Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ.....
Μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες καλώς και ταυτόχρονα κακώς, τα αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε μπροστά γιά να μην χάσουμε το δάσος και εμείς συνεχίζουμε να αναζητούμε το δέντρο . Το έχουμε υποχρέωση πρώτα γιά την ομάδα της οποίας όλοι μας αποτελούμε ένα κομμάτι της και δεύτερο γιά τους ίδιους μας τους εαυτούς, να μην γκρεμίσουμε ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα . Το μοναδικό θετικό που προέκυψε από όλα αυτά τα διαδραματιζόμενα είναι η απόδειξη όλων προς όλους, γιά την αγάπη μας γιά το σωματείο και την αγωνία του καθενός από εμάς όπου και αν βρίσκεται γιά τον μέλλον της ομάδας . Όλοι μας πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και γιά αυτό μας βοηθάει η καλόπιστη κριτική . Το " τι μέλλει γενέσθαι" από τούδε και στο εξής το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά, οπότε κλείνουμε την παρένθεση που ανοίξαμε τις τελευταίες ημέρες και κρατάμε ο καθένας μας τις επισημάνσεις του για αργότερα και συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως το ξεκινήσαμε όλοι μαζί, να το τελειώσουμε όλοι μαζί .

ΥΠΟΓΡΑΦΗ
THESONIEL

8 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ THESONIEL ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζι σαν μια γροθια παμε να ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ το ΧΩΡΙΟ της ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ!!!

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΟΦ ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ......Ε! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΦΙΛΕ ΖΕΚΟ.ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟΣ-ΠΡΩΙΝΟΣ.ΑΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΝΤΕΝΙΤΣ

lainas είπε...

Τάκη το σημερινό κλίμα στην ανταλλαγή απόψεων με χαροποιεί ιδιαίτερα. Επειδή σας ξέρω όλους δεν ανησύχησα ιδιαίτερα, άλλωστε όλα ξεκίνησαν από την υπερβολική αγάπη για την ομάδα. Μόνο με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αλληλοκατανόηση λύνονται τα προβλήματα. Η ομάδα ανήκει σε όλους και ιδιαίτερα στους ιδρυτές της.Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να την κρατάμε δυνατή, υγιής και να εφαρμόζουμε τους στόχους που είχαν τεθεί από τότε, από τους ανθρώπους που ήταν δεμένοι συναισθηματικά με το ποδόσφαιρο και την ομάδα, αυτούς που μας μάζευαν από τις αλάνες και μας δίναν τη δυνατότητα να παίξουμε οργανωμένο ποδόσφαιρο.Σε καμία περίπτωση εμείς δε θα ξεφύγουμε από αυτόν το στόχο, αυτό ας γίνει συνείδηση τόσο στους παίκτες -μικρους και μεγάλους- όσο και στους διαχειρίζοντες τα αγωνιστικά της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΚΟ, ΖΕΚΟ, ΛΑΪΝΑ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΟΦΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

CWMN είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΟΦΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ

lainas είπε...

Τάκη ξεκίνα να γράφεις. Είσαι η φωνή του AOF για όλους εμάς που είμαστε μακρυά. Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στενοχωρήθηκα διπλά. Για την ήττα, αλλά κυρίως για τον τραυματισμό του Μαρκόπουλου, ο οποίος θα μείνει για μεγάλο διάστημα χωρίς εργασία. Εδώ το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί το μοναδικό εισόδημα του Γιώργου είναι η δουλειά του. Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση για να στηριχθεί οικονομικά ο Γιώργος μέχρι να επανέλθει στη δουλειά του. Επίσης με αφορμή τον τραυματισμό του Γιώργου, ελπίζω να καταλάβουν οι πιτσιρακάδες ποιό είναι το ρίσκο των μεγάλων, όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μην έχουμε άλλο τραυματισμό και να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά μέχρι τέλους.