Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΦΑΡΜΑΚΙ, ΣΤΟ 94΄ ΧΑΣΑΜΕ 3-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ
Η επιστροφή από την Αχερουσία το Σάββατο μου φάνηκε ατελείωτη. Είμασταν όλοι τόσο σπασμένοι για το άδικο της ήττας μας, που δεν είχαμε κουράγιο να επιστρέψουμε.
Για μια ακόμη φορά η ομαδάρα μας απέδειξε ότι διαθέτει ψυχή και ταλέντο. Σε ένα πολύ καλό και δυνατό αγώνα μέσα στην στιβαρή ομάδα της Αχερουσίας, ο ΑΟΦ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 ισοφαρίζοντας σε 2-2 με δυο καταπληκτικά γκολ του Ντέκο, όμως στο 94΄ και ύστερα από αδράνεια του αμυντικού μας χάσαμε 3-2.
Εδώ θα ήθελα να επισημάνω την σοβαρή έλλειψη του Ντούπη από το κέντρο της άμυνας μας που μας κόστισε τους βαθμούς της νίκης με το Θεσπρωτικό,με την Αχερουσία και δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Αυτά είναι τα επακόλουθα των πράξεων μας, Κίλερ.
Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, ακριβώς αυτή η εναλλαγή των συναισθημάτων.
Πάντως, η ομάδα μας έχει αποκτήσει πλέον άλλο αέρα , δεν φοβάται κανένα και τίποτα όποιος και αν είναι αυτός και με όποια εντεκάδα και αν κατέβουμε στο γήπεδο, ο ΑΟΦ αποκτάει σιγά-σιγά την χαμένη αίγλη του παρελθόντος.
Τέλος να επισημάνω και την καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα μας, Γιάννη Χουλιάρα που παρόλο είχε το μυαλό του στην από ώρα σε ώρα γέννηση του παιδιού του ήρθε να αγωνιστεί και μάλιστα οι φίλαθλοι της Αχερουσίας υποκλίθηκαν στην ικανότητα του.
Γιάννη, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με ένα μωράκι γερό και να σου μοιάσει στο ταλέντο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν πειραζει.σημασια εχει που δεν εχουμε την μιζερια και την ηττοπαθεια που ειχαμε πριν, και παλευουμε τα παιχνιδια μεχρι τελος.
μπραβο σε ολα τα παιδια