Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 03/03/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ντρίγκα ντρίγκα στην Κρανιά.......
Παρόλο που το καρναβάλι τελείωσε, εμείς προχθές, ήμασταν υποχρεωμένοι να συμμετάσχουμε στο τσίρκο της κρανιάς, το οποίο είχε κλόουν(οι δύο αθλιόγεροι ποδοσφαιριστές κατηγορίας ΚΑΠΗ), ζώα (το κριάρι που χτύπησε τον διαιτητή) αλλά και μάγους τους παιχταράδες μας, που σκόρπησαν την Κρανιά βάζοντας της 3 μπαλάκια και αν δεν διακόπτανε τον αγώνα ποιος ξέρει με πόσα γκολ θα φεύγανε από εκεί.
Είμαι τόσο αηδιασμένος από το ανθρώπινο είδος, υστέρα από αυτά που αντίκρισα εκεί πάνω, που δεν θα ασχοληθώ με το ματς απλά θέλω να σημειώσω την άριστη αγωνιστική συμπεριφορά των παιχτών μας με ιδιαίτερη μνεία στον αξεπέραστο Θανάση Ζιώγα τον Η. Βαρούχο ο οποίος σαν βέλος έσκιζε την άμυνα των αντιπάλων και τον Γκούλιο που παρά το ξενύχτι και την ταλαιπωρία (γλεντούσε στο καρναβάλι της Πάτρας) ήρθε να μας ενισχύσει και τον κατεβάσαμε κυριολεκτικά από το λεωφορείο.
Τα γκολ έβαλαν ο καταπληκτικός Γκούλιος, ο συνήθης ύποπτος Κάλλης και φανταστικός Ντέκο ενώ κέρδισε πεναλτι ο αεικίνητος Νίνης το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ.
Οι υπέροχοι έντεκα ήταν: Χουλιάρας Γ., Ζιώγας Αθ., Αντρ. Λιλάι, Ντούπης Β., Μαρκόπουλος Γ., Χουλιάρας Κ., Ζιώγας Σπ., Βενετίκος Κ., Βαρούχος Η., Κάλλης Σπ. , Γκούλιος Αθ.
Αναπληρωματικοί: Κωστάκος Δ. Παπαδιώτης Β.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος.
Φυσιοθεραπευτής: Κωστάκος Δ.
Συνοδοί Ομάδας:Ζήκας Ν., Λαχανάς Γ.
Χάρηκα ιδιαιτέρα που είδα γύρω στους 20 Φιλιππιαδιώτες να ακολουθούν την ομάδα μας και θα θέλαμε να συνεχιστεί αυτό γιατί μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
Το παρόν έδωσε στο γήπεδο, η προεδράρα μας και ο τραυματίας Τόκης.

Συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Κρανιάς, οι οποίοι ήταν άψογοι αλλά θέλω να τους προτείνω κάτι.
Επιτέλους διώξτε αυτούς τους αθλιόγερους που καταστρέφουν την όμορφη κατάσταση που θέλετε να φτιάξετε και διαφθείρουν τα νέα παιδιά. Δεν αξίζει να τρέχετε και να ξοδεύεστε για ικανοποιούν τις ποδοσφαιρικές ανωμαλίες τους τέτοιοι άνθρωποι. Καλυτέρα να μην υπάρχει ομάδα παρά να εκτίθεστε έτσι.

Αποτελέσματα Κυριακή 01-03-2009
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 04-ΑΕ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΑΝΕΒΛΗΘΗ
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ-ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΔΙΕΚΟΠΗ ΣΤΟ 1-3
ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 0-1
ΑΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 0-7
ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0-3 Α.Α.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ 3-2
A.O. ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ-Α.Ο. ΛΟΥΤΣΑΣ 0-1
ΡΕΠΟ ΑΕΣ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αχερουσία 42
2. Φορτ. Βαλανιδοράχης 41
3. Α.Ο. Φιλιππιάδας 40
4. Άγιος Γεώργιος 36
5. Α.Ο. Καρυάς 34
6. ΠΑΣ Κρανιά 30
7. Φιλιππιάδα 2004 27
8. Βουβοπόταμος 27
9. Μαραντοχώρι20
10. Α.Ο. Κερασώνας* 19
11. Α.Ο. Λούτσας 19
12.Α.Ε. Σαμψούντα* 16
13. ΠΑΣ Λευκάτας 14
14. Α.Ο. Νάρκισσος 5
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε

8 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΙΝ.ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΚΡΑΝΙΩΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΤΑΝ ΑΗΔΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ.ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 15 ΓΚΟΛ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΝΟΥΣ Ο ΚΑΛΛΗΣ ΤΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς και τα σχόλια για την αντίπαλη ομάδα. Δημιουργούμε αντιπάθειες χωρίς λόγο. Η ομάδα της κρανιάς έχει διοίκηση και υποστηρικτές. Ας βρούνε μόνοι τους το δρόμο. Δεν θα τους τον δείξουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

ante re milate eseis gia trampoukismous me tous pio alites paixtes stin omada sas.oles oi omades xeroun to 10 to diko sas oti einai to megalitero kolopaido.alla auta mono entos edras.otan epaixe i krania ekei vrizan oi paiktes sas se oli ti diarkeia tou agona.na min poume pos exete ftasei stin triti thesi me tin diaitisia.esas sas peiraxe kaneis gia poio logo thigeste epeidi einai se kathe mats i diaitisia iper sas?to aniparkto penalnti pou edose o diaititis mexri aki oi paixtes sas to paradextikan oti den itan ekei ta elegan.kai autos o diaititis einai eidisi an de faei xelo se agona afou einai proklitikos.mia xara sas ferthikame se antithesi me ti diki sas filoxenia.kai gia poia idia milas re.proti fora diakoptete agonas stin krania.

Ανώνυμος είπε...

ante re tha peite eseis gia ti krania oute sas peiraxe kanenas exoume dei kai eseis ti kanete sti filipiada.xeiroteri edra kai xoriates den iparxoun.sas peiraxe gia to diaititi giati esas oute sas peiraxe kanenas.me ligi voitheia akoma apo ti diaitisia tha aneveite.oles oi omades xeroun ti ginetai otan paizoun me esas.

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio anwnume kolopaido to 10 afou sas to karfwse k mesa k eksw.alla eprepe na tou spasetai ta podia opws legatai prin twn agwna krima pou den tou kanatai oute faoul

lainas είπε...

Διαβάζοντας τα σχόλια κάποιων αγίων αντιπάλων μας στο Πρέβεζα σπορ , διαπιστώνω το μίσος που τρέφουν για τον AOF και για εμένα προσωπικά. Αυτή η κατάσταση βέβαια με ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί αποδεικνύει ότι η δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια έπιασε τόπο, κυρίως από αγωνιστικής πλευράς, αφού αυτή τη στιγμή διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και αυτό ενοχλεί αυτούς που τόσα χρόνια έμαθαν να κερδίζουν μόνο με αντιαθλητικό παιχνίδι, πίεση προς τους διαιτητές, απειλές και ότι άλλο προκύψει. Τώρα πιθανόν πιστεύουν ότι αν γράφουν φαντασιώσεις ότι θα επηρεάσουν καταστάσεις. Παιδιά ,καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Ο AOF πάντα αγωνίζονταν καθαρά και αυτό κάνει και τώρα. Αυτό φυσικά το ξέρουν πολύ καλύτερα οι υπεύθυνοι διοργανωτές. Τα υπόλοιπα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων κακοήθων. Κλείνω με επαναφορά στην Κρανιά για να τους υπενθυμήσω ότι η τελευταία φορά που μας κέρδισαν στο γήπεδό τους ήταν πριν από πολλά χρόνια με ανύπαρκτο πέναλτυ. Τα προηγούμενα χρόνια τους έφταιγα εγώ, φέτος ποιος τους έφταιξε; Τάκη μην ανοίγεις αντιπαράθεση με τέτοιου είδους ανθρώπους. Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μας. Είμαστε καλύτεροι και το αποδεικνύουμε κάθε κυριακή στο γήπεδο. Ξέχασα να πω ότι όλοι μιλάνε για τα πέναλτυ αλλά κανένας για τις κόκκινες κάρτες.