Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ

Παρά την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας μας, χθες στο τσιμεντένιο γήπεδο του Καλαμιτσιου, ηττηθήκαμε με 1-0 με γκολ που δεχθήκαμε στο 7΄ μόλις λεπτό από ολιγωρία της άμυνας μας.
Ο ΑΟΦ ανέκαμψε και ειδικά στο 2ο ημίχρονο έκλεισε στο μισό γήπεδο την αντίπαλο αλλά χωρίς να μπορούμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα .
Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν με ψυχή και στα ίσα μια ομάδα, με πολύ καλούς και γρήγορους παίχτες με καλό προπονητή και αρκετά γυμνασμένη αφού κάνουν προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα.
Δύσκολη η συνέχεια αλλά θα το παλέψουμε, μέχρι και μαθηματικά να πάψουμε να ελπίζουμε, αυτό ήταν και το μήνυμα της Διοίκησης που σύσσωμη ( Σαλμας θ. Λαχανας Γ. Κωστακος Δ. Ζήκας Ν. ήταν κοντά στα παιδιά και σ΄αυτό το ματς.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ

Eτοιμάζεται πανστρατιά για τον αγώνα του Σαββάτου τουλάχιστον 30 άτομα από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι κοντά στην ομάδα στον αγώνα με την φιλόξενη και φιλαθλητικη ομάδα του Καλαμιτσιου Λευκάδας.

Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι ο ΑΟΦ θα το παλέψει μέχρι τέλους , εμείς ορέ δεν κιότεψαμε σε χειρότερες καταστάσεις θα κιοτέψουμε τώρα που ποδοσφαιριστές και διοίκηση αντί να τα παρατήσουν γουστάρουν πιο πολύ. Κάποιοι δεν κατάλαβαν κάτι, εμείς γουστάρουμε το ποδόσφαιρο και έχουμε τρέλα με την μπάλα και τον ΑΟΦ, να κι αν πέσουμε, να και αν δεν πέσουμε ,( καλύτερα βέβαια να μην πέσουμε), όπως και να έχει η ομάδα θα ξαναβρεί το δρόμο της, εμείς χαιρόμαστε τον αγώνα και τα μοναδικά συναισθήματα μου μας δίνει αυτή η "ΟΜΑΔΑ". Όπως είπε και ο φίλος Γιάννος «τέτοιες συγκινήσεις μόνο ο ΑΟΦ σου τις δίνει».

Άρε ΑΟΦΑΡΑ όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις .

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα ανυπόγραφα σχόλια διαγράφτηκαν και στο εξής όποιος θέλει να πει κάτι σε άσχετους και για άσχετα από την ομάδα θα υπογράφει με το όνομά του και αυτό διότι πρώτον κάνουν κακό στην ομάδα και δεύτερον χρεώνονται σε εμένα σχόλια που δεν έχω κάνει, και ασχολούνται μαζί μου άνθρωποι, που θεωρώ το απόλυτο μηδέν.
Δεν θα διαγράφονται ανώνυμα σχόλια που αφορούν την ομάδα και μόνο, επίσης δεν διαγράφονται σχόλια του Μ. Λαινά, που είναι μακριά, για να εκτίθεται στον κόσμο της Φιλιππιάδας.
Η ομάδα επιδιώκει την σωτηρία της και εμείς αποπροσανατολιζόμαστε με άσχετους και άσχετα.
Τέλος Εδώ. Βοηθήστε την ομάδα να σωθεί και μην της κάνετε κακό αυτό το έχουν αναλάβει άλλοι
ΚΑΛΚΑ

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Σε ένα αυστηρώς ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο (αφού η λασπουριά και ο βούρκος των προηγούμενων ημερών ξεράθηκε) η ομάδα μας έχασε με 0-3 από την ομάδα των Σφακιωτων με το σκορ να είναι τελείως πλασματικό αφού στο γήπεδο παίζαμε μόνο εμείς.
Από την αρχή ο ΑΟΦ έδειξε ότι ήθελε αυτό το παιχνίδι αλλά στο 15΄ και ενώ ο Ντέκο ετοιμάζονταν να αλλάξει παιχνίδι στο κέντρο, η μπάλα βρήκε σε ξεραμένη λάσπη και έβγαλε τετ α τετ τον αντίπαλο παίχτη, ο όποιος με ωραίο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Το παιχνίδι μετά εξελίχτηκε σε μονόλογο του ΑΟΦ χάνοντας σωρεία ευκαιριών και έχοντας και τρία δοκάρια αλλά δυστυχώς το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ.
Στο τέλος και έχοντας βγει όλη η ομάδα μπροστά, αφού το μόνο αποτέλεσμα για εμάς ήταν η νίκη, δεχθήκαμε δυο γκολ στην αντεπίθεση (86΄ και 90΄) και το σκορ έγραψε 0-3.
Ήταν μεγάλη η στενοχώρια μας για δυο λογούς. πρώτον που για μια ακόμη φορά παίξαμε καλυτέρα από τον αντίπαλο και χάσαμε από ένα κακό αγωνιστικό χώρο, και δεύτερο διότι και αυτή την Κυριακή τα ματς στηθήκαν με ένα και μόνο σκοπό, να ρίξουν τον ΑΟΦ.
Δεν πειράζει πληρώνουμε τα χαμένους βαθμούς των πρώτων αγωνιστικών και την μεγάλη καταστροφή στο Μύτικα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες μας για την προσπάθεια τους και ιδιαίτερα στον Αλέξη Τσαιμο που ήρθε να μας βοηθήσει, παρόλο, που είχε να παίξει δυο χρόνια μπάλα και μάλιστα ήταν και πολύ καλός.Επίσης να μην ξεχνάμε και την φιλότιμη προσπάθεια του προπονητή μας Νίκου Ζήκα και του Κωστάκου Δημήτρη του Φυσιοθεραπευτή μας που είναι ψυχή και σώμα κοντά στην ομάδα και κάνει τα πάντα γι΄ αυτήν.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Α΄ ΕΠΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 16:00

ΑΟΦ-ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Ν,ΜΑΣΟΥΡΑΣ,ΚΩΤΣΗΣ

ΔΟΞΑ-ΜΥΤΙΚΑΣ ΝΤΟΥΚΑΣ,ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ ΤΑΓΓΑΣ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΜΠΑΚΟΣ
ΑΧΕΡΩΝ –ΣΙΝΩΠΗ ΓΚΛΙΑΤΗΣ,ΖΙΩΓΑΣ,ΚΑΣΣΑΡΗΣ
ΕΦΥΡΑ-ΒΑΛ/ΧΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΖΗΚΑΣ,ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΑΕΚ-ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΝΤΙΤΣΟΣ,ΦΙΤΣΑΣ Β,ΑΥΔΙΚΟΣ
ΕΡΜΗΣ-ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Γ,ΠΑΤΣΗΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ
ΣΥΒΡΟΣ-ΛΟΥΡΟΣ ΓΙΑΝ/ΛΗΣ,ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ,ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΦΑΡΜΑΚΙ, ΣΤΟ 94΄ ΧΑΣΑΜΕ 3-2 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ
Η επιστροφή από την Αχερουσία το Σάββατο μου φάνηκε ατελείωτη. Είμασταν όλοι τόσο σπασμένοι για το άδικο της ήττας μας, που δεν είχαμε κουράγιο να επιστρέψουμε.
Για μια ακόμη φορά η ομαδάρα μας απέδειξε ότι διαθέτει ψυχή και ταλέντο. Σε ένα πολύ καλό και δυνατό αγώνα μέσα στην στιβαρή ομάδα της Αχερουσίας, ο ΑΟΦ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 ισοφαρίζοντας σε 2-2 με δυο καταπληκτικά γκολ του Ντέκο, όμως στο 94΄ και ύστερα από αδράνεια του αμυντικού μας χάσαμε 3-2.
Εδώ θα ήθελα να επισημάνω την σοβαρή έλλειψη του Ντούπη από το κέντρο της άμυνας μας που μας κόστισε τους βαθμούς της νίκης με το Θεσπρωτικό,με την Αχερουσία και δεν ξέρω και εγώ που αλλού. Αυτά είναι τα επακόλουθα των πράξεων μας, Κίλερ.
Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου, ακριβώς αυτή η εναλλαγή των συναισθημάτων.
Πάντως, η ομάδα μας έχει αποκτήσει πλέον άλλο αέρα , δεν φοβάται κανένα και τίποτα όποιος και αν είναι αυτός και με όποια εντεκάδα και αν κατέβουμε στο γήπεδο, ο ΑΟΦ αποκτάει σιγά-σιγά την χαμένη αίγλη του παρελθόντος.
Τέλος να επισημάνω και την καταπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα μας, Γιάννη Χουλιάρα που παρόλο είχε το μυαλό του στην από ώρα σε ώρα γέννηση του παιδιού του ήρθε να αγωνιστεί και μάλιστα οι φίλαθλοι της Αχερουσίας υποκλίθηκαν στην ικανότητα του.
Γιάννη, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά με ένα μωράκι γερό και να σου μοιάσει στο ταλέντο.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΟΦ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ, ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ
H ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
Διαιτητής ο κ. Γκλιατης με βοηθούς τους Κουμπούρη και Φίτσα Β.
ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Διαιτητής ο κ. Μάκης Ντίτσος με βοηθούς τους Λαμπρούση Δ. και Σίσκα.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ
Διαιτητής ο κ. Χαλκίδης με βοηθούς τους Γεωργίου και Σπυράκο.
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Διαιτητής ο κ. Γιαννακούλης με βοηθούς τους Τουλκερίδη και Πάτση.
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
Διαιτητής ο κ. Ποντίκης με βοηθούς τους Γκούμα Γ. και Ζιώγα.
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ
Διαιτητής ο κ. Μαλαχτάρης με βοηθούς τους Λάζαρη και Τσόγκα.
Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ
Διαιτητής ο κ. Ντούκας με βοηθούς τους Αθανασόπουλο και Φίτσα Γ.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ


ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;ΒΑΛΤΟΣ
Ο ΜΠΟΥΦΟΝ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

ΓΚΑΖΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΛΛΗ ΑΙΓΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΑ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΟΦ

Όπως λέει και ο φίλος Γιάννος τέτοια συναισθήματα μόνο στον ΑΟΦ τα βιώνεις. Σας το είπα το Σάββατο όποιος ανεβαίνει στο γήπεδο ανταμείβεται με μοναδικές στιγμές και πλούσιο θέαμα.
Προχθές ήρθαν τα Λέλοβα να κάνουν πλακιτσα με δεδομένο ότι εκεί μας έριξαν 7 γκολ και ότι η ομάδα είχε έξι παίχτες βασικούς απών( Ντούπη, Βενετικο, Καλλη, Μπαλάφα, Τοκη, Ζιώγα,) , σου λένε τα παιδιά πάμε να ρίξουμε αλλά εφτά. Δεν υπολογίσανε όμως την ψυχή και το πάθος των παιχτών μας και εκεί το έχασαν το παιχνίδι.
Η ομάδα μας όντας αποδεκατισμένη έκανε μερική επιστράτευση και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι δεν θα συμπληρωθεί ούτε 11αδα μαζεύτηκαν 17 ποδοσφαιριστές.
Ο αγώνας ξεκίνησε και χωρίς υπερβολές οι παιχτες μας ήταν έντεκα λιοντάρια που δεν φοβήθηκαν ούτε για μια στιγμή την πολύ γυμνασμένη αλλά και τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα ομάδα του Θεσπρωτικού, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν δύο φορές και θα μπορούσαμε αν είχαμε λίγο τύχη να φύγουμε και με το τρίποντο της νίκης.
Στο 6΄ λεπτό μετά από γύρισμα του Τζιάκου Γ. μέσα στην περιοχή ο Καραμπίνης με πλασέ κάνει το 0-1.
Στο 8΄ λεπτό ο Α.Ο.Φ ισοφαρίζει με πλασέ του Παπαλέξη και κάνει το 1-1.
Στο 11΄ λεπτό πάσα του Καραμπίνη στον Τζιάκο Χ. και ο τελευταίος με πλασέ από κοντά κάνει το 1-2.
Στο 35΄ λεπτό ο Καραμούτσιος από κοντά με πλασέ το 2-2.
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: Χουλιάρας, Βαρούχος, Ληλάϊ, Κολιός (74’ Ζήκας Ν.), Κωστάκος Ε., Τσούπης Δ. (60’ Κωστάκος Δ.), Κολοβάτσιος, Παπαλέξης, Μουστακλής (57’Καραγιάννης Ι), Τσαϊμος Π., Μπακοδήμος.
Τεχνικο team : Νικος Ζήκας, Δημήτρης Γ Κωστάκος.
Θελω να ευχαριστήσω τον Ιωάννη Καραγιάννη (Γκάζα) και τον Δημήτρη Μπακοδήμο που βοήθησαν την ομάδα.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από κάποιους καλούς "ΦΙΛΟΥΣ" του ΑΟΦ που περίμεναν την συντριβή μας το Σάββατο και τους χαλάσαμε την χαρά. Ίσως μια άλλη φορά να είστε πιο τυχεροί.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (22 ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ)
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 9-2
Α.O. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2-2
Α.Ο. ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 5-1
Α.Ε.Κ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 1-1
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 0-1
Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 1-2
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 5-1
Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2-2
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 22 ΑΓΩΝΕΣ)
1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 60
2.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 54
3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 41
4. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 41
5. Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 37
6.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 33
7.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 30
8.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 29
9.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 28
10.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 26
11.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ 25
12.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 22
13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 20
14.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 15
15.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 14
16.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 12
Πηγή:prevezasports

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΝΑΙ ΡΕ, ΑΟΦ.
ΜΕ ΝΤΑΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ 2-2 ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Α ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣΣΑΒΒΑΤΟ 15.30
Α.O.Φ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΣΟΓΚΑΣ
ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΩΡΟΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ,ΖΑΚΚΑ
ΑΕΚ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ ΤΑΓΓΑΣ,ΖΗΚΑΣ,ΑΥΔΙΚΟΣ
ΕΡΜΗΣ-ΣΙΝΩΠΗ ΓΚΛΙΑΤΗΣ,ΝΤΙΤΣΟΣ,ΣΦΟΝΔΥΛΗ
ΣΥΒΡΟΣ-ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Γ,ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ,ΖΙΩΓΑΣ
ΛΟΥΡΟΣ –ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ,ΓΚΟΡΟΣ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ -ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗΣ,ΛΑΖΑΡΗΣ,ΚΩΤΣΗΣ
B’ ΕΠΣΚΥΡΙΑΚΗ 15 30
ΠΣ ΦΙΛΙΠΙΑΔΑΣ-ΣΑΜΣΟΥΝΤΑ ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΛΟΥΤΣΑ ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ,ΣΙΣΚΑΣ,ΖΙΩΓΑΣ
ΦΑΝΑΡΙ-ΚΕΡΑΣΩΝΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ,ΠΟΝΤΙΚΗΣ,ΜΠΑΚΟΣ
ΠΕΤΡΑ –ΠΑΡΓΑ ΡΟΥΣΣΟΣ Γ,ΖΗΚΑΣ,ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
ΚΡΑΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒ ΓΚΛΙΑΤΗΣ,ΖΑΚΚΑ,ΚΑΣΣΑΡΗ

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Φίλοι μου γεια σας. Γράφω για πρώτη φορά στο Blog και αυτό αναγκάζομαι να το κάνω ύστερα από τα απαράδεκτα γεγονότα του Σαββάτου, στον αγώνα με τον Μύτικα.
Υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από 14 ετών και το γνωρίζω καλά από όλες τις πτυχές του.
Η διαπλοκή των παραγόντων της Πρέβεζας είναι γνωστή σε μας και κατά καιρούς επηρέαζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Η ομάδα μας στο παρελθόν υποβιβάστηκε από τέτοιες παρεμβάσεις. Η ιστορία επαναλαμβάνετε. Το Σάββατο σε έναν αγώνα που κρινόταν μια κατηγορία ,κατεβάσανε ένα διαιτητή, που τον είχαν σε απραξία, για να κάνει το ματς πυροτέχνημα και το κατάφερε. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και ορισμένοι παίχτες μας οι ευθύνες των οποίων είναι τεράστιες, όπως μερική ευθύνη έχει και η διοίκηση .
Κάνω έκκληση στους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΑΟΦ ,παίχτες , παράγοντες και φιλάθλους να μας βοηθήσουν κάνοντας μια νέα αρχή για την σωτηρία της Ομάδας, το Σάββατο 6 Μαρτίου στο Νέο Γήπεδο Φιλιππιαδας απέναντι στον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Νίκος Ζήκας


Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.
Ειλικρινά λυπάμαι για την ανάρμοστη και αντιγηπεδική συμπεριφορά ορισμένων παιχτών μας που παρασύρθηκαν από την προκλητική διαιτησία του ακατονόμαστου διαιτητή του Σαββάτου και δεν σκέφτηκαν ούτε για μια στιγμή πως μπορεί να κάνουν κακό στην ομάδα, πάρα μόνο πως θα εκτονώσουν τα νεύρα τους. Λες και αν βρίσεις ή χτυπήσεις τον διαιτητή θα καταφέρεις κάτι, το μόνο που καταφέρατε είναι να καταστρέψετε την ομάδα.
Μπράβο σας!

Για την ιστορία χάναμε δίκαια 3-1 απο τον Μύτικα όταν στο 87΄ το παχνίδι διεκόπει, εις βάρος της ομάδος μας.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Διεκόπη
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 2-3
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 1-1
ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 2-1ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ-Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 3-1
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 0-2
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2-3
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 4-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 57
2.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ 51
3. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 40
4. ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 38
5. Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 36
6.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 33
7.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 29
8.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 28
9.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 26
10.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 25
11.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ 24
12.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 22
13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 19
14.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 15
15.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 12
16.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 11

Πηγή:prevezasports