Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/05/2009

ΝΑΤΟΙ,ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ.Ο ΑΟΦ 2-4 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ

Η ομαδάρα μας χθες, απέδειξε σε όλους ότι δεν ανέβηκε, ούτε κατά τύχη ούτε με βοήθεια, όπως λένε κάποιοι "καλοί" συντοπίτες μας, άλλα κέρδισε την άνοδο της νταιλίκι και με μαγκιά, επικρατώντας άνετα, αν και με αρκετές ελλείψεις, 2-4 εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα της Αχερουσίας, η οποία υποκλίθηκε και αναγνώρισε την ανωτερότητα μας, στο τέλος μάλιστα μας ζήτησε να πανηγυρίσουμε μαζί δίνοντας μας ένα κουτί σαμπάνιες και προσκαλώντας μας στο γλέντι που έστησαν για την άνοδο τους για πρώτη φόρα στην Α΄ ΕΠΣ, την οποία παρεμπιπτόντως προσπαθούσαν από το 1981.

Αγωνιστικά τώρα, ο ΑΟΦ πήγε με αρκετές ελλείψεις στην σύνθεση του, αλλά αποφασισμένος να δείξει ότι δεν πήρε τυχαία το εισιτήριο της ανόδου στην Α΄ΕΠΣ.
Στο 9΄ κιόλας λεπτό η Αχερουσία μας αιφνιδίασε και σε μια ολιγωρία της άμυνας μας έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ξύπνησε και άρχισε έναν επιθετικό μονόλογο με τον Στάθη και τον Νίνη να οργιάζουν κάνοντας άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και μέσα σε 20΄ λεπτά ανατρέψαμε, το εις βάρος μας μέχρι τότε σκορ, σε 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ο ΑΟΦ επιτίθονταν κατά κύματα, με την Αχερουσία ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε να αντιμετώπιση το ταλέντο των παιχτών μας, αρκέστηκε στο να γλιτώσει μόνο με 2-4.
Τα γκολ της μεγάλης επιτυχίας πέτυχαν:ο Τόκης με πέναλτι, Σ. Ζιώγας, Στάθης και ο Ντέκο ενώ αξίζει να αναφερθούμε και σε μια πανέμορφη φάση, κατά την όποια ο Στάθης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σ. Ζιώγας έπιασε καταπληκτική κεφαλιά πάνω στην κίνηση με την μπάλα να γλύφει από την έξω πλευρά το οριζόντιο δοκάρι.

Όλοι οι παίχτες ήταν υπέροχοι, με τον Στάθη, τον Νίνη, τον Κ. Χουλιάρα, τον Σ. Ζιώγα και τον Θ. Ζιώγα να ξεπερνούν τον εαυτό τους.
Η έντεκα πρωταθλητές ήταν: Χουλιάρας Γ., Ζιώγας Αθ., Αντρ. Λιλάι, Τόκης Ν., Χουλιάρας Κ.,Κωστάκος Επ., Ζιώγας Σπ.,Παπαλέξης Στ., Βενετίκος Κ., Βαρούχος Η., Κωστάκος Δ.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος.
Συνοδοί Ομάδας:Ζήκας Ν.

Αποτελέσματα Α΄ ΕΠΣ
ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ-ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ 1-2
ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ο.ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ 0-0
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 5-2
ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 04 1-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ-ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-4
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-ΑΟ ΛΟΥΤΣΑΣ 3-3
ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΑΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ έχουν αποχωρήσει
ΡΕΠΟ ΑΕ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΛΙΚΗ)
1. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 67
2. Α.Ο Φιλιππιάδας 65
3. Αχερουσία 60
4. Άγιος Γεώργιος 57
5. Α.Ο. Καρυάς 53
6. ΠΑΣ Κρανιά 43
7. Φιλιππιάδα 2004 38
8. Α.Ο. Κερασώνας 35
9. Μαραντοχώρι 37
10.Βουβοπόταμος 32
11. Α.Ο. Λούτσας 29
12. ΠΑΣ Λευκάτας 24
13. Α.Ε. Σαμψούντα 24
14. Α.Ο. Νάρκισσος 11
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε
Οι τρεις πρώτες ανεβαίνουν στην Α΄ΕΠΣ

5 σχόλια:

ΚΑΛΚΟ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΑΟΦΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΡΒΟΛΕΣ ΜΠΑΛΑΡΑ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΙΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ 1΄-3 ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΩΕΣ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΠΡΟ ΝΑΣΣΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ.
ΕΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 65΄,ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ( ΣΤΟΝ ΝΤΕΚΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΣΤΟΝ ΝΙΝΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ Σ.ΖΙΩΓΑ), ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΑΝΑΜΕ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟ 5΄ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΒΡΙΚΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗΣ(ΝΤΟΥΠΗΣ,ΚΑΛΛΗΣ,ΔΗΜΟΣ).
ΔΙΑΚΡΗΘΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ΝΙΝΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΓΚΟΛ(ΣΤΟΝ ΝΤΕΚΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΖΙΩΓΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙΕΣ, 1ΓΚΟΛ (ΝΙΝΗΣ-ΝΤΕΚΟ) ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ,ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΑΡΚΑΡΙΖΕ ΣΩΣΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΝΤΡΑ. ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΣΕΝΤΡΕΣ ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΕΣΠΑΖΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΣΗΜΙΩΣΕ. ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΕΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

lainas είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους και από μένα για άλλη μια φορά.Εγώ ήμουν σίγουρος για την άνοδο, ακόμη και όταν υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα,τα οποία ξεπεράστηκαν γρήγορα.Σε προηγούμενο σχόλιό μου είχα αναφέρει ότι αισθάνομαι και ηθικά δικαιωμένος, γιατί ήταν δική μου η πρόταση για τον Λάμπρο, η οποία εισακούστηκε από τη διοίκηση.Τέλος καλό λοιπόν και η σκέψη μας,πρέπει να πάει στην οργάνωση για του χρόνου και κυρίως στην εξασφάλιση γηπέδου για την ομάδα.Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες και ποδοσφαιριστέ του Κερασώνα και του Φιλιππιάδα 2004 για το αθλητικό πνεύμα στις μεταξύ μας συναντήσεις.Η άνοδος είναι επιτυχία για όλους τους Φιλιππιαδιώτες.Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους φιλάθλους που φεύγανε από το ένα γήπεδο και έρχονταν στο άλλο για να ενισχύσουν και την προσπάθεια του aof.Κλείνοντας σας ευχαριστώ όλους και καλή αντάμωση.

stelioskakos είπε...

kalko , ayrio pairno to deltio kai erxomai!!!!!!!!!!me poroses