Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 5-0 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ.

Χθες, κάνοντας μια κακή εμφάνιση, η ομάδα μας έχασε με 5-0 από τους Σφακιώτες, οι οποίοι ήταν σαφώς ανώτεροι έχοντας στις τάξεις τους 7 παίχτες που έπαιζαν στον Τηλυκρατη Λευκάδας.

Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι τα παιδιά μας δεν δημιούργησαν εντάσεις το αντίθετο υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα παρά την ήττα.

Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας αφού δεν μπόρεσα να στήσω την ομάδα έτσι ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να πω και την αλήθεια δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα αφού τα δυο πρώτα γκολ τα δεχθήκαμε στο 6΄ και 9 λεπτό παρόλο που πριν τον αγώνα είπα στους παίχτες μας να προσέχουν το πρώτο τέταρτο, πάνω από πέντε φορές. Οι παίχτες ευθύνονται μόνο στο κομμάτι της αγωνιστικής απειθαρχίας διότι στο περισσότερο του αγώνα δεν κρατούσαν της θέσεις τους και τις γραμμές σύμφωνα με τις οδηγίες στα αποδυτήρια.

Δεν πειράζει πάμε για αλλά κοιτάμε μπροστά χωρίς μιζέρια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε για το επόμενο ματς.

Όσο για κάποιους που έσπευσαν να μειώσουν το 6-2 της προηγούμενης αγωνιστικής ότι τάχα η Αχερουσία ήταν βατή ομάδα να τους ενημερώσω ότι η Αχερουσία το Σάββατο κέρδισε τον πρωτοπόρο Κεραυνό θεσπρωτικού.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αχερουσια επραξε πολυ εξυπνα ,καθως διαλεξε για εδρα της ενα γηπεδο που(πραγματικα,ειναι ακαταλληλο για να παιχτει ποδοσφαιρο)....ισοσκελιζει το ελλειπεστατο ροστερ της.Εκει βρισκεται η δυναμη της.Δυσκολα θα κερδισει ομαδα μεσα στην Αχερουσια.Πρωτον,η Αχερουσια εκτος εδρας ,ειναι οντως ενας πολυ βατος αντιπαλος,σε αντιθεση με τα εντος της ματς που πραγματικα μεταμορφωνεται προς το καλυτερο.Δευτερον,καλη ομαδα το Θεσπρωτικο αλλα...δεν ειναι και αχτυπητη(Εχασε 2-0 απο τον Αρχαγγελο και εφαγε 3αρα στην Ενωση),και τριτον ,Ο Αοφ δεν εγινε Μπαρτσελονα μετα το 6-2 επι της Αχερουσιας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΡΠΑΞΕΣ 7 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ!
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε εσυ που γραφεις ολα αυτα και μας αναλυεις πρεπει να τρως πολυ μεγαλη πικρα