Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 05/03/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Για να μην ξεχνιόμαστε με άλλα, αύριο προπόνηση οπωσδήποτε.
Την προηγούμενη Παρασκευή στην προπόνηση μας τίμησε με την παρουσία του ο Μάικα, παλαίμαχος τερματοφύλακας, πρώην συμπαίχτης και φίλος. Ειλικρινά έμεινα εντυπωσιασμένος με την προπόνηση που έκανε στον τερματοφύλακα του ΑΟΦ, η οποία οφείλω να πω, ότι έπιασε τόπο αφού ο Χουλιάρας την Κυριακή πέταγε.
Θέλω να προτείνω στην Διοίκηση να δημιουργηθεί θέση στο τεχνικό team της ομάδας, ώστε, ο Μάικα να αναλάβει το σκάουτινγκ και την εκγύμναση νέων τερματοφυλάκων.
Φίλε Μάικα, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά σε αυτό τον τομέα, αφού έχεις τις προϋποθέσεις και επιτέλους να βγει τερματοφύλακας από την περιοχή μας που έχει τόσα χρόνια.



1 σχόλιο:

psdealer είπε...

Σκεφτομενως τα οσα διαδραματιζωνται αυτη την εποχη στον αοφ που τα πραγματα ρεουν καλα. Εφοσων οι νικες της ομαδας σε συνδιασμο με τις πληρωμες και την καταβωλη των μισθων και των πριμ απο πλευρας διοικισης στους παικτες εχουν πληρωθη στο ακαιρεο.Θα εστιασω καποια προβηματα που αφορουν τους παικτες που δεν κατεβενουν για προπονιση,δεν μπορειται κυριοι να θελετε πρωταθλητισμο χωρις προπονιση,σε αυτο το προβλημα πρεπει οι διοικιση με το τεχνικο τιμ να λαβουν καποια δραστικα μετρα.
Αν η διοικιση και το τεχνικο τιμ δεν εχουν καοιες λθσεις δεν ειναι ντροπη να ζητησουν τη βοηθια μας???????