Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 16-17/3/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Παρά την ανακοίνωση μου ότι δεν θα ξαναγράψω σήμερα νιώθω την ηθική υποχρέωση να αναφερθώ σε κάποια γεγονότα που με έκαναν να στεναχωρηθώ.
Πρώτα από όλα ο τραυματισμός του συμπαίκτη μου Καφού( Γ. Μαρκόπουλου) που μπήκε χθες εσπευσμένα μετά τον αγώνα στο χειρουργείο για εγχείρηση στον Αχίλλειο τένοντα και δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά.

ΚΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
Το κακό όμως είναι ότι ο Καφου θα μείνει αρκετό καιρό μακριά από την δουλειά του και αυτό θα έχει συνέπεια στην βιοποριστική του κατάσταση, αφού ως γνωστόν είναι βιοπαλαιστής και οικογενειάρχης με 3 παιδιά και δυστυχώς τώρα δεν θα έχει έσοδα ώστε να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις.
Προτείνω στην διοίκηση, να συγκεντρώσουμε ένα ποσό ώστε να κάνουμε λιγότερο επώδυνο τον τραυματισμό για τον φίλο μας αλλά κυρίως για την οικογένεια του.
Οφείλουμε να τον κάνουμε να νιώσει ότι δεν είναι μόνος του, ότι όλοι είμαστε δίπλα του και όπως βοηθάει τόσο καιρό την ομάδα ,θα κάνει και η ομάδα το ίδιο.
Παρακαλώ όλη την οικογένεια του ΑΟΦ καθώς και τον κόσμο της Φιλιππιαδας να συνδράμει ώστε να βοηθήσουμε έναν συμπολίτη μας αλλά κυρίως έναν οικογενειάρχη που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση.

Ευχαριστούμε τον κόσμο της Φιλιππιάδας και τους Wild Storks που βρέθηκαν στο πλευρό μας και να μας συγχωρέσουν που δεν τους δώσαμε την χαρά της νίκης αλλά η τύχη και ο διαιτητής ο όποιος προκλητικότατα (για δεύτερη φορά σε συνεχόμενο αγώνα) δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι μας στέρησε τους τρεις βαθμούς και την ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση της ανόδου.
Για την ενημέρωση ο ΑΟΦ έχασε 0-2 από την Φουρτούνα Βαλανιδοραχης και πιστέψτε με ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν και 4-ο.
Δεν πειράζει δεν χάθηκε τίποτα και είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΦ θα επιστρέψει δυνατά στις επιτυχίες.

Ένα σχόλιο από τον φίλο Μιχάλη Λαινά σας το αναρτώ ως έχει:
Τάκη ξεκίνα να γράφεις. Είσαι η φωνή του AOF για όλους εμάς που είμαστε μακρυά. Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι στενοχωρήθηκα διπλά. Για την ήττα, αλλά κυρίως για τον τραυματισμό του Μαρκόπουλου, ο οποίος θα μείνει για μεγάλο διάστημα χωρίς εργασία. Εδώ το πρόβλημα είναι σοβαρό γιατί το μοναδικό εισόδημα του Γιώργου είναι η δουλειά του. Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση για να στηριχθεί οικονομικά ο Γιώργος μέχρι να επανέλθει στη δουλειά του. Επίσης με αφορμή τον τραυματισμό του Γιώργου, ελπίζω να καταλάβουν οι πιτσιρακάδες ποιό είναι το ρίσκο των μεγάλων, όταν αποφασίζουν να ασχοληθούν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μην έχουμε άλλο τραυματισμό και να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά μέχρι τέλους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Α.Ο. ΛΟΥΤΣΑΣ-ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ 2-0
Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 0-2
ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 04-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 0-2
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ-ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ 2-1
Α.Ο. ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2-0
Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ 3-0 α.α.
Α.Ο. ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ-ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ 3-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αχερουσία 50
2. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 47
3. Α.Ο. Φιλιππιάδας 41
4. Άγιος Γεώργιος 39
5. Α.Ο. Καρυάς 38
6. ΠΑΣ Κρανιά 31
7. Φιλιππιάδα 2004 29
8. Α.Ο. Λούτσας 28
9. Βουβοπόταμος 27
10. Α.Ο. Κερασώνας 25
11. ΠΑΣ Λευκάτας 21
12.Μαραντοχώρι 21
13. Α.Ε. Σαμψούντα 20
14. Α.Ο. Νάρκισσος 11
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε


Οι τρεις πρώτες ομάδες ανεβαίνουν στην επόμενη Κατηγορία.

13 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ FILIPPIADIOTI ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ.

ΚΑΛΚΟ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George Lachanas είπε...

Τάκη δεν κρατάω μανιάτικο. Ολόκληρο απολογητικό υπόμνημα σου έγραψα και από στον Γιάννη έθεσα και την παραίτησή μου ακόμη στη διάθεσή του. Δεν σου απαγόρεψα ούτε σε έλεγξα στο να γράφεις με τον δικό σου τρόπο ότι θέλεις, αντίθετα μάλιστα σε παρότρυνα και σε παροτρύνω ακόμη. Μπορεί να μην ήρθα στην προπόνηση ούτε στον αγώνα αλλά δεν σταμάτησα ούτε στιγμή να σκέφτομαι τον ΑΟΦ. Δεν ήξερα ούτε πως θα ήταν το κλίμα για μένα ούτε αν θα έκανα κακό στην απόδοση της ομάδας. Δεν μου το μετέφερε και κανένας βλέπεις παρότι είχα επαφές με κάποιους, για κοινωνικούς λόγους. Στενοχωρήθηκα και εγώ όταν έμαθα για τον τραυματισμό του Γιώργου. Δεν στενοχωρήθηκα για την ήττα γιατί έμαθα οτι παίξαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα του αγώνα μας αδικεί. Αυτά έχει η μπάλα και το ξέρεις πολύ καλά, τόσα χρόνια στα γήπεδα. Τα παιδιά της ομάδας όμως να μην στενοχωριούνται γιατί είναι πολύ καλοί παίκτες και διαθέτουν αθλητικό πνεύμα. Όλες οι ομάδες κάποια στιγμή κάνουν μια κάμψη απόδοσης και εμάς μας βγήκε στα τελευταία παιχνίδια.
Υ.Γ.
Συνέχισε να γράφεις, θα κάτσω φρόνιμα σου λέω...

CWMN είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ blog?ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ-ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΗΝΩ ΤΟΝ ΚΑΛΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ

filippiadiotis είπε...

Φίλε CWMN το σχόλιο που φαίνεται διεγραμμένο πιο πάνω έχει διαγραφεί από τον συγγραφέα του...

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΦΙΛΕ CWMN ΕΓΩ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ.ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΖΕΚΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΕ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Taki den ksero se ti tha mporousa ego me tin omada mou na kanoume gia ton filo Giorgo Markopoulo... An thelete mporoume tora tis giortes na diatheso stin akadimia mas (F.F.C.)Mia mera kyriaki i savvato na valoume tis omades mas na paiksoun adiprosopeytika 7x7 kai oti esoda mazepsoume na ta dosoume ston filo Giorgo.I Taki an exetai kamia kaliteri idea kai mporoume na voithisoume k'emeis kai ayto dekto me olo ton sevasmo pros ola ta paidia tou A.O.F.
Kai mia sistasi filiki pros olous Iremiste kai prospathiste perisotero gia ton stoxo pou balatai... Filika xeretismata Giannis..
Y.Γ
Giorgaki perastika sou kai taxia anarosi...

tsiokos d είπε...

ολοι μαζι ενωμενοι για το καλο του Α.Ο.Φ. παιδια......θα ανακαμψουμε και θα πετυχουμε το στοχο μας.....ειναι κριμα να χαθει η ευκαιρια της ανοδου μετα απο τοσα χρονια.......χαιρετισμους σε καλκο,λαινα,"ψηλο","μπατζα" και οσους παλευουν για το καλο της ομαδας μας....σιδερενιος καφου.......

tsiokos d είπε...

ποσες αγωνιστικες εμειναν ακομη ΚΑΛΚΟ?......με τις ομαδες που αποσυρθηκαν εχουμε τελειωσει?ο αι γιωργης εχει να παρει βαθμους απο αυτες η' εχει "καθαρισει"?

lainas είπε...

Προτείνω η πρόταση του Γιάννη να γίνει δεκτή. Έχει τις ίδιες ανησυχίες με μας και διετέλεσε στέλεχος του AOF για πολλά χρόνια. Δημήτρη χαιρετισμούς και από μένα. Τάκη η χαρά μου είναι μεγάλη που ξαναγράφεις. Την κυριακή θα είναι παρόν και ο Γατσέλος.

psdealer είπε...

καλκο ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

kalko kao xero psomi