Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 07/10/2009

Έπεσαν κορμιά στην προπόνηση.
Ξεχειλίζει η δίψα σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του ΑΟΦ για την κατάκτηση της νίκης εναντίον μιας παλιάς γνώριμης του, της Ένωσης Πρέβεζας. Για του λόγου το αληθές, στη χθεσινή προπόνηση «έπεσαν κορμιά» με τον τεχνικό των κυανέρυθρων, Μιχάλη Λαινά, να βλέπει άπαντες ορεξάτους και να γυαλίζει το μάτι τους. Ο έμπειρος προπονητής προσπαθεί να καταλήξει στο αρχικό σχήμα, το οποίο θα παρατάξει στο Σαββατιάτικο ντέρμπι.

Πλήγμα ο τραυματισμός του ΚALKA
Κατά το τέλος της χθεσινής προπόνησης και από υπερβολικό ζήλο ο ΚALKA υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. O γιατρός της ομάδας απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο ματς του Σαββάτου και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον 3 εβδομάδες.
Ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστής δήλωσε:
"Είμαι στενοχωρημένος γιατί ήθελα πολύ να παίξω σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι χρόνια αθλητής και γνωρίζω πως υπάρχουν και οι τραυματισμοί στον αθλητισμό, δεν πειράζει είμαι βέβαιος ότι ο ΑΟΦ θα κερδίσει και χωρίς την δική μου συμβολή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε γαμώτο... Οχι ο ΚΑΛΚΟΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΡΕ ΚΑΛΚΑ.ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΘΕΣΑΙ.Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΡΕΙΣ.

cash keeper είπε...

Η μαγνητική έδειξε ότι ο τραυματισμός δεν είναι πολύ σοβαρός και προς ανακούφιση των Fun του Κάλκο ανακοινώθηκε από το φυσικοθεραπευτικό τμήμα του σωματείου ότι σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από το αρχικό των τριων εβδομάδων θα είναι πάλι έτοιμος για σλάλομ στα γήπεδα