Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Α.Ε ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ - Α.Ο.Φ 0-0

Επειδή στην ανάρτηση γράφτηκαν σχόλια που δεν αρμόζουν με το ερασιτεχνικό αθλητικό πνεύμα του συλλόγου έγινε προσωρινός αποκλεισμός. Η Διοίκηση αφού πιστοποιήσει την αυθεντικότητα των σχολιαστών θα προβεί σε διερεύνυση της ουσίας των σχολίων και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

11 σχόλια:

Σταθης είπε...

re paidia den peksame tipota simera....giati me tis fones den kanoume tipota stamatiste na fonazete olli sas k afiste na paiksoume o ka8enas opws mpori la8ei olli kanoume alla mhn rixnete to ftksimo stous mikrous as paizate k esys pou to paizete paiktarades opws afti pou kanoun oti mporoun....k ligo tis allages re lampro kantes opws prepi diladi sygnomi alla ti eisai paixtis i proponitis???? otan i omada 8eli ton proponith na einai ston pago na dini tis odigeies esy mpeneis mesa eno exoume allages opws kalkas... mpakodimos... papadiotis epishs prepei na kserete pos oti kanete to mathenoume oloi mas(to oti kapoioi paixtes dhthen oi kaluteroi plhronontai...)emeis oi alloi ti eimaste dld na trome klotsies k na skotonomaste blakes?ektos aytou den exoume thn oreksh orismenon paiktwn na akoume tis fwnes stous..k to shmerino match ta elege ola..fonazan fonazan k ti katalavan???tous 2 ba8mous pou xasame katalaban mono...kati prepei na ginei pisteuw..an exo kapou la8os na mou to peite gia na diortho8w.. Antreas,Stathis,Basilhs

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας ΣΤΑΘΑΚΗ ποιος πληρωνεται στην ομαδα,για να το μαθουμε κι εμεις!!!

Unknown είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΥΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

stathi gia pes kai se emas simera
poios plironetai pesto onomasta
kai ase to krifto ean ksereis onomata onomaseta kai min les tetoiaxoris na exeis apodeikseis.
thilathi thes na mas peis oti oi megaloi plironontai?
Kai episis to podosfairo einai kai amina oxi mono epithesi,pou sinexeia eisai empros apo tin xrammi.Ayta tha sta pei kai o filos o antreas pou exei sinexeia 2 antipalous pou filaei kai ton diko sou.

fabregas είπε...

φιλε ανωνυμε γιατι τσαντιστικες τοσο πολυ. μαλλον εισαι ενας απο αυτους που πληρωνονται. και το ξερεις καλα οτι δεν ειστε κ λιγοι...

fabregas είπε...

και τι αποδειξεις ζητας να σου βρει? αφου μεταξυ σας το ξερετε αλλα κανενας δεν το ομολογει. μονο ο προεδρος μπορει να πει ονοματα. και πρεπει.

Ανώνυμος είπε...

deco ti ta kaneis tosa xrhmata?

Unknown είπε...

ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΝΑΝ ΑΝΟΥΣΙΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ .
ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΛΕΙΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒLOG KAI MHN TO ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο "ΑΓΩΝΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.

lainas είπε...

Στάθη διάβασα τα σχόλιά σου και δεν σου κρύβω ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν έφυγα πίστευα ότι άφησα πίσω μου μια ομάδα με ώριμους ποδοσφαιριστές, ανεξαρτήτου ηλικίας. Σε προηγούμενο σχόλιό μου είχα αναφέρει ότι είμαστε η μόνη ομάδα που κινείται εντελώς ερασιτεχνικά. Για να το γράψω εγώ αυτό σημαίνει ότι είναι αλήθεια. Με ξέρεις αρκετά χρόνια, γνωρίζεις αν σου έχω πει ποτέ ψέματα, όχι μόνο εσύ αλλά και όλα τα παιδιά. Τα προβλήματα τα αντιμετωπίζαμε όλοι μαζί γιατί τότε δεν βρισκόμασταν στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια τόσο οργανωμένη διοίκηση όπως σήμερα. Μην είστε αγνώμονες, μη ξεχνάτε αυτούς που σας βοήθησαν, είχε πολλά χρόνια η ομάδα να παρει τόσες χορηγίες όπως φέτος. Αυτό οφείλεται πρώτα στην παρουσία τόσων αξιολογων ανθρώπων στην διοίκηση και δεύτερον στη δική σας αγωνιστική παρουσία, που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ότι προβληματισμούς έχετε θα τους γνωστοποιείτε στην διοίκηση και μετά θα γράφετε. Αόριστες κατηγορίες μόνο προβλήματα δημιουργούν. Άν τέλος ντρέπεστε να τα πείτε στη διοίκηση, να ξέρετε ότι εγώ είμαι κοντά σας, οπότε το μόνο που μένει είναι να επικοινωνείτε μαζί μου. Ξέρετε ότι σας έχω σαν παιδιά μου και τον AOF σαν δεύτερη οικογένειά μου. Ξεχάστε λοιπόν όλες αυτές τις ανακρίβειες και στρέψτε την προσοχή σας στο κυριακάτικο παιχνίδι. Την Παρασκευή θα έρθει ο Βάιος να σας κάνει προπόνηση. Τέσσερις και τέταρτο στην Καμπή. Κλείνοντας να σας ενημερώσω ότι όποιος χάνει μεροκάματο την Κυριακή θα πρέπει να ενημερώσει τη διοίκηση. Ότι ίσχυε τόσα χρόνια ισχύει και τώρα. Προηγείται η δουλειά και μετά τα υπόλοιπα.

lainas είπε...

Στάθη επανέρχομαι στο θέμα που έθιξες για να σου υπενθυμίσω ότι τα παιδιά που εργάζονται, ένας εκ των οποίων είναι και ο Αντρέας, κάνουν τεράστιες θυσίες προκειμένου να ασχολήθούν με το αθλημα που αγαπούν. Εκεί συνίσταται και ο ερασιτεχνικός χαρακτήρας του τοπικού ποδοσφαίρου. Εσύ ειδικά είσαι η μεγαλύτερή τους αδυναμία- όχι μόνο των συμπαικτών σου-αλλά και της διοίκησης. Τη δική μου άποψη για σένα την ξέρεις εδώ και πολύ καιρό. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τις μικροπρέπειες και ασχοληθείτε με το διάβασμα και την ομάδα. Τα υπόλοιπα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα τα συζητάμε.