Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 1-0, Ο ΕΠΟΠΤΗΣ
Αυτή την κατάσταση αντιμετωπίσαμε το Σάββατο στο γήπεδο του Αρχάγγελου από την ομώνυμη ομάδα.
Κατεβαίνοντας πάλι με σοβαρές ελλείψεις αλλά έχοντας πλέον ψυχολογία μεγάλης ομάδας ο ΑΟΦ στάθηκε όρθιος μέσα σε ένα αντιαθλητικό χωριό. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έδειξε ότι ήθελε να πάρει έστω και ένα βαθμό από αυτόν τον αγώνα, ένας ανίκανος όμως επόπτης του στέρησε αυτή την δυνατότητα, όταν σε αντεπίθεση της ΑΕΚ Αρχαγγέλου δεν σημείωσε οφσάιντ, την στιγμή που ο επιθετικός βρίσκονταν τουλάχιστον δύο μέτρα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό μας.
Ο ΑΟΦ δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε ως το τέλος , χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία του αγώνα, όταν στο 91΄ ο Καλκα με κίνηση (αλλά Πιπο Ιντzακι) μπρος-πισω στο κέντρο για να μην βγει οφσάιντ παραπλανεί τους τρεις αμυντικούς που τον μάρκαραν, και ύστερα από μαγική πάσα του Ντέκο, φεύγει μονός του και διανύοντας τριάντα μέτρα έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά φανερά προδομένος από της δυνάμεις του, σουτάρει δυνατά και η μπάλα περνά μόλις 5 εκατοστά από το γάμμα της εστίας του αντίπαλου.
Καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης τα εκτός φάσης και αντιαθλητικά χτυπήματα τα οποία δεχτήκαμε ήταν αμέτρητα, με την ανέχεια της διαιτησίας φυσικά.
Στο τέλος του αγώνα ζήσαμε τριτοκοσμικές συνθήκες όταν τουλάχιστον 15 άτομα εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας ένας θεός ξέρει τι ακολούθησε. Αυτά τα πράγματα σου προκαλούν θλίψη και προβληματισμό για την κατάντια του ανθρώπινου είδους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 2-1
Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 3-0
ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 1-0
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 3-1
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 3-0
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 1-1
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 1-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 54
2.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 48
3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 40
4. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 38
5.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 33
6.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 33
7.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 28
8.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 26
9.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 25
10. Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ 24
11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 22
12.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 22
13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 19
14.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 12
15.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 12
16.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 11

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει παιδια αυτοι εχουνε μεινει 50 χρονια πισω.συνεχιστε ετσι και θα ερθουν τα αποτελεσματα.σημασια εχει οτι δεν ειμαστε πια η ευκολη ομαδα.σχολιαζοντας τα προηγουμενα σχολια,σιγουρα η συνεργασια με τον εθνικο ειναι καλο για ολους.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ειπες οτι περασε αουτ το σουτ του ΚΑΛΚΑ?
5 εκατοστα?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Εμεις μαθαμε για 5 μετρα μακρια απ τις τσιπες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλες ασαφειες γραφετε και διαστρευλωνετε τα γεγονοτα.Ο Αρχαγγελος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ!Αυτο φιλε μου μπορεις να το επιβεβαιωσεις ρωτωντας παιχτες και διοικουντες απο καθε ομαδα της Α' ΕΠΣ Πρεβεζας Λευκαδας.Μαλλον το αντιθετο συμβαινει!Ειστε ΜΑΚΡΑΝ η πιο αντιπαθητικη και πιο προκλητικη ομαδα ολων των κατηγοριων!Δεν ειναι τυχαιο πως καθε ομαδα εχει παραπονα απο τη φιλοξενια σας,μεσα στη Φιλιππιαδα.Το ιδιο βιωσαμε κι εμεις στο παιχνιδι του Α.γυρου,Προκλητικες συμπεριφορες,ρατσιστικα σχολια,αντιαθλητικα μαρκαρισματα(ποιος ξεχναει το χτυπημα στον τερματοφυλακα μας ο οποιος διεκομισθει στο νοσοκομειο Αρτας!Ουτε συγνωμη δεν ειχατε ζητησει.Αντιθετως βριζατε τοσο τον ιδιο οσο και την οικογενεια του ενω αυτος κοιτοταν αιμμοφυρτος (τη γλιτωσε με 7 ραμματα,ενω θα μπορουσε να χασει και το ματι του).Σε καμια περιπτωση δεν ζητουσαμε εκδικηση στο Β γυρο,απλα θελαμε να παιξουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!Κατι που εσεις δεν το επετρεψατε μιας και..η συμπεριφορα σας ηταν ,εντος αγωνιστικου χωρου και παλι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!!!!!Τι να πουμε ..για το Ν5? Με τα μαρκαρισματα του επρεπε να ειχε αποβληθει ηδη απο το Α ημιχρονο.Το Ν 9?Να θυμιθουμε το Ν 11,τον Κ.Καλλη?Προκλητικος και ειρωνικος!Το Ν 17 με τα ρατσιστικα του σχολια ?(για αλλη μια φορα).Θα μπορουσε καλλιστα ο ρεφερι να αφησει τον ΑΟ με 9 παιχτες τουλαχιστον.Τελικα απεβαλε αδικα,το Ν 6.Απο τη μερια μας θα επρεπε να ειχε αποβληθει ο Κοτε.Οσο για το τελος του αγωνα οι μονοι υπευθυνοι, ειστε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ(οταν βριζετε τις οικογενειες των παιχτων)!Προκαλεσατε και...δυστυχως εγιναν αυτα που εγιναν,τα οποια εγω τα καταδικαζω!!!!Οσο για .. ποιος ειναι 50 χρονια πισω το ειδαμε περιτρανα για αλλη μια φορα.Δεν εχετε αλλαξει καθολου..παντα ετσι συμπεριφεροσασταν ακομη και 20 χρονια πριν οταν σας ειχα αντιμετωπισει σαν αντιπαλος.Ειλικρινα λυπαμε για λογαριασμο σας.Ειστε τελειως απολιτιστοι διχως επιπεδο!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΙ.ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΤΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΧΥΔΑΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ 30 ΑΤΟΜΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ 2Χ3.ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ.ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΕΙ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

ti na sas pei kaneis milate eseis pou mesa ston agona breisetai k to paizete tsampouk k etsi.... ma8te stous paiktes sas na min brizoune esto tis manades re....peite sto N7 ton karagouni sas opws ton legate as er8ei na brisi ektos agona alla egw sas lipame gt nomizetai oti etsi opws simperifereste katafernetai kati.... ntropisas pantos....aa k kati akoma podosfero paizame k oxi mpaleto....t N5 eprepe na bei apo to a meros eee ......xaxaxaxaxax gt re epeidi ekane taklin k den sas afise na balete gol? ti angkoneste eixate ton laizman sas lypi8eike k sas afeis gt mono gia lipei eistai....alla ferni gira o troxos..... tespa kali sas tyki k tou xronou edo 8a hmastai isos ma8etai na ferestai ligo kalytera.....gia na ksereis to N5 eimai .....aaa k kati teleftaio..... sas lypame reeeeeeeeeee

Ανώνυμος είπε...

φιλε απο τον αρχαγγελο στη φιλιππιαδα δεν σε πειραξε κανενας. Οσο για τον τερματοφυλακα χτυπησε πανω στη φαση και το ξερεις αφου οπως λες ησουν εκει.Οσο για το ν5 απο τον αοφ τον εβριζε απο την αρχη του αγωνα ο παιχτης του αρχαγγελου που μαρκαρε και ολη η κερκιδα και το μονο που εκανε ηταν να μπαινει δυνατα στις φασεις.Μπαλα παιζουμε οχι τενις.Καλα θα ηταν να παραδεχτειτε τα λθη σας και οχι να προσπαθειτε να τα παραποιησετε.

Ανώνυμος είπε...

ντου και στη Φιλιππιαδα μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ntou k stin fillipiada xoris elipsis olli mazi gia na diksoume pios tha einai k pali o nikitis zito o arxagellos

gekis είπε...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πατε καλα και οι δυο πλευρες!Για ηρεμιστε λιγο λεω εγω!!!!Αντε μπραβο,λες κι εχουμε να χωρισουμε τιποτα.Το χομπυ μας κανουμε ολοι.

Ανώνυμος είπε...

thanatos ston arxaggelo......
OUST XORIATES

Ανώνυμος είπε...

Xwriatis eisai esu palio katsaplia!Kala ta piges kai simera,efages 4 apo to Mutika me diakopei agwna kai me to -3 pleon orato!axaxaxaxax se vlepv na pefteis pali sti B'.ekei pou anikete ampaloi!!!!ANTE GEIAAAAAAAAAAAAAAAA,Parakaleste na sas dwsoun kana matsaki gia na swthite!Eiste toso antipathitikoi pou oles oi omades sas misoun!Oso gia ton Arhagelo ,liga file mou.H monadiki omada tis katigorias pou den exei dextei mexri stigmis kokkini karta!auto,ta leei ola!ANTEEEEEEEEE GEIAAAAAAAAAA!!!!!!