Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑΣ ΧΑΣΑΜΕ 1-2 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 4-1

ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 3-1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 4-0

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ -ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 6-2

Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ- Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 1-2
Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2-1

ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

26

2.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

24

3.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

22

4.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ

22

5.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ

18

6.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

17

7.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

16

8.Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ

15

9.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ

14

10.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ

12

11.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

9

12.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ

7

13.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ

7

14.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

6

15.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ

4

16.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ

4

H Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΕΧΕΙ -3 ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ -2 ΒΑΘΜΟΥΣ

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/09 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:45 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.
ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ-ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΟΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία εχουν ως εξής:

Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 0-3

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-2

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 1-5

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 5-0

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 0-3

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ-ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ 3-2

Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 0-0

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ 4-2

1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

22

2.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

21

3.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

19

4.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ

19

5.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

15

6. Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ

14

7.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

14

8.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

12

9.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ

12

10.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ

12

11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ

11

12.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ

8

13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

6

14.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ

4

15.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ

4

16.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ

3

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 5-0 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ.

Χθες, κάνοντας μια κακή εμφάνιση, η ομάδα μας έχασε με 5-0 από τους Σφακιώτες, οι οποίοι ήταν σαφώς ανώτεροι έχοντας στις τάξεις τους 7 παίχτες που έπαιζαν στον Τηλυκρατη Λευκάδας.

Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι τα παιδιά μας δεν δημιούργησαν εντάσεις το αντίθετο υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα παρά την ήττα.

Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας αφού δεν μπόρεσα να στήσω την ομάδα έτσι ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να πω και την αλήθεια δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα αφού τα δυο πρώτα γκολ τα δεχθήκαμε στο 6΄ και 9 λεπτό παρόλο που πριν τον αγώνα είπα στους παίχτες μας να προσέχουν το πρώτο τέταρτο, πάνω από πέντε φορές. Οι παίχτες ευθύνονται μόνο στο κομμάτι της αγωνιστικής απειθαρχίας διότι στο περισσότερο του αγώνα δεν κρατούσαν της θέσεις τους και τις γραμμές σύμφωνα με τις οδηγίες στα αποδυτήρια.

Δεν πειράζει πάμε για αλλά κοιτάμε μπροστά χωρίς μιζέρια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε για το επόμενο ματς.

Όσο για κάποιους που έσπευσαν να μειώσουν το 6-2 της προηγούμενης αγωνιστικής ότι τάχα η Αχερουσία ήταν βατή ομάδα να τους ενημερώσω ότι η Αχερουσία το Σάββατο κέρδισε τον πρωτοπόρο Κεραυνό θεσπρωτικού.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟΦ.

ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 6-2 ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ.

Τον καλύτερο αγώνα τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε η ομαδάρα μας το Σάββατο. Όποιος βρέθηκε πάνω στο γήπεδο δεν πίστευε στα μάτια του. Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε να δει τέτοιο ποδόσφαιρο.

Μια ομαδα μεταμορφωμένη σε όλα τα επίπεδα παίζοντας ποδόσφαιρο αλλά Μπαρτσελόνα μάγεψε τον κόσμο και μόλις στο 30΄ λεπτό ήταν κιόλας 4-0.

Το καλό κλίμα φάνηκε από τα αποδυτήρια, όταν ο Καλκα ανακοίνωσε στους παίχτες ότι θα κοουτσάρει αυτός την ομάδα αλλά πίσω του θα βρίσκεται ο "Μουρίνιο" της περιοχής μας ο Γιώργος Γιάννος.

Αμέσως οι παίχτες σήκωσαν το κεφάλι και γέμισαν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Κατεβαίνοντας με φουλ επιθετικό σχήμα ο ΑΟΦ και παίζοντας φοβερό πασινγκ game ύπνωσε τους αντίπαλους και μέχρι να ξυπνήσουν στο 30΄ το σκορ έγραφε 4-0.

Το 1-0 έγινε στο 15΄υστερα από εκπληκτικό σουτ του Στάθη η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Κολοβατσιος έκανε το 1-0.Πεντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Κολοβατσιος έκανε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Στο 23' ο Αντρέας ξεκινώντας από την άμυνα παίζοντας το ένα-δυο και πεπεισμένος ότι θα βάλει γκολ έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων και με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο γόμμα της εστίας κάνοντας το 3-0. Στο 30΄ λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουπης με φοβερό σουτ κάρφωσε κυριολεκτικά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 4-0. Την εξάρα συμπλήρωσαν ο Ντέκο με μαγευτικό πλασέ στο 55΄ και ο Στάθης ύστερα από αριστουργηματική εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα στο γάμμα. Τώρα τι να περιγράψω όποιος δεν ήταν πάνω να αυτή την πανδαισία φάσεων και γκολ και το καταπληκτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα ήταν απλά, άτυχος.

Η έντεκα υπέροχοι ήταν:

Χουλιάρας Γ., Κολοβάτσιος Ν.(42΄Ζιώγας Αθ.), Αντρ. Λιλάι, Ντούπης Β., Τόκης Ν., Τσάιμος(32΄Κωστάκος Επ.), Ζιώγας Σπ.,Παπαλέξης Στ., Βενετίκος Κ., Μπαλάφας Θ.(46΄Γατσέλος Π.) Κάλλης Σπ.
Τεχνικό
team: Κωστάκος Δ., Ζήκας Ν.

Ο MVP

Όλοι οι παίχτες ήταν καταπληκτικοί αλλά επιστρέψτε μου να ανακηρύξω τον MVP του αγώνα και αυτός είναι ο Ντέκο (Βενετίκος).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ

Το Δ.Σ του ΑΟΦ μέσω του blog συγχαίρει όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team για την τεράστια επιτυχία, ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Γιώργο Γιάννο για την τιμή μου μας έκανε να βοηθήσει την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη φάση και ευελπιστεί και σε επόμενη βοήθεια του, όποτε η ομάδα το χρειαστεί.

Τι να λέμε ρε παιδιά τώρα ο άνθρωπος βλέπει γήπεδο. Λίγες ώρες πριν το ματς μου λέει στην καφετέρια, Κάλκα θα κοουτσάρεις την ομάδα, θα την κατεβάσεις με το τάδε σύστημα, με αυτήν την εντεκάδα και μη φοβάσαι τίποτα, στο ημίχρονο θα είμαστε 3-0. Εγώ να πω την αλήθεια με το φτωχό μου το μυαλό λέω «τι λέει αυτός ρε, εμείς χάσαμε από τον ουραγό Μύτικα και έχουμε έξι σερί ήττες θα ρίξουμε 3-0 γκολ στην Αχερουσία και μάλιστα στο 1ο ημίχρονο», αλλά ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι Τεράστιος Προπονητής μέσα σε λίγα λεπτά κατόρθωσε να περάσει την δική του αυτοπεποίθηση στους παίχτες και κάνοντας μερικές αλλαγές στην ομάδα την μεταμόρφωσε σε Play station.

Εγώ απλά υποκλίνομαι στο μεγαλείο της προπονητικής του Γιώργου και πιστεύω πως αν αποφάσιζε να φύγει εκτός περιοχής σήμερα θα κοουτσάριζε σε Β΄ Εθνική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΟΦ ΑΛΛΑΞΕ ΕΞΙ ΜΑΖΙ.

Ο πρόεδρος τρελάθηκε. Δεν το περίμενε με τίποτα αυτό που έγινε. Αναρωτιόνταν σε κάθε φάση τι πήραν τα παιδιά και παίζουν έτσι. Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, πρέπει να σα πω ότι ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσει στο Γιώργο Γιάννο σαν ύστατη προσπάθεια να σωθεί η ομάδα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΑΝΑΣΑ.

1.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

19

2.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

19

3.ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

18

4.Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΣ

16

5.ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

15

6. Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ

14

7.ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

13

8.Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

11

9.ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ

9

10.Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ

9

11.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ

8

12.ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ

7

13.Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

6

14.Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ

4

15.ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ

3

16.ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ

1

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-Α.Ο.ΜΥΤΙΚΑΣ 3-0

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ 2-1

Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 6-2

Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ 2-0

ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 2-0
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ 2-0

Α.Ο.ΣΥΒΡΟΥ-Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ 2-3
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ-Α.Ε.ΠΡΕΒΕΖΑΣ διεκόπη

Πηγή:prevezasports

ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Θα ήθελα να ξεδιαλύνω λίγο την κατάσταση όσον αφορά τον Μιχάλη Λαινα και αυτά που ακούγονται, ότι τάχα τον έδιωξε το συμβούλιο, ότι τον έφαγε ο πρόεδρος, και κάτι τέτοια ανυπόστατα πράγματα. Τον Μιχάλη δεν τον έδιωξε κανένας, διότι απλούστατα, δεν είχε κανένας δικαίωμα να το κάνει αυτό, ύστερα από όσα έχει προσφέρει για την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Στην Συνεδρίαση της 5η Νοεμβρίου παρόλο που η ομάδα πήγαινε χάλια, αγωνιστικά με πέντε συνεχόμενες ήττες αλλά και από θέματα πειθαρχίας, το συμβούλιο στήριξε ομόφωνα τον Μιχάλη να συνεχίσει το έργο του.

Ο Μιχάλης απομακρύνθηκε μόνος του ύστερα από τον αγώνα με το θεσπρωτικό , φανερά απογοητευμένος από την συμπεριφορά κάποιων παιχτών.

Εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσουν αυτά τα σενάρια που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.