Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε ένα αυστηρώς ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο (αφού η λασπουριά και ο βούρκος των προηγούμενων ημερών ξεράθηκε) η ομάδα μας έχασε με 0-3 από την ομάδα των Σφακιωτων με το σκορ να είναι τελείως πλασματικό αφού στο γήπεδο παίζαμε μόνο εμείς.
Από την αρχή ο ΑΟΦ έδειξε ότι ήθελε αυτό το παιχνίδι αλλά στο 15΄ και ενώ ο Ντέκο ετοιμάζονταν να αλλάξει παιχνίδι στο κέντρο, η μπάλα βρήκε σε ξεραμένη λάσπη και έβγαλε τετ α τετ τον αντίπαλο παίχτη, ο όποιος με ωραίο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Το παιχνίδι μετά εξελίχτηκε σε μονόλογο του ΑΟΦ χάνοντας σωρεία ευκαιριών και έχοντας και τρία δοκάρια αλλά δυστυχώς το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ.
Στο τέλος και έχοντας βγει όλη η ομάδα μπροστά, αφού το μόνο αποτέλεσμα για εμάς ήταν η νίκη, δεχθήκαμε δυο γκολ στην αντεπίθεση (86΄ και 90΄) και το σκορ έγραψε 0-3.
Ήταν μεγάλη η στενοχώρια μας για δυο λογούς. πρώτον που για μια ακόμη φορά παίξαμε καλυτέρα από τον αντίπαλο και χάσαμε από ένα κακό αγωνιστικό χώρο, και δεύτερο διότι και αυτή την Κυριακή τα ματς στηθήκαν με ένα και μόνο σκοπό, να ρίξουν τον ΑΟΦ.
Δεν πειράζει πληρώνουμε τα χαμένους βαθμούς των πρώτων αγωνιστικών και την μεγάλη καταστροφή στο Μύτικα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μας για την προσπάθεια τους και ιδιαίτερα στον Αλέξη Τσαιμο που ήρθε να μας βοηθήσει, παρόλο, που είχε να παίξει δυο χρόνια μπάλα και μάλιστα ήταν και πολύ καλός.Επίσης να μην ξεχνάμε και την φιλότιμη προσπάθεια του προπονητή μας Νίκου Ζήκα και του Κωστάκου Δημήτρη του Φυσιοθεραπευτή μας που είναι ψυχή και σώμα κοντά στην ομάδα και κάνει τα πάντα γι΄ αυτήν.

11 σχόλια:

lainas είπε...

Παρατηρω διαβάζοντας τα σχόλια ότι μερικοί δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν την ανικανότητά τους και ψάχνουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα.Το γήπεδο το καταντήσατε έτσι εσεις οι ίδιοι.Σταματήσατε να το συντηρείτε και μοιραία ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακατάλληλος για ποδόσφαιρο.Εκείνο βέβαια που με εντυπωσιάζει είναι ότι οι ήττες οφείλονται,πότε στα φαινόμενα της φύσης,πότε στους διαιτητές,πότε στις λακούβες ενώ οι νίκες οφείλονται στους κόουτς σε στυλ μπαρτσελόνα,στους απ'εξω που βλέπουν γήπεδο κι ας μην έχουν προσφέρει το παραμικρό στην ομάδα,παρά μόνο περιμένουν πότε θα βρουν κανένα έτοιμο πιτσιρικά για να το παίξουν ειδήμονες.Πάρτε το χαμπάρι κύριοι,διαλύσατε την ομάδα και αυτό φαίνεται από τις φτηνές σας δικαιολογίες.Πλέον αυτά που λέτε δεν τα πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι.Έχετε μάθει να τα βρίσκετε όλα έτοιμα.Μέχρι προχθές είχατε κάνει την ομάδα μπαρτσελόνα,τώρα πληρώνετε τις απώλειες βαθμών των πρώτων αγωνιστικών.Δεν άκουσα τίποτα για τους τρεις βαθμούς που θα αφαιρεθούν από την ομάδα,ούτε και για τις κόκκινες κάρτες που πεφτουν βροχή.Οι ευθύνες είναι δικές σας και το μόνο που μένει είναι να τις αναλάβετε.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ;ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ;ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΞΩ;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.
ΤΡΙΤΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG KAI TΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΕΣΕΝΑ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ.


ΚΑΛΚΑ

lainas είπε...

Kαι ποιος σου είπε ότι κάνεις κριτική σε μένα.Αλλά τα κόμπλεξ δεν κρύβονται.Δεν πειράζει θα το ξεπεράσεις και αυτό δεν είναι τίποτα.Ο χρόνος σβήνει όλες τις πληγές.

giorgos tz. είπε...

πρωτα απο ολα θα πρεπει να παψουμε επιτελους τις αναφορες στα λαθη του παρελθοντος, όπως ειναι η απωλεια βαθμων τις πρωτες αγωνιστικες σε φαινομενικα οντως ευκολα ματς. Ειναι μεγα λαθος πιστευω να αρχισουμε να κανουμε απο τωρα αποδοση ευθυνων. Αυτο που προέχει ειναι να προσπαθήσει η ομαδα, με τις λιγοστες ελπιδες που εχει, να παλεψει για την σωτηρια.
Το μεγαλο προβλημα δεν ειναι η παρουσια των βετερανων ή ο λαινασ στην αρχη της χρονιασ, αλλα η ελλειψη πειθαρχιας. Δεν αναφερομαι μονο στο παιχνιδι στο μυτικα που ηταν η κορυφη στο παγοβουνο( αλλα απο την αλλη μπορει να θεωρηθει και ως μια κακια στιγμη που μπορει να συμβει στο καθενα, που ειναι λιγο οξυθημος οταν νιωθει να του κλεβουν οτι εχει κερδισει με την αξια του...σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να δικαιολογησω αυτη την ακραια αντιδραση, αλλα μπορεισ να βρεις ελαφρυντικα) Δεν μπορω ομως να βλεπω ποδοσφαιριστη σε ενα παιχνιδι με αριστη διαιτησια και συμπεριφορα αντιπαλων να φτυνει αντιπαλο, να παραταει την φαση επειδη απλα του εκανε παρατηρηση ενασ συμπαικτησ, την στιγμη μαλιστα που εισαι πισω και στο σκορ και να συνεχιζει να αγωνιζεται στο συγκεκριμενο αγωνα. Κρουσματα απειθαρχιας ειναι κατι που γινεται απο της αρχη της χρονιας και τα περιστατικα αμετρητα, απλα το προαναφερθεν ειναι το πιο προσφατο. Μεριδιο ευθυνης εχει και ο λαινας,που ηταν αυτος που πολλες φορεσ με την παρορμητικοτητα του εδινε το κακο παραδειγμα και το εναυσμα για την εμφανιση τους. Σιγουρα την μικροτερη ευθυνη για αυτη τους την αντιδραση την εχουν οι ιδιοι οι ποδοσφαιριστες. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Ο ΑΟΦ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΕΙΘΑΡΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΑΝ ΠΕΣΕΙ.
Εγω ειμαι ενας απλος οπαδος της ομαδες που ειχα και την ευτυχια να ημουν κοντα της και τα ενδοξα της χρονια που ηταν ακομα και ρυθμιστης του πρωταθληματος, μα πανω απο ολα μια ομαδα που χαιροσουν να την βλεπεις και που ποτε δεν υπηρχε θεμα παραμονης τησ στη κατηγορια και ειχε κερδισει το σεβασμο ολων.

lainas είπε...

Μπράβο παιδιά έτσι σας θέλω.Μάγκες και παλικάρια.Καλή συνέχεια στους παίκτες που παλεύουν μόνοι τους.Παρατηρώ όμως ότι καποια στοιχεία αποκρύπτονται επιμελώς.Η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία από πρώτη Αυγούστου και με αρκετά φιλικά παιχνίδια.Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν το γνωρίζουν αυτό γιατί προφανώς δεν ήταν κοντά μας.Επίσης ο Τσάιμος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση στα φιλικά και στην έναρξη του πρωταθληματος,όμως στις οικονομικές του απαιτήσεις η διοίκηση δεν έδωσε λύση.Επομένως είναι ανακριβές αυτό που γράφτηκε χθες,ότι έχει να αγωνιστεί δύο χρόνια.Αν δεν δείτε κύριοι τα προβλήματα κατάματα για να τα λύσετε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαλύσετε την ομάδα.Όσο για μένα ανέλαβα τις ευθύνες που μου αναλογούν και σας άφησα το πεδίο ελεύθερο.Η συνέχεια σας ανήκει,οι ευθύνες είναι αποκλειστικά δικές σας.Η καταράκωση της ομάδας είναι δικό σας έργο.Άν υπάρχει ένας που αγαπάει αυτή την ομάδα αυτός είμαι εγώ.Τις θυσίες που έκανα τόσα χρόνια δεν τις έκανε κανένας από σας.Κλείνοντας θα σας επαναλάβω ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τώρα είχαν ξεκινήσει από την περσινή χρονιά που έλειπα.Εγώ το δια πίστωσα αυτοπροσώπως στο παιχνίδι με τον Αγιο Γεώργιο όπου ήρθα από τη Νάξο με δικά μου έξοδα.Προσπάθησα φέτος να τα λύσω αλλά δεν υπήρχε στήριξη από τη διοίκηση.Το λάθος μου ήταν που ασχολήθηκα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ.ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΙΜΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

ΚΑΛΚΑ

lainas είπε...

Κάλκα το πρόβλημά σου είναι σοβαρό.Πρέπει να πας σε κανένα γιατρό για να το ξεπεράσεις.Και μη ξεχάσεις να ανάψεις και μία λαμπάδα στο Λαχανά που έφτιαξε τη σελίδα δίνοντάς σου λόγο ύπαρξης.Άντε και καλο Πασχα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΙΝΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.ΕΧΩ ΤΑ ΑΡΧ...ΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ, ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩ.
ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΞΙΑ.

ΚΑΛΚΑ

ΚΑΛΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Α, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΗ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

ΚΑΛΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΝΑ,ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ (ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ) ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ.

ΝΩΝΤΑΣ

Unknown είπε...

Γεια σου Δημήτρη γεια σε όλα τα παιδιά του Α.Ο.Φ
Θα ήθελα να κάνω μια διευκρίνηση όσον αφορά τα ανυπόγραφα σχόλια που γράφονται στο BLOG . Δημήτρη το σχόλιο που έγραψα προχθές και αναφερόμουν σε σένα και τον Μιχάλη είδα δεν βρήκε ανταπόκριση γιατί διαβάζω υπάρχει συνέχεια που μόνο κακό στην ομάδα κάνει … Με την ευκαιρία λοιπόν ότι δεν πρέπει να γράφουμε στο blog ανυπόγραφα θα ήθελα να επαναλάβω αυτό που έγραψα και προχθές βάλτε τα μαχαίρια σας στα θηκάρια τους και όταν με το καλό τελειώσει η αγωνιστική περίοδος όποιος αγαπάμε πραγματικά τον Α.Ο.Φ Ας έρθει και ας καθίσουμε όλοι στο τραπέζι και χωρίς εγωισμούς και προκατάληψη να βρούμε μια άκρη μια άκρη που θα έχει στόχους και όραμα μια άκρη που θα μπορούν όλοι να βοηθήσουν κάθε ένας με τον τρόπο τους και να μην μένουμε σε λόγια καφετέριας και σε μεγάλους τίτλους ΟΜΑΔΩΝ . Και καλό θα είναι φίλε Δημήτρη ορισμένοι φίλοι του Α.Ο.Φ Να αφήσουν το κυριλίκι γιατί η ομάδα πάσχει από εργάτες και όχι από μυαλοπώληδες γιατί εργάτες είναι λίγοι . Θα ήθελα και πάλι να ζητήσω συγγνώμη και μην με παρεξηγήσουν ορισμένοι που ανήκω σε άλλο σωματείο . Αυτή η ομάδα με πονούσε και με πονάει ….
Γιάννης Β Κώνστας