Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 24/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική, στον Νίκο στην Γερμανία,στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα, στον Garntzo στη Φλώρινα και στον Άρμη στο Άκτιο.


Ξουτ Μαυρόγατες..
Όπως είπα και χθες κάποιοι φίλοι εδέησε να έρθουν για πρώτη φορά στο γήπεδο και μας γκαντέμιασαν την άλλη φορά που θα έρθουν να σταματήσουν στο ποτάμι της Στριβίνας και να ρίξουν τρεις φορές νερό στο προσωπό τους ώστε να διώξουν το σκέλισμα.
















Όπως καταλάβατε αστειεύομαι!
Ο Γκαζα παλαίμαχος παίχτης του ΑΟΦ είναι χαρά μας να είναι δίπλα μας και να μας βοηθάει με τις πολύτιμες συμβουλές του. Εγώ όμως έχω να προτείνω κάτι παραπέρα ,μήπως θα έπρεπε να είναι στο τεχνικό team της ομάδας και όποτε χρειαστεί η ομάδα να φοράει και τα ποδοσφαιρικά παπούτσια; Διότι ακόμη και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να προσφέρει πολλά με την πολύτιμη εμπειρία του στην ομάδα.
Ο Καραμπουλάκος (man in black) παλαίμαχος ποδοσφαιριστής , προπονητής, έφορος υλικού γραμματέας, ταμίας , πρόεδρος ,κουράστηκα να γράφω , όλα αυτά διετέλεσε, πριν πολλά χρόνια, ο Γιάννης.
Εδώ σε ιστορική φωτογραφία με τον νυν πρόεδρο Γιάννη Ζήκα.
Εκεί που το παρελθόν και το παρόν συμβαδίζουν ,όσον αφορά το μέλλον τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού για την θέση του προέδρου υπάρχουν πολλοί υπαρχουν πολλοί μνηστήρες.


Ένας από τους λίγους που έδωσαν τον εαυτό τους στον προχθεσινό αγώνα, άλλα φανερά επηρεασμένος από την 20ήμερη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους δεν απέδωσε τα αναμενόμενα
Βέβαια κάποιοι καλοθελητές λένε διάφορα σχόλια για την εξωγηπεδική σου ζωή,ιδιαίτερα την μέρα πριν τον αγώνα.
Φίλε Κίλερ εύχομαι να μην είναι αλήθεια διότι μέχρι τώρα ήσουν παράδειγμα προς μίμηση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι άδικος με το Βασίλη. Έπαιξε επίθεση - κέντρο - άμυνα και ... κρατήθηκε και δεν γύρισε κουβέντα στο διαιτητή που τον αδίκησε κατάφορα σε αρκετές φάσεις που δικαιούνταν φάουλ.