Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/02/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΣΚΟΝΤΑΨΑΜΕ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ
Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς έκανε χθες η ομάδα μας χάνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς και την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο ΑΟΦ μπήκε δυνατά στην αρχή χάνοντας δυο-τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Κάλλη να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα .
Η Καρυα έδειξε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι ανέβασε την ομάδα πιο ψηλά κλείνοντας τον ΑΟΦ στην περιοχή του και μετά από συνεχή πίεση έκανε το 0-1 παγώνοντας όλο το γήπεδο. Ο ΑΟΦ δεν έπεισε ότι μπορεί να κάνει κάτι σπουδαίο αφού οι παίχτες μας ήταν σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση κάνοντας τους τροχονόμους μέσα στο γήπεδο, ευτυχώς όμως στο 30΄ ύστερα από προσωπική ενέργεια ο Κάλλης ανατράπηκε και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι και απέβαλλε τον αμυντικό της Καρυάς με κόκκινη κάρτα. Ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-1.
Και εκεί που όλοι λέγαμε ότι τώρα που έμειναν με 10 παίχτες θα τους πατήσουμε συνέβη το αντίθετο. Ο ΑΟΦ συνέχισε να είναι άθλιος δίνοντας χώρο στους αντιπάλους του οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 1-2 στέλνοντας μας στο καναβάτσο και τους περισσότερους φιλάθλους στα σπίτια τους αφού δεν άντεξαν το απαράδεκτο θέαμα και το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε εκείνη την ώρα.
Το παιχνίδι εξελίσσονταν σε τραγωδία για τον ΑΟΦ αφού δεν είχε ούτε τις σωματικές αλλά ούτε τις ψυχικές δυνάμεις να ανατρέψει το σκορ, με τους παίχτες του να ταλαιπωρούνται μέσα στο γήπεδο. Όπως γνωρίζουμε όμως όλοι, στις τραγωδίες την κατάσταση σώζει ο από μηχανής Θεός και αυτός για την ομάδα μας ήταν ο Κάλκα , που με την είσοδό του στο παιχνίδι (70΄) έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και έδωσε επιθετικές λύσεις στην ομάδα, κλείνοντας τους αντιπάλους στην περιοχή τους. Η πίεση του ΑΟΦ απέδωσε όταν στο 80’ κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Κάλλης.
Τα τελευταία 10΄ λεπτά ήταν συναρπαστικά, με τον ΑΟΦ να μένει με εννιά παίχτες, υστέρα από την αποβολή του Στάθη για διαμαρτυρία και του Δήμου για αντιαθλητικό παίξιμο, αλλά να πιέζει ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα , με τον Κάλλη και πάλι να γίνεται ο μοιραίος παίχτης του αγώνα αφού σε τρεις μοναδικές ευκαιρίες για γκολ δεν κατάφερε να τους στείλει στο χωριό τους.
Η ομάδα έδειξε να υστερεί σε πειθαρχία και φυσική κατάσταση, επηρεασμένη φανερά από το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής και αυτό το πλήρωσε αφού αυτό το αποτέλεσμα μας απομακρύνει από τον στόχο της πρώτης θέσεις χωρίς βέβαια αυτό να είναι απαισιόδοξο από πλευράς μου αλλά πρέπει να συνετιστούμε και να κατεβούμε στο γήπεδο για προπόνηση αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα.

Όλα τα αποτελέσματα της 19η Αγωνιστικής
Α.Ε. Σαμψούντας –ΠΑΣ Κρανιά 0-3
Άγιος Γεώργιος- Απόλλων Βουβοποτάμου 6-0
ΑΟ Φιλιππιάδας- Α.Ο. Καρυάς 2-2
Α.Ο. Λούτσας- Α.Ο. Ναρκίσσου 7-0
Αχερουσία- ΠΑΣ Νικόπολη 3-0 α.α.
Α.Ε.Σ. Βαραντοχωρίου- Α.Ε. Λευκάτας Τετάρτη 25/2
Φιλιππιάδα 04- Α.Ο. Κερασώνα 4-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αχερουσία 39
2. Φορτ. Βαλανιδοράχης 38
3. Α.Ο. Φιλιππιάδας 37
4. Α.Ο. Καρυάς 34
5. Άγιος Γεώργιος 33
6. ΠΑΣ Κρανιά 30
7. Φιλιππιάδα 2004 27
8. Βουβοπόταμος 24
9. Μαραντοχώρι 20
10. Α.Ο. Κερασώνας* 19
11. Α.Ο. Λούτσας 19
12.Α.Ε. Σαμψούντα* 16
13. ΠΑΣ Λευκάτας 14
14. Α.Ο. Νάρκισσος 5
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε
*Έχουν από ένα ματς λιγότερο

4 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΝ.ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΟ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΚΣΟΥΝ ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ...
ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΜΗΔΕΝ

Ανώνυμος είπε...

Τα 'παμε. Η 15 νθημερη ξεκούραση θα μας βγει ξινή. Επίσης ακούστηκε οτι κάποιοι παίκτες κυκλοφορούσαν μέχρι αργάμισυ το βράδυ του σαββάτου και εάν είναι αλήθεια ... ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7 ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ. Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Κ ΠΟΛΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!