στοιχισει στην ομαδα μας 2 βαθμους.ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ-ΑΟΦ 0-0!
Ανετα στη ΛΟΥΤΣΑ 1-4,και ΘΡΙΑΜΒΟΣ στο ντερμπι κορυφης με την ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 3-0!
ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΠΛΟ στον ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ 1-2,και νικη με τη νεανικη ομαδα της ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ 4-2!
Ενδιαμεσα πηραμε και 3 βαθμους ανευ αγωνος με την ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ!
Συνολο στους τελευταιους 10 αγωνες,πηραμε 28 βαθμους με 9 νικες 1 ισοπαλια και καμμια ηττα με γκολ 29-6!!!
Συνολο σε ολο το πρωταθλημα εχουμε σε 16 αγωνες 36 βαθμους με 11-3-2 και 41-16 γκολ!
ΟΛΟ το πρωταθλημα παιζεται στις επομενες 4 αγωνιστικες με ΚΑΡΥΑ εντος,ΚΡΑΝΙΑ και ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ εκτος,και ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ εντος!!!
Σε αυτα τα 4 ντερμπι η ομαδα μας πρεπει να παρει 9-12 βαθμους για να βγει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!!
Εφοσον γινει αυτο οι υπολοιπες 8 αγωνιστικες θα ειναι τυπικη διαδικασια για τις δυνατοτητες του ΑΟΦ,και θα λειτουργησουν ως φιεστες,γυροι του θριαμβου και πειραματικες διαδικασιες για το προπονητικο ΤΕΑΜ για την ομαδα της επομενης χρονιας!!!
Για να γινουν ομως ολα αυτα πρεπει να πεσει ολο το βαρος σε αυτες τις κρισιμες 4 αγωνιστικες!!!