Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΟΦΑΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ.
Η ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 0-2 ΣΕ 3-2.

Όποιος δεν βρέθηκε στο γήπεδο το Σάββατο το μεσημέρι ήταν απλά πολύ πολύ άτυχος. Έχασε την ευκαιρία να ζήσει τρομερές συγκινήσεις που μόνο η ΑΟΦΑΡΑ και το ποδόσφαιρο μπορούν να προσφέρουν. Αυτή η εναλλαγή των συναισθημάτων, από την πλήρη απογοήτευση και στενοχώρια στο 0-2,να περνάς στην απόλυτη έκσταση χαράς και τρέλας όταν ο Κάλλης κάνει το 3-2 στο 91΄ κανένα χημικό υποκατάστατο δεν μπορεί να σου προσφέρει. Τι κόκα και μαλακίες, ελάτε πάνω ρε, να δείτε τον ΑΟΦ και θα νομίζεις ότι είσαι ελικόπτερο, θα ξεφύγεις τελείως.

Τέτοιο παιχνίδι τέτοια ανατροπή, τέτοια ένταση, τέτοια συγκίνηση τέτοια καύλα είχαμε να ζήσουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Ένα μεγάλο μπράβο στους παιχταράδες μας οι όποιοι ανέτρεψαν όλους τους νόμους του ποδοσφαίρου και της φυσικής αφού χωρίς προπόνηση έτρεχαν περισσότερο από μια ομάδα που κάνει τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα και τους έκανε χαζούς.

Επίσης συγχαρητήρια στο τεχνικό team Νίκο Ζήκα , Δημήτρη Γρ. Κωστάκο και τον Γυμναστή της ομάδας τον Βάϊο .

Ο ΑΟΦ είναι ιδέα, είναι έρωτας, είναι ψυχή και δεν έχει ανάγκη κανέναν, παρά μόνο αυτούς που τον αγάπανε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λυπαναι οι μαυρες γατες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΣ, Ο ΖΙΩΓΑΣ ΤΙ ΠΑΣΕΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ. ΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΣΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

(ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ).

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΦΟΦΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ -ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΟΦ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 7ΨΥΧΟΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

παιδια συγχαρητηρια.λυπαμαι που ειμαι μακρια και δεν μπορω να ζησω και εγω τετοιες στιγμες με τον αοφ.οποιος εχει παιξει στον αοφ μπορει να με καταλαβει.
καλκα τα περιγραφεις πολυ ωραια και μας κανεις να ζηλευουμε.