Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΦΙΛΕ ΚΑΛΚΑ

Η ανάρτηση διαγράφηκε γιατί δεν έχει σχέση με τον ΑΟΦ

8 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΦΙΛΕ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΥΠΟΥ "ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΑ" Η΄" ΠΡΟΣΠΟΙΗΤΕ ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ KATA ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΦ. ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΚΑΛΟΠ;
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
ΠΟΙΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΣΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ BLOG) ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΊΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΚΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ .
ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΘΙΞΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ “FILIPPIADIOTIS”, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΙΓΕΣΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα θελα να τοποθετηθω σε καποια πραγματα που ελαβαν χωρα τις τελευταιες μερες στα εσωτερικα της ομαδας!
Καταρχας ξεχασαμε οτι ολα ξεκινησαν απο το ασχημο αποτελεσμα της ΚΥΡΙΑΚΗΣ στη ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ,οπου εκει η ομαδα επαιξε απαραδεκτο ποδοσφαιρο!Οι λογοι ειναι πολλοι αλλα αυτη την ωρα δεν θα ηθελα να καυτηριασω μια σειρα απο πραγματα γιατι ειμαστε μεσα στους στοχους μας και δεν θα ηθελα να αποπροσανατολισω τους παικτες εν οψει του κυριακατικου σημαντικου παιχνιδιου!
Ομως θελω να συνταχθω με τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΛΚΑ στην αντιπαραθεση του με τον ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΧΑΝΑ!!!
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΛΑΧΑΝΑ για το θεμα της προσωρινης αφαιρεσης των σχολιων,διεφωνησα ανοιχτα μαζι σου και προχτες στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!Δεν μπορεις να αφαιρεις το λογο σε ενα δημοσιο BLOG απο κανενα,γιατι πολυ απλα δεν εχουμε να ΚΡΥΨΟΜΕΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!Ισα ισα με αυτη την αφαιρεση υποψιασες πολυ κοσμο για το αντιθετο.ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΒΙΑΣΤΟ!!!
Και βεβαια συντασομαι και παλι με τον ΚΑΛΚΑ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ δημοσκοπηση η οποια με ΕΞΟΡΓΙΣΕ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ φιλε ΛΑΧΑΝΑ!
ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΑΤΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ BLOG MEXΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ!!!
Επισης θα ηθελα να λυσει τη σιωπη του ο αφανης ηρωας και η ψυχη της ομαδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΙΝΑΣ του οποιου ΜΟΝΟ το σωμα του απουσιαζει φετος απο την ομαδα!!!
Νομιζω οτι εκπροσωπω ολη τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ!Περιμενω επιβεβαιωση η οχι!!!
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ!!!

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΦΙΛΕ ΖΗΚΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.
ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ.

filippiadiotis είπε...

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε

Εάν τα λόγια του ΚΑΛΚΑ ήταν για μένα μαχαιριά στην καρδιά, τα λόγια τα δικά σου ήταν κλωτσιά εκεί που πονούν οι άντρες και ταυτόχρονα ράπισμα εξ επαφής.
Πειθαρχώντας διέγραψα την επίμαχη ψηφοφορία. Είμαι έτοιμος να υποβάλλω και την παραίτησή μου από την θέση του αντιπροέδρου, εάν μου το ζητήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονος οτι διαφωνησαμε σε δυο ζητηματα που αφορουν την ομαδα,δεν συνεπαγεται επ ουδενι οτι υπαρχει εστω υποψια παραιτησης απο οποιονδηποτε,ποσο μαλλον απο εσενα που οι πολυτιμες προτασεις σου και η διαθεση σου για να προσφερεις στα δρωμενα της ομαδος και του τοπου σου σε καθιστουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ σε αυτη τη προσπαθεια!
Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους!!!

thsoniel είπε...

Μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες καλώς και ταυτόχρονα κακώς, τα αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε μπροστά γιά να μην χάσουμε το δάσος και εμείς συνεχίζουμε να αναζητούμε το δέντρο . Το έχουμε υποχρέωση πρώτα γιά την ομάδα της οποίας όλοι μας αποτελούμε ένα κομμάτι της και δεύτερο γιά τους ίδιους μας τους εαυτούς, να μην γκρεμίσουμε ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα . Το μοναδικό θετικό που προέκυψε από όλα αυτά τα διαδραματιζόμενα είναι η απόδειξη όλων προς όλους, γιά την αγάπη μας γιά το σωματείο και την αγωνία του καθενός από εμάς όπου και αν βρίσκεται γιά τον μέλλον της ομάδας . Όλοι μας πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και γιά αυτό μας βοηθάει η καλόπιστη κριτική . Το " τι μέλλει γενέσθαι" από τούδε και στο εξής το ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά, οπότε κλείνουμε την παρένθεση που ανοίξαμε τις τελευταίες ημέρες και κρατάμε ο καθένας μας τις επισημάνσεις του για αργότερα και συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως το ξεκινήσαμε όλοι μαζί, να το τελειώσουμε όλοι μαζί .

Ανώνυμος είπε...

Αλλωστε οι διαφορετικες αποψεις που αναπτυχθηκαν τις τελευταιες μερες,δειχνουν ΥΓΕΙΑ,και δεν χρειαζεται να το τραβαμε παραπερα!
ΤΕΛΟΣ!!!

lainas είπε...

Πρόεδρε αρχικά ανησύχησα με αυτές τις εξελίξεις, άλλωστε μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Πρέπει να σου πω ότι η αντίδρασή μου ήταν άμμεση. Μίλησα τηλεφωνικά με τον Κάλκα, με τον Γιώργο, με τον Θόδωρο και χθες με τον Βενετίκο. Στον Στάθη έκανα συστάσεις γραπτώς, αλλά θα μιλήσω μαζί του και στο τηλέφωνο. Θα διαπιστώσεις και ο ίδιος ότι η παρεξήγηση έχει λήξει και πλέον μοναδικός στόχος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής. Βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Τίποτα δεν μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα παρά μονο ο κακός μας εαυτός. Με σύνεση λοιπόν και αποφασιστικότητα αφήνουμε πίσω αυτήν την κακή παρένθεση και συνεχίζουμε για την ολοκλήρωση της προσπάθειας. Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέτταλα, κανένας αντίπαλος δεν θα καθήσει να χάσει ,όσο αδύναμος και αν φαίνεται θεωρητικά. Όλες τις ομάδες πρέπει να τις βλέπουμε ως καλύτερες από εμας για να υπερβάλουμε κάθε φορά εαυτούς. Μη ξεχνάμε ότι τους πιο πολλούς βαθμούς τους χάσαμε από υποδεέστερους θεωρητικά αντιπάλλους. Τονίστε το κίνητρο της ανόδου στα παιδιά και όλα θα πάνε καλά. Το πρόγραμμα μας ευνοεί και πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Άλλωστε ο τελευταίος που δε θα πίστευε στην αξία αυτών των παιδιών θα ήμουν εγώ.