Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/07/2009

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Τι κι΄ αν βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού όπου ο περισσότερος κόσμος ετοιμάζεται για τις διακοπές τους, στον ΑΟΦ αυτά είναι πολυτέλεια αφού στην επίσημη πρώτη συνάντηση που έγινε προχθές συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα της περιόδου, δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές και όλα τα μέλη έπιασαν δουλειά ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Ν. Ζήκα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ομιλούντων και όντας αποφασισμένος έθεσε σοβαρά τα κυριότερα θέματα επί τάπητος και πρότεινε λύσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές από όλο τα μέλη.
Αν το Δ.Σ συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια όρεξη όλη τη χρονιά συμπαρασύροντας στον ίδιο ρυθμό και το ποδοσφαιρικό τμήμα, με την προϋπόθεση πάντα να δοθεί λύση στο θέμα του γηπέδου, η ομάδα φέτος θα προσφέρει όμορφο θέαμα και το Σάββατο στην Φιλιππιάδα θα είναι γεμάτο ΑΟΦ.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 2/7/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Γεια και χαρά σας φίλοι μου. Το ξέρω, χαθήκαμε, αλλά δυστυχώς επειδή δεν υπάρχει ροή ειδήσεων από την διοίκηση του ΑΟΦ, δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε έγκυρα και σε αυτό ευθύνεται αποκλειστικά ο πρόεδρος που επέλεξε την υπόγεια οδό ενεργώντας με άκρατη μυστικοπάθεια στις μεταγραφικές αναζητήσεις της ομάδας μας.

Η Μόδα της πολυμετοχικότητας και στον ΑΟΦ.
Σε προχθεσινή επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του ΑΟΦ μου αποκάλυψε ότι στις προθέσεις του είναι να προτείνει την διάλυση του υπάρχοντος Δ.Σ και τη συγκρότηση νέου, κάτω από νέες προϋποθέσεις.
Τα νέα δεδομένα που σκέφτεται ο πρόεδρος να προτείνει για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ αφορούν κυρίως τον τρόπο χρηματοδότησης του ΑΟΦ ο οποίος θα στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του από ιδία κεφάλαια τα οποία θα προέρχονται από τα μέλη του Δ.Σ και τα μέλη της ομάδας.
Πιο συγκεκριμένα στα σχέδια του είναι η εγγραφή νέων μελών καταβάλλοντας το ποσό των 100 ευρώ, με δικαίωμα ψήφου στην ανάδειξη του Δ.Σ και συμμετοχής στις συνεδριάσεις της ομάδας. Επίσης τα μέλη που θα θελήσουν να βάλουν υποψηφιότητα στο Δ.Σ της ομάδας θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 500 ευρώ. Και τέλος οποίο από τα μέλη επιθυμεί να εκλεγεί στη θέση του προέδρου θα καταβάλει το ποσό των 3000 χιλιάδων ευρώ.
Τελειώνοντας, ο πρόεδρος δήλωσε «ο ΑΟΦ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να λειτουργεί σε τέτοια πρότυπα, είναι καψούρα και η καψούρα κύριοι πληρώνεται.

Τέλος εποχής από έναν Μεγάλο Παίχτη για τον ΑΟΦ.
Ο φίλος και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας Ηλίας Τζιάτζιος , εκδήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΑΟΦ και να συνεχίσει να παίζει μπάλα(και συγνώμη που δεν λέω να συνεχίσει την καριέρα αλλά καταλαβαίνεται τους λόγους) σε ομάδα της Κέρκυρας όπου εργάζεται.
Εμείς μέσω του blog μας δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε για τα αμέτρητα χρόνια προσφοράς του στο σύλλογο να του ευχηθούμε καλή τύχη και να προτείνουμε στο Δ.Σ να αποσυρθεί από την νέα χρονιά η φανέλα με το Νο 8 και να αναρτηθεί στο πάνελ των μεγάλων παιχτών του συλλόγου μας.