Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Λόγω της σπουδαιότητας της Ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου θα γίνει συγκέντρωση όλων των Ποδοσφαιριστών και των μελών του Δ.Σ. της 11.30π.μ. στο DALU .

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 31/1/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική, στον Νίκο στην Γερμανία και στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω της σπουδαιότητας της Ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ηρακλή Αγίου Γεωργίου θα γίνει συγκέντρωση όλων των Ποδοσφαιριστών και των μελών του Δ.Σ. την Κυριακή και ώρα 11.30π.μ. στο καφέ DALU .
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
Το πρωί σκεφτόμουν διάφορα κοσμητικά με τα οποία ήθελα να τα χώσω σε κάποιους στην ομάδα μας αλλά ενόψει του μεγάλου και κρισίμου αγώνα με τον Άγιο Γεώργιο δεν θα ήθελα να αναταράξω την ηρεμία (σε βαθμό Nirvana) της ομάδας μας.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Συγνώμη για την καθυστέρηση όσον αφορά την ενημέρωση για την βαθμολογία αλλά υπήρχε πρόβλημα στην διασταύρωση των στοιχείων. Αυτό όμως λύθηκε και η κατάσταση στην κατηγορία μας έχει ως εξής:

Αποτελέσματα Β’ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας 24/01/2009
Α.Ο. Νάρκισσος - ΠΑΣ Νικόπολη 3.0 α.α.
Α.Ο. Καρυάς -ΠΑΣ Λευκάτας 3-0
Α.Ο Κερασώνα -Βουβοπόταμος 3-0
ΠΑΣ Κρανιά -Άγιος Γεώργιος 1-2
Φιλιππιάδα 2004- Μαραντοχώρι 0-1
Α.Ο. Φιλιππιάδας -Αχερουσία 3-0
Α.Ο. Λούτσα- Φορτούνα Βαλανιδοράχης 1-4
Ρεπό Σαμψούντα

Βαθμολογία

1. Φορτούνα Βαλανιδοράχης 33
2. Α.Ο. Φιλιππιάδας 30
3. Αχερουσία 30
4. ΠΑΣ Κρανιά 27
5. Α.Ο. Καρυάς 27
6. Άγιος Γεώργιος 26
7. Μαραντοχώρι 19
8. Βουβοπόταμος 18
9. Φιλιππιάδα 2004 18
10. Α.Ε. Σαμψούντα 16
11. ΠΑΣ Λευκάτας 13
12. Α.Ο. Κερασώνας 13
13. Α.Ο. Λούτσας 12
14. Α.Ο. Νάρκισσος 5
15. ΠΑΣ Νικόπολη Αποχώρησε
16. ΠΑΣ Φανάρι Αποχώρησε

Επόμενη Αγωνιστική 16η 01/02/2009

Α.Ο. ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ-Α.Ε. ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ
ΠΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ-Α.Ο. ΚΕΡΑΣΩΝΑ 0-3 Α.Α.
ΠΑΕ ΛΕΥΚΑΤΑΣ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ
Α.Ο.ΒΟΥΒΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2004
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ
Α.Ο.ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ο.ΛΟΥΤΣΑΣ
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ
ΡΕΠΟ Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ

ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Ενημερώνουμε τους παίχτες του ΑΟΦ ότι, σήμερα και ώρα 3.45 μ.μ , στο γήπεδο της Kαμπής θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με διπλό ενόψει του αγώνα με τον Αγιο Γεώργιο.
Επιβάλλεται να είστε όλοι εκεί.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική, στον Νίκο στην Γερμανία και στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα.

Εις υγείαν της Διοίκησης!
Είχα την χαρά να παραβρεθώ στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας και ομολογώ έμεινα εντυπωσιασμένος, τόσο από την οργάνωση της εκδήλωσης όσο και από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Πρέπει να ανατρέξω τον νου μου πολλά χρόνια πριν ώστε να θυμηθώ κάτι παρόμοιο. Για αυτές τις όμορφες καταστάσεις υπεύθυνη είναι η σημερινή διοίκηση, της οποίας η σύνθεση είναι μοναδική, με καλά παιδιά τα οποία διακρίνει, σοβαρότητα, συνέπεια και ήθος. Κάποια άλλη στιγμή φίλοι μου, θα αναφερθώ και στο πολύτιμο έργο τους, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Τους αφιερώνω λοιπόν, την μεγάλη νίκη του Σαββάτου και εύχομαι τα καλύτερα για τους ιδίους και τις οικογένειες τους.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Η πίτα του ΑΟΦ




Σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής μας μαζευτήκαμε όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια του ΑΟΦ για να κόψουμε την πίτα για το νέο έτος, το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιανουαρίου. Η συγκυρία της μεγάλης νίκης επί της Αχερουσίας και συνάμα το σκαρφάλωμα στην κορυφή της βαθμολογίας έκανε το κλίμα ακόμη πιο ζεστό και ευχάριστο. Διοίκηση, προπονητής και παίκτες συζητήσαμε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και θυμηθήκαμε καλές και κακές στιγμές που συνέβησαν μέσα και έξω από το γήπεδο. Ελάχιστες απουσίες παραγόντων και παικτών, ήταν απολύτως δικαιολογημένες. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του απόντα, λόγω τραυματισμού στον αγώνα, Ηλία Βαρούχου. Ηλία πάντα η τύχη να είναι με το μέρος σου. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ακολουθεί τα λέει όλα.

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 27/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ.
Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία και στον άγνωστο φίλο από την Αμαλιάδα.

Σήμερα όπως υποσχεθήκαμε θα έχουμε φώτο και βιντεάκια από την μεγάλη νίκη του ΑΟΦ επί της πρωτοπόρου μέχρι τότε ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ με 3-0.

ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση, κάποιοι με ζωγραφισμένη την αγωνία στο πρόσωπο τους και άλλοι άνετοι και σίγουροι για την νίκη συζητάνε ποιο χαλαροί.
Ο φίλος μου ο Νίκος γεμάτος αγωνία δείχνει να φοβάται το Ματς.


Με τέτοιο βλέμμα αισιοδοξίας πως να μην κερδίσουμε. Ο Νεκτάριος λεπτά πριν τον αγώνα μου είπε ότι θα κερδίσουμε και μάλιστα άνετα . Τελικά το ντέρμπι εξελίχθηκε πέρα από κάθε πρόβλεψη, με τον Νεκτάριο να είναι ογκόλιθος στην άμυνα, αλλά αυτό που τον κάνει πραγματικά μεγάλο παίχτη είναι το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο αγωνίζονταν με θλάση στον τετρακέφαλο.
Με τέτοιο πάθος δεν νομίζω να βρεθεί ομάδα να μας κερδίσει.

ΜΑΣ ΑΓΧΩΣΕ ΠΑΛΙ
Στιγμές αγωνίας για την ομάδα μας, όταν μετά από ανατροπή του αντιπάλου του, ο πολυτιμότερος ως τότε παίχτης, ο Ντέκο χτύπησε άσχημα στο χέρι του. Ευτυχώς όμως ο φύλακας άγγελος της ομάδας μας ο Φυσιοθεραπευτής Δ. Κωστάκος του έκανε τα αναγκαία και ο Ντέκο επέστρεψε στην δράση.
Να είσαι καλά ρε Mήτσο και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον ΑΟΦ.


ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

SERIAL KILLER
Έχει το παγωμένο βλέμμα του Σκόρερ!






Ο ΟΡΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ


"WILD STORKS" WHAT A WONDERFUL WORLD!!

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 26/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ.

Μεγάλη νίκη με 3-0 πέτυχε το Σάββατο ο ΑΟΦ εναντίον της μέχρι τότε πρώτης Αχερουσίας και την γκρέμισε από την πρώτη θέση, την οποία διατηρούσε από την αρχή του πρωταθλήματος
Από την αρχή του αγώνα φαίνονταν, ότι η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε υγιεινό περίπατο για τον ΑΟΦ, αφού η καλή κατάστασή των παιχτών μας και η δυναμική παρουσία των WILD STORKS προμήνυαν την μεγάλη νίκη.
Ο ΑΟΦ μπήκε δυνατά στον αγώνα και τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Χάνοντας αλλεπάλληλες ευκαιρίες, στο 35΄και ύστερα από ασίστ του Ντέκο, ο Κάλλης με υπέροχο τακουνάκι, περνάει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο του και πλασάρει κάνοντας το 1-0.
Οι παίχτες μας συνέχιζαν να τρέχουν σαν δαιμονισμένοι, πιέζοντας για δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε και έτσι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο.
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε με δύναμη και πάθος θέλοντας να τελειώσει από νωρίς το δήθεν ντέρμπι και αυτό το πέτυχε ο Ντέκο όταν με φανταστική προσωπική ενέργεια ντριπλάροντας δύο αντιπάλους έκανε το 2-0 και τους φιλάθλους μας να εκστασιάζονται στην κερκίδα. Η εξέλιξη του ματς ήταν βασανιστική για την ομάδα της Αχερουσίας αφού προσπαθούσε να ανατρέψει το σκηνικό του Αγώνα αλλά έπεφτε πάνω στο αμυντικό τοίχος που δημιούργησαν ο Κίλερ, ο Χουλιάρας, ο γίγαντας Τόκης, ο Μπουφόν και τα άλλα παιδιά. Ο ΑΟΦ συνέχιζε να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες με Κάλλη και Ντέκο εξευτελίζοντας την αντίπαλη άμυνα
Η χαριστική βολή για την Αχερουσία ήρθε στο 90΄ όταν ο Κάλκα υστέρα από πάσα του Σ. Ζιώγα μπήκε κάθετα στην εστία της αντίπαλης ομάδας και με αριστοτεχνική ντρίπλα απέφυγε τον αντίπαλο του ο οποίος αρκέστηκε μόνο στο να τον ανατρέψει και τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την εσχάτη των ποινών.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κάλλης κάνοντας το 3-0 και την την ατμόσφαιρα πανηγυρική με τους παίχτες και την διοίκηση να γίνονται ένα κουβάρι από χαρά.
Διακριθέντες ήταν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου ακόμη και οι δύο αλλαγές που έγιναν.
Οι 14 παιχταράδες της μεγάλης νίκης ήταν:
Χουλιάρας Γ., Κωστάκος Επ.(60' Ζιώγας Αθ.), Αντρ. Λιλάι, Ντούπης Β., Τόκης Ν., Δήμος, Χουλιάρας Κ., Ζιώγας Σπ., Βενετίκος Κ., Παπαλέξης Στ. (49΄ Βαρούχος Η.)(80΄Κωστάκος Δ.), Κάλλης Σπ. , Αναπλ. Παπαδιώτης Β.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος.


WILD STORKS! ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μαγική ήταν χθες η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι wild storks αποτελώντας τον 12ο παίχτη της ομάδας μας. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σταμάτησαν να ενισχύουν τους παίχτες μας κάνοντας τους να τρέχουν σαν αφηνιασμένοι. Μερίδιο της μεγάλης επιτυχίας ανήκει σίγουρα σε αυτούς
Σύσσωμη η ομάδα, παίχτες και διοίκηση, μου ζήτησαν μέσω του blog να τους ευχαριστήσουμε θερμά και να τους ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
Πρόεδρε και μέλη των wild storks των ειλικρινά μας συγκινήσατε . Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε κοντά μας.

Αύριο με περισσότερο ρεπορτάζ, φώτο και βιντεάκια από τον αγώνα

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΑΟΦ - ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 3 - 0

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

ΕΧΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΗΜΕΡΑ
Σήμερα Σάββατο 24/01 και ώρα 15 μ.μ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καμπής το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων ΑΟΦ-ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ (Αχερουσία 30, ΑΟΦ 27).
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΥΠΟΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ !
Δείξτε τους, ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Κάντε τους να νιώσουν δεύτεροι.
Οφείλουμε να τους δείξουμε την Φιλιππιαδιώτικη φιλοξενία , κεράστε τους 4 γκολ και κάντε τους πελάτες μας.
Και όλα τα παραπάνω θα γίνουν βέβαια μέσα στο γήπεδο και σε αθλητικά πλαίσια, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και μόνο, με πάθος και δύναμη, χωρίς ψευτοτσαμπουκάδες, τσακωμούς και διαμαρτυρίες στους διαιτητές.
Είστε παιχταράδες και πρέπει να το δείξετε στο γήπεδο, μην κάνετε το λάθος να παρασυρθείτε σε διαμαρτυρίες και αντιαθλητικές ενέργειες γιατί αυτό ζημιώνει την ομάδα μας και πάντα ευνοείται η χειρότερη ομάδα. Χαρείτε το ποδόσφαιρο, φορτώστε τους από νωρίς με γκολ και μετατρέψτε το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του blog ότι, κάποια σχόλια αναρτώνται και από τον «filippiadioti», τα δικά μου σχόλια αναρτώνται όπως πάντα με την υπογραφή ¨kalko¨

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Βήμα στο Μιχάλη ...

Ο Μιχάλης άφησε το παρακάτω σχόλιο στο προηγούμενο θέμα και νομίζω οτι πρέπει να δημοσιευθεί ως θέμα για να τύχει και σχολιασμού.

Γράφει ο Μιχάλης

Με ικανοποίηση είδα ότι ο ΑΟΦ έφτιαξε τη δική του ιστοσελίδα κάνοντας πραγματικότητα τη σκέψη του νέου αλλά δραστήριου μέλους Λαχανά Γεωργίου. Θα μπορέσουμε έτσι να ενημερώσουμε τους Φιλιππιαδιωτες και μη, τόσο για την ιστορία της ομάδας, τους στόχους σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε λόγω της μη ύπαρξης αθλητικών εγκαταστάσεων, όχι μόνο για προπόνηση αλλά ούτε καν για τους αγώνες πρωταθλήματος, με συνέπεια η ομάδα να αγωνίζεται ποτέ στην Κερασουντα, πότε στην Καμπή και ίσως του χρόνου πιο μακριά.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για το θέμα αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε πάρει υποσχέσεις το Σεπτέμβριο από τη δημοτική αρχή ότι τέλος Γενάρη, θα γινόταν το καινούργιο γήπεδο και θα λυνόταν τα προβλήματά μας, όμως αυτό που βλέπουμε είναι πλήρης εγκατάληψη. Γιατί κύριοι ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ για ένα γήπεδο χωράφι που δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει ούτε ο Εθνικός. Εγκαταλείψατε στην τύχη τους εκατοντάδες αθλητές, στο όνομα της μεγάλης ιδέας, βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δασός, το μέλλον του αθλητισμού χτίζεται από τη βάση(ύπαρξη εγκαταστάσεων) και όχι από την κορυφη. Αλλα είπατε και αλλά κάνετε. Δώστε σύντομα λύση γιατί αυτό που μένει είναι τα έργα και όχι τα λόγια στα καφενεία.
Το ότι υπάρχουμε ακόμη είναι θαύμα ,και αυτό οφείλεται στη δουλεία που έγινε τα προηγούμενα χρόνια από παράγοντες και προπονητές αλλά και στην αγάπη των νέων παιδιών για το ποδόσφαιρο και τον ΑΦ την ομάδα με την μικρή ιστορία πλην όμως το πλούσιο έργο. Αυτά για το γηπεδικο ,μήπως και αφυπνιστούν οι αρμόδιοι.
Στα αγωνιστικά τώρα ,θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική τους ποιότητα, με συνέπεια το σερί νικών που αν συνεχιστεί θα οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγόρια, εκεί που της αξίζει να είναι σύμφωνα με το υλικό που έχει αυτή τη στιγμή.
Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Λάμπρο Νασιο για το χρόνο που αφιερώνει στην ομάδα παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις, τον Νίκο Ζηκα που είναι ο αφανής ήρωας της υπόθεσης, τη διοίκηση η οποία προσπαθεί κάτω από δύσκολες συνθήκες να οργανώσει οικονομικά το σύλλογο, ώστε να μη λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και εκ μέρους της διοίκησης τους χορηγούς μας ,οι οποίοι μας κάλυψαν πλήρως από πλευράς υλικού. Φόρμες(Δημήτρης Παππας), Σάκους(Φιλιππιαδα Σπορ), Αντιανεμικά(Αλεξίου Ευθυμία), Μπουφάν(Ντακουλας Μπάμπης).

23 Ιανουάριος 2009 11:13 πμ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΟΦΑΡΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ο ΑΟΦ ολοκλήρωσε την χθεσινή προπόνηση του χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και οι παίχτες έδειξαν έτοιμοι για την αυριανή αναμέτρηση.
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΦ ξεκίνησαν το χθεσινό πρόγραμμα με ζέσταμα και ασκήσεις ταχύτητας ενώ στη συνέχεια προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με οικογενειακό διπλό.

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ
Ο thesoniel σχολιάζει:
Η αναμέτρηση με την Αχερουσία το Σάββατο πλησιάζει . Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και φανατισμός θα πρέπει να εκλείψει,δεδομένου ότι δεν μας προσθέτει κάτι στα συν ως ομάδα αλλά και γιά τον λόγο ότι διαθέτουμε το καλύτερο έμψυχο υλικό του πρωταθλήματος και κατ' επέκταση την πληρέστερη ομάδα, η οποία πέτυχε απλά μεθοδικά και προπάντων ήρεμα τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα . Να προσθέσουμε στα επιπλέον θετικά της αναμέτρησης την παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο, με ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία των WILD STORKS( όπως μας έχουν διαμηνύσει ) και τους περιμένουμε,την προσδοκία και την πίστη όλων μας γιά την νίκη και τον εγωισμό και την φιλοδοξία των παικτών μας απέναντι στους παίκτες της Αχερουσίας,να αποδείξουν και βαθμολογικά ότι είναι καλύτεροι από αυτούς .

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 22/1/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Ενημερώνουμε τους παίχτες του ΑΟΦ ότι, σήμερα και ώρα 3.45 μ.μ , στο γήπεδο της Kαμπής θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με διπλό ενόψει του αγώνα με την Αχερουσία.
Επιβάλλεται να είστε όλοι εκεί.
Η προπόνηση, λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΟΦ
Το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα και με μία λιτή τελετή, όπως κάνουμε συνήθως θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Συλλόγου μας .

ΜΠΡΑΒΟ ΕΘΝΙΚΑΡΑ
Σπουδαία ισοποπαλία 1-1 έφερε ο Εθνικός εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝΕ .
Πολλά μπράβο στον Εθνικό για την δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη επιτυχία μετά την νίκη επί του Εορδαικού . Με τέτοια αποτελέσματα η λέξη παραμονή για την ομάδα μας φαντάζει εύκολη υπόθεση. Συνεχίστε έτσι ... .






Απαντώντας στον φίλο thsoniel

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 21/1/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ
Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ.
Ιδιαίτερα, στον Ηλία στην Κέρκυρα, στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF στο Λονδίνο, στον Τσέλο στην Σουηδία, στον Σπύρο και τον Δημήτρη στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία.

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε κυρίως με την την ψυχολογική προετοιμασία των παιχτών ενόψει του μεγάλου ντέρμπι το Σάββατο απέναντι στην πρωτοπόρο Αχερουσία.
Γι’ αυτό θέλω και την βοήθεια όλων των Φίλων του ΑΟΦ των όποιων τα σχόλια να είναι κυρίως εμψυχωτικά για τους παίχτες μας.

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ
Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής πλησιάζει και ο ποδοσφαιρικός πυρετός στη Φιλιππιάδα ανεβαίνει. Ο ΑΟΦ αύριο ολοκληρώνει την προετοιμασία του ,με προπόνηση-διπλό, για ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, τόσο βαθμολογικά όσο και σε επίπεδο γοήτρου.
Στη Φιλιππιάδα, η δίψα του κόσμου για άνοδο είναι μεγάλη, με δεδομένο πως η ομάδα έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο και βρίσκεται στην δεύτερη θέση.
Ο προπονητής του ΑΟΦ θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός ή απουσία. Από σήμερα μπορεί να υπολογίζει και τον Κάλκα που επέστρεψε ύστερα από διάστημα δύο εβδομάδων εξαιτίας μιας θλάσης στο δικέφαλο.

ΕΥΤΥΧΩΣ……ΣΥΝΗΛΘΕ
Ανακούφιση προκάλεσε στους ιθύνοντες της ομάδας μας η άνοδος της απόδοσης του DECO!O ίδιος μας είχε καθησυχάσει ,αλλά κάποιοι ήταν επιφυλακτικοί!Ευτυχώς ο DECO έδωσε τα διαπιστευτήρια του μέσα στο γήπεδο!ΜΠΡΑΒΟ DECO συνέχισε έτσι!!!

ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΛΟΙΦΩΝ
Την τελευταία φορά που πήγα να μπω στα αποδυτήρια της ομάδας του ΑΟΦ με χτύπησε η κάψα από την αλόγιστη χρήση θερμαντικών αλοιφών που κάνουν ορισμένοι παίχτες μας νομίζοντας ότι αντικαθιστούν την προθέρμανση και μάλιστα απαιτούνε να υπάρχουν στο φαρμακείο της ομάδας αρκετά σωληνάρια. Ρωτήσαμε ένα ειδικό σε αυτά τα θέματα τον Φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κωστάκο Δημήτρη και μας είπε ότι, ούτε ένα 5% της αλοιφής δεν προχωράει υποδόρια, συνεπώς το μυικό σύστημα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα ποδοσφαίρου βάζοντας μόνο αλοιφές αλλά απαραίτητο είναι κυρίως η καλή προθέρμανση (ζέσταμα).
Έτσι όπως καταλαβαίνεται λιγότερη αλοιφή, περισσότερο ζέσταμα.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΡΙΤΗ 20/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω την μέρα μου, εκφράζοντας την ευαρέσκεια μου για την απήχηση που έχει το blog ιδιαίτερα στους νέους αφού εχθές μονό ανάρτησαν τα σχόλια τους πάνω από 20 φίλοι του ΑΟΦ.

Περί Α-πειθαρχίας
Είχα σκοπό σήμερα να ασχοληθώ με την κακή αθλητική συμπεριφορά ορισμένων παιχτών μας αλλά ένα σχόλιο ποδοσφαιριστή μας και «πέτρας του σκανδάλου», χθες βραδύ στο blog, με έκανε να αλλάξω γνώμη, αφού υποσχέθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί.
Στον αντίποδα όμως των κρουσμάτων απειθαρχίας, θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα παίχτη παράδειγμα προς μίμηση, τόσο για το πάθος του μέσα στο γήπεδο όσο και για την άψογη αθλητική συμπεριφορά του. Είναι ο Βασίλης Τούπης, ο οποίος παρά τις κακές συνήθειες που απέκτησε στην προηγουμένη ομάδα όπου αγωνιζόταν, κατάφερε να προσαρμοσθεί αμέσως στην Φιλοσοφία και το Αθλητικό πνεύμα του ΑΟΦ και αναδεικνύεται όχι μόνο ως ο καλύτερος αμυντικός της κατηγορίας μας αλλά κερδίζει και τον τίτλο του καλύτερου Αθλητή.

ΜΕ WILD STORKS Ο ΑΟΦ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε χθες βράδυ το μήνυμα - υπόσχεση του προέδρου των wild storks ο οποίος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι είναι Φίλος του ποδοσφαίρου και στηρίζει τις τοπικές ομάδες. Το παραθέτουμε ως έχει:
«Το Σάββατο στο μεγάλο Ματς οι wild storks θα είναι εκεί με τα τύμπανα και καπνογόνα. Οι wild storks παντού και στον ΑΟΦ επίσημα».

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ
"Ξέχασα να δώσω συγχαρητήρια στον στενό μου φίλο και συμπαίκτη Αντρέα για το απίστευτο match που έκανε στην Λούτσα και για το Goal που πέτυχε. Ελπίζω με τον καιρό να παίζει συνέχεια έτσι και να βάζει όσο πιο πολλά Goal μπορεί, γιατί με τα τελευταία φοβερά match που κάνει, έχει βοηθήσει παρά πολύ την μαδαρά μας και είναι κρίμα να μην σημειώνει περισσότερα Goal ο συγκεκριμένος παιχταράς." (Στάθης)

Ο Στάθης παρά το νεαρό της ηλικίας του(15 χρόνων) παραδίδει μαθήματα φιλίας και ομαδικότητας.

ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΕΣ
λληνας Κροίσος ιδιοκτήτης περιπτέρου με εννέα γράμματα, εκδήλωσε προχθές βράδυ το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του ΑΟΦ. Ρε ποιος να ΄ναι;
Πάντως όπως και να ΄χει, Πρόεδρε το νου σου!

ρεις θηριώδες τύποι από την Λούτσα, έψαχναν με απειλητική διάθεση τον προπονητή του ΑΟΦ. Όταν είδαν τον Λάμπρο έφυγαν απογοητευμένοι.
Άρε Λαινά ...δε ξεχνιέσαι με τίποτα.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19-01-2008

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΗΝ ΕΛΟΥ(Τ)ΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ Ο ΑΟΦ
Έβρεχε γκολ χθες στο γήπεδο της ΛΟΥΤΣΑΣ, η ΟΜΑΔΑΡΑ μας διέλυσε την ομώνυμη ομάδα με 1-4 ενώ το σκορ θα μπουρούσε να ήταν και 1-7 αλλά χάρη στην μεγαλοψυχία των παιχτών μας η Λούτσα γλίτωσε τον διασυρμό.

O thsoniel ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...

Με σοβαρότητα και πειθαρχία, παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, έφυγε νικήτρια από την δύσκολη έδρα της Λούτσας, όπως έγινε ήδη γνωστό . Τα γκολ, Κάλλης δύο ( 2 ),το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο Ντέκο, Ανδρέας του οποίου αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο στην καριέρα του και το άλλο ο Κώστας Χουλιάρας με σουτ κεραυνό στο γάμμα της εστίας . Διακριθέντες άπαντες, των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα με ξεχωριστή μνεία στους Ανδρέα, Ντέκο, Τούπη και Σπύρο Ζιώγα .
Προβληματισμό προκαλεί, η συνεχιζόμενη εμφάνιση μερικών θλιβερών παρατράγουδων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όταν είναι όλα υπέρ μας και αμαυρώνουν την καλή εικόνα της ομάδας που επιδιώκουμε να περάσουμε πρώτα αγωνιστικά και ύστερα σε θέματα ομαδικής πειθαρχίας . Το φαινόμενο αυτό η διοίκηση μαζί με τον προπονητή θα πρέπει να το εξαφανίσει,όσο το δυνατόν άμεσα . Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη και ουσιαστική νίκη .

Η ενδεκάδα της σπουδαίας νίκης ήταν: Χουλιάρας Γ.,Ζιώγας Αθ.,Αντρ. Λιλάι,Τούπης Β.,Τόκης Ν.,Χουλιάρας Κ.,Ζιώγας Σπ.,Βενετίκος Κ.,Παπαλέξης Στ.( 49΄Παπαδιώτης Β.), Βαρούχος Η.,Κάλλης Σπ.
Προπονήτης: Λάμπρος Νάσιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Έτσι μετά το πέρας της 14αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής στην κορυφή:
ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 30
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ 30
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 27
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
Να υπενθυμίσουμε ότι οι 3 πρώτες προβιβάζονται στην Α κατηγορία!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ....
Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΟΦ κόντρα στην ΛΟΥΤΣΑ με το ευρύ σκορ, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΑΟΦ , μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε:
"Ξεκίνησε το τρένο της ανόδου από την ΛΟΥΤΣΑ.Άνετα 1-4 η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και τώρα όλοι στο γήπεδο της ΚΑΜΠΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 24 του μήνα για να πατήσουμε ΚΟΡΥΦΗ απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ."


ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στο γούρι της ομάδας μας έχει εξελιχθεί ο Αντιπρόεδρος, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού από όταν άρχισε να ακολουθεί τις αποστολές(μην υπολογίζοντας καιρικές συνθήκες) έχουμε συνεχόμενα 3 δίπλα και μια ισοπαλία.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Αθλητικός Όμιλος Λούτσας - Αθλητικός Όμιλος Φιλιππιάδας 1-4

Blogger Ο/Η John είπε...

Ξεκινησε το τρενο απο το ΧΩΡΙΟ της ΛΟΥΤΣΑΣ.
Για πλακα 1-4 η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ και τωρα ολοι στο γηπεδο της ΚΑΜΠΗΣ το ΣΑΒΒΑΤΟ στις 24 του μηνα για να πατησουμε ΚΟΡΥΦΗ απεναντι στην πρωτοπορο ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ

18 Ιανουάριος 2009 6:00 μμ

Blogger Ο/Η John είπε...

Αλλα αποτελεσματα
AXEΡΟΥΣΙΑ-ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 3-1
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ-ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ 3-1
Οποτε η βαθμολογια διαμορφωνεται ως εξης στην κορυφη
ΑΧΕΡΟΥΣΙΑ 30
ΒΑΛΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗ 30
Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 27
ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
Να υπενθυμησουμε οτι οι 3 πρωτες προβιβαζονται στην Α κατηγορια!!

18 Ιανουάριος 2009 6:21 μμ

Blogger Ο/Η thsoniel είπε...

Με σοβαρότητα και πειθαρχία, παίζοντας απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, έφυγε νικήτρια από την δύσκολη έδρα της Λούτσας, όπως έγινε ήδη γνωστό . Τα γκόλ Κάλλης δύο ( 2 ),το πρώτο με πένταλτι που κέρδισε ο Ντέκο, Ανδρέας του οποίου αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώωτο στην καριέρα του και το άλλο ο Κώστας Χουλιάρας . Διακριθέντες άπαντες, των οποίων η απόδοση κυμάνθηκε σε υψηλά επίπιπεδα με ξεχωριστή μνεία στους Ανδρέα, Ντέκο και Σπύρο Ζιώγα . Προβληματισμό προκαλεί, η συνεχιζόμενη εμφάνιση μερικών θλιβερών παρατράγουδων που λαμβάνουν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα και ειδικά όταν είναι όλα υπέρ μας και αμαυρώνουν την καλή εικόνα της ομάδας που επιδιώκουμε να περάσουμε πρώτα αγωνιστικά και ύστερα σε θέματα ομαδικής πειθαρχίας . Το φαινόμενο αυτό η διοίκηση μαζί με τον προπονητή θα πρέπει να το εξαφανίσει,όσο το δυνατόν άμεσα . Συγχαρητήρια στα παιδιά γιά την μεγάλη και ουσιαστική νίκη .

18 Ιανουάριος 2009 6:53 μμ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

Καταρχήν να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον παιχταρά μας τον Θανάση Ζιώγα και με την νίκη σήμερα

Σήμερα πρωί-πρωί έλαβα από φίλο μου και fun του ΑΟΦ ένα μήνυμα και μου ζήτησε να το αναρτήσω στο blog. Το αναρτώ ως έχει φίλε που θέλεις να διατηρήσεις την ανωνυμία σου.

"Nα ευχηθώ καλή επιτυχία στον ΑΟΦ μας στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στην Λούτσα.Θα ήθελα επίσης να επιστήσω στα παλικάρια μας την προσοχή ώστε να μην υποτιμήσουν την συμπαθή ομάδα της Λούτσας και να μετατρέψουν το σημερινό ματς σε υγιεινό περιπατο.Να βάλουν επιτέλους το ‘εγώ’ τους κάτω από το συμφέρον της ομάδας και να δείξουν την πραγματικά μεγάλη τους αξία μέσα στο γήπεδο.Οι φανφαρολογίες και τα μεγάλα λόγια καφενειακού τύπου δεν χωράνε στην ομάδα μας. Ας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας όσο το δυνατό νωρίτερα και υπάρχει χρόνος για τα παραπάνω."

Παραθέτω επίσης και κάποια αλλά μηνύματα με ευχές για νίκη από fun ΑΟΦ:

"FORZA AOFARA"

"ΑΟΦΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ"

"ΑΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"

"ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ"

"ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ"

"ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΟΥΡΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ"

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΟΦΑΡΕΣ

Σάββατο 17/01/09 να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Αντώνη και την Αντωνία. Να στείλουμε την αγάπη μας σε όλους τους ετεροδημότητες φίλους του ΑΟΦ. Ιδιαίτερα στον Μιχάλη και την οικογένεια του που βρίσκονται στη Νάξο, στον STEF (φίλε το έπιασες το υπονοούμενο για την προπόνηση),στον Τσέλο που σήμερα έφτασε στην Σουηδία, στον Σπύρο στον Κολωνό, στον Γιάννη στην Αμερική και στον Νίκο στην Γερμανία.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές μας ύστερα από την χθεσινή προπόνηση-Διπλό που έγινε ενόψει του πολύ κρίσιμου αγώνα με την Λούτσα.
Ιδιαίτερα δε οι δύο επιθετικοί μας Σ. Κάλλης και Η. Βαρούχος ήταν στα φόρτε τους και συναγωνίζονταν ποιος θα βάλει τα πιο πολλά γκολ.
Όλοι οι παίχτες μας είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι θα επικρατήσουμε εύκολα στην δύσκολη έδρα της Λούτσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Ενημερώνουμε όλους τους παίχτες ότι η αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Λούτσα θα αναχωρήσει την Κυριακή και ώρα 13 μ.μ από το γήπεδο Φιλιππιάδας. Πριν την αναχώρηση, η ομάδα θα συγκεντρωθεί για καφέ στο DALU.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ BLOG ΜΑΣ
Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάθε μέρα όλο και πιο πολύ φίλοι μπαίνουν στο blog μας και αφήνουν το δικό τους σχόλιο. Θα τολμούσα να πω, ότι έχει μετατραπεί σε ένα τόπο συνάντησης όπου καλοί φίλοι εκφράζουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς ,τα αστεία , τα πειράγματα τους.
Αυτή ακριβώς είναι και η επιτυχία του Blog μας, ότι, πέραν της ενημέρωσης για την ομάδα είναι και ένα ηλεκτρονικό καφέ, για φίλους που είναι δύσκολο να βρίσκονται και να τα λένε.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ:
Με υψηλό ηθικό, μετά την ανοιχτή προπόνηση της Παρασκευης,η ομάδα πάει για ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ στη ΛΟΥΤΣΑ.

Σχόλιο φίλου και μέλους της Διοίκησης
Όσο αφορά την εκτός έδρας ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην Λούτσα, αποτελεί κομβικό σημείο για την ομάδα μας,δεδομένου ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, έτσι όπως διαμορφώνεται η βαθμολογική κατάσταση, αφενός μεν θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία μας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής στην εντός έδρας αναμέτρηση με την διαφαινόμενη έως τότε πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος ομάδα της Αχερουσίας,αφετέρου δε βαθμολογικά θα μας επιτρέψει την κατά το δυνατόν ευκολότερη και άμεση τυχόν διαφοροποίηση των υπαρχόντων βαθμολογικών συσχετισμών . Κρίνω σκόπιμο η αποστολή της ομάδας την Κυριακή στην Λούτσα, να είναι πλήρης τόσο από τους αθλητές όσο και από τους παράγοντες της ομάδας

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΡΩΣΗ 16/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ

ΜΑΓΚΕΣ..... ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ενημερώνουμε τους παίχτες του ΑΟΦ ότι, σήμερα και ώρα 3 μ.μ , στο γήπεδο της καμπής θα πραγματοποιηθεί προπόνηση με διπλό ενόψει του αγώνα με την Λούτσα. Επιβάλλεται να είστε όλοι εκεί
Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/0/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΦ


Χθες λάβαμε ένα σχόλιο από φίλο του ΑΟΦ με την υπογραφή "thsοniel" και με έκανε να νιώσω κάπως αμήχανα .Το σχόλιο αναφέρονταν στον παίχτη του ΑΟΦ Δημήτρη Κώτση ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε ένα σοβαρό ατύχημα που τον κράτησε για αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο. Φίλε thsoniel με πρόλαβες γιατί σήμερα είχα σκοπό να γράψω για το θέμα αυτό, αλλά θα κάνω κάτι άλλο, θα αναρτήσω το σχόλιο σου το οποίο με καλύπτει πλήρως. Να ξέρει όμως ο Δημήτρης ότι, τουλάχιστον εγώ δεν τον ξέχασα, ρωτούσα κάθε μέρα για την εξέλιξη της υγείας του και αυτό μπορεί να το επιβεβαίωση ο φίλος του Αντρέας.

Σχόλιο "thsoniel":
Μέσα σε όλα αυτά τα καθαρά ποδοσφαιρικά και μη, έχω να υπενθυμίσω προς όλους μας, ότι φέτος από την ομάδα μας λείπει ο Δημητράκης Κώτσης μετά τον σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και τα κατάλοιπα που του άφησε ο τραυματισμός του . Εκτός από την ηθική συμπαράσταση που οφείλουμε να του προσφέρουμε και την οποία θεωρώ ότι την έχει αμέριστη από εμάς,πολύ σημαντική είναι και η υλική συμπαράσταση. Σκεφθείτε το .


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Σπουδαία νίκη με 1-0 πέτυχε ο Εθνικός εναντίον του πρωτοπόρου Εορδαικού στον αγώνα που έγινε εχθές στο Δημοτικό Βούρκο Φιλιππιάδας.Οι παίχτες του Εθνικού έχοντας πάθος και δύναμη πήραν τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για την παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γιώργος Λάππας, αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρα, γιατί είναι παιδί του ΑΟΦ αφού πρωτοξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε stef

Άλλο ένα θετικό σχόλιο για το blog μας, έγινε χθες από φίλο με την υπογραφή ¨stef¨. Το σχόλιο του φίλου μας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί αν είναι αυτός που νομίζω τότε μιλάμε για τον πρώτο blogger της Φιλιππιάδας και αυτό το λέω διότι εχω επισκεφτεί το blog του δεκάδες φορές.
Σχόλιο ¨stef¨
kali arxi apo mas paides...pragmatika o tropos sxoliasmou einai ola ta lefta..polu kali douleia analutikotati...

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΦ.


ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΟΦ
Ευχάριστη συγκυρία ήταν για τον ΑΟΦ ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των υπολοίπων αγώνων της κατηγορίας μας. Έτσι η ομάδα μας παρά την απώλεια των δύο βαθμών στο τελευταίο ματς είναι πίσω από τους πρωτοπόρους μόλις 3 βαθμούς.
Η βαθμολογία για τις πέντε πρώτες ομάδες διαμορφώθηκε ως εξής:

1. ΑΝ. ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ 27
2. ΦΟΡΤ. ΒΑΛΑΔΙΝΟΡΑΧΗΣ 27
3. ΠΑΣ ΚΡΑΝΙΑ 27
4. Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 24
5. Α.Ο.ΚΑΡΥΑΣ 24

Έτσι με δύο νίκες στους επόμενους δύο αγώνες , εκτός έδρας εναντίον της Λούτσας και εντός έδρας εναντίον της πρωτοπόρου Αχερουσίας η ομαδάρα μας μπορεί να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .

ΠΑΤΑΓΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ BLOG ΜΑΣ
Μεγάλη απήχηση έχει στο κοινό της πόλης μας το νέο blog του ΑΟΦ αφού το επισκεφθήκαν πάνω από 50 άτομα στις μόλις τρεις ημέρες ανάρτησης του.
Μερικές χθεσινές δηλώσεις φιλών του ΑΟΦ είναι η παρακάτω;
Γιώργος Μπαλάφας (παράγοντας ΤΑΠ Εθνικός) : Πολύ καλή δουλειά. Τελικά ο ΑΟΦ δεν είναι μόνo μεγάλη ομάδα είναι και μια 20ετία μπροστά.
Σπύρος Β. Κωστάκος (Fun από Κολωνό Αθήνα). Πρώτο.Μας φτιάχνει την μέρα. Συνεχίστε, μας είναι ευχάριστο να σας διαβάζουμε.
Πέτρος Σιαμαντάς (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας) : Καταπληκτικό .Θα μας κάνει να επιστρέψουμε στην ενεργό δράση.
Γιώργος Γιάννος (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας) :Έχω μείνει Άφωνος με τις καινοτομίες του ΑΟΦ. Αυτή η ομάδα πρέπει να ανάβει ψηλά.

Και αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες εκδηλώσεις ενθουσιασμού που δεχόμαστε καθημερινά από τηλέφωνα φιλών από όλο τον κόσμο .

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΟΦ

Αφήνουμε πίσω το άτυχο ματς με το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ που μας άφησε πικρή γεύση χάνοντας τους 2 βαθμούς λόγω του ανέμου ΚΑΙ ΜΟΝΟ...Μας διέκοψε ένα σερί τουλάχιστον 5 νικών αλλά στον αγώνα μέσα στη ΛΟΥΤΣΑ ξεκινάμε το νέο νικηφόρο μας σερί που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον όμιλο και την άνοδο στην Α κατηγορία.

ΣΟΥΗΔΟΣ….. Ο ΤΣΕΛΟ

Χθες βράδυ συνάντησα τυχαία τον φίλο και πρώην συμπαίχτη μου στον ΑΟΦ, Βαγγέλη Γατσέλο και μου είπε ότι σε λίγες μέρες φεύγει για Σουηδία. Ομάδα Β΄Εθνικής Σουηδίας του πρότεινε ένα πολύ καλό συμβόλαιο και επαγγελματική αποκατάσταση.
Φίλε Βαγγέλη σου ευχόμαστε καλή τύχη στα όνειρα σου και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωή.
Ευελπιστούμε ότι το blog μας θα σου κρατάει ευχάριστη συντροφιά και θα ήταν χαρά μας να μαθαίνουμε νέα για την ποδοσφαιρική σου καριέρα στην μακρινή χώρα.

Για την ιστορία, ο Βαγγέλης ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στον ΑΟΦ ,μετά από 3 χρόνια, πήγε στον Εθνικό και στην συνέχεια έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Αν. Άρτας και της Πρέβεζας.Βαγγέλη είμαι σίγουρος ότι θα σε δούμε και στην Λίγκα του Σουηδικού Πρωταθλήματος.

καυτές πάσες

-Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του φίλου Ηλία Τζ. να τα χώνει συνεχεία στον πρόεδρο μας. Μου θυμίζει Λαζόπουλο με Ντενίση.
Μετά λιάκο μου σου κακοφαίνεται που είσαι συνέχεια παγκίτα..
-Ο Νίκος Ζήκας που είναι ρε παιδιά; Το blog έχει ανάγκη τα καυστικά σχόλια του.
Τον περιμένουμε στη παρέα μας.
-Ο Κίλερ περίμενε να πάρει άδεια από τον πύργο ελέγχου για να περάσει μπροστά στην επίθεση στο Κυριακάτικο ντέρμπι.
Σιγά ρε Κίλερ μπόιγκ είσαι;

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 13/01/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΟΦΑΡΕΣ


Ενθουσιασμό έφερε στην οικογενεια του ΑΟΦ η δημιουργiα του blog μας. Τηλέφωνα με ευχαριστιες απο ολες τις γωνιές της γης δεχθήκαμε χθες βραδυ, και με εκπληξη διαπιστώσαμε οτι ΑΟΦΑΡΕΣ υπαρχουν παντού.
Φίλοι του ΑΟΦ απο Νάξο ,Κρητη,θεσσαλονικη,Αθήνα,Γερμανια,και Αμερική,εσπευσαν να μας τηλεφωνησουν και να μας συγχαρουν γι΄αυτή μας την προσπάθεια και μας υποσχεθηκαν να ενημερωνουν το blog και με δικα τους σχόλια.

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΚΟ ;
Έντονη ειναι η ανησυχια παραγοντων και φιλων του ΑΟΦ για το τι συμβαινει τον τελευταιο καιρό με τον Ντέκο καθως η μειωμένη αποδοση και ο εκνευρισμος του ειδικά στο πρωτο ημιχρονο επηρεασαν ολη την ομαδα.
Σε επικοινωνια που ειχαμε μαζι του μας καθησυχασε λέγοντας πως ειναι κατι παροδικο και θα ξαναβρει τον καλο του εαυτο.
Φιλε Ντεκο εύχομαι να επανελθεις συντομα γιατι εισαι βαρόμετρο για την ομαδα μας.

ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ
Μας άγχωσε ο παιχταράς μας ο Στάθης οταν στο 90΄λεπτο σε συγκρουση με αντιπαλο παιχτη επεσε στο έδαφος σφαδαζοντας απο τους πονους.Ο Φυσιοθεραπευτης της Ομάδας μας Κωστάκος Δημήτριος μας καθησυχασε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και μαλλον θα ειναι παρών στο επόμενο Ματς με την Λούτσα.
Επικοινωνησαμε με τον Σταθη και δήλωσε οτι ειναι εντάξει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΛΗΣ
Εξέτισε την ποινή του ο Κάλης και θα ειναι στην διαθεση του προπονητη για τον επόμενο αγωνα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Ευχόμαστε καλη επιτυχία στον Εθνικό μας για τον αυριανο δυσκολο αγωνα κοντρα στον Εορδαικό.Θα είμαστε ολοι εκεί.


ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΕΣ
ακοφάνηκε στον Ντέκο το σχόλιο του Σταθη, για την γκρίνια κάποιων παιχτών κατά την διαρκεια του αγωνα, και έσπευσε να τον παρει τηλεφωνο ζητωντας του εξηγησεις σε ποιον αναφερετε.Ο Σταθης εύστοχα του απάντησε "Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται".
Απο μικρο μαθαινεις την αληθεια φιλε Ντέκο.

-Παιχτης απο την Ομαδα του ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ κυκλοφορούσε με αθλητικό σακο του ΑΟΦ.Σε ερώτηση μας είπε "μου τον έδωσε ο Πρόεδρος".
Τι τρεχει Πρόεδρε υπεγράφει κανενα πρωτόκολλο συνεργασιας με το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ;

-Ενας λόγος που ο Ντεκο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ύστερα απο δήλωση του ήταν η απαγοητευση που ενιωσε βλέποντας τον Πρόεδρο της ομαδας να αποβάλλεται κακήν κακώς απο τον διαιτητη.
Μήπως Πρόεδρε καταντησες ο Κουγ.. της Φιλιππιαδας;

-Αγαπητέ Πρόεδρε θα μπορούσε να συμβει αυτο σε Προεδρο της εμβέλειας ενος Αχιλλέα Μπέου,ενός Μακή Ψωμιαδη; Μήπως τα κυβικά σου ειναι λιγα για τον ΑΟΦ;Αν οχι περιμένω αποδείξεις. (ερωτημα-σχολιο Ηλία ΤΖ.)

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ Ο ΑΟΦ

Κυριολεκτικά ως φτερό στον άνεμο έδειχνε χθες η ομάδα μας αφού τα πολλά μποφόρ αέρα δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και οι παίχτες μας πήγαιναν οπού φυσάει ο άνεμος παραχωρώντας λευκή ισοπαλία 0-0 στην ομάδα του Γιώργου Κώνστα.





Χθες στο γήπεδο της Καμπής έγινε ο αγώνας του Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΑΟΦ και της ομάδας ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις υστέρα από ένα κακό ματς λόγω των θυελλωδών ανεμών που έπνεαν στην περιοχή.
Οι λίγες καλές στιγμές του αγώνα δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τους 100 περίπου φίλους του ΑΟΦ που ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Κώνστα στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο κλείνοντας καλά τους κενούς χώρους ,με ασφυκτικό πρεσινγ δημιουργώντας έντονο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιγνιδιού του ΑΟΦ, που αρκέστηκε στο να περιφέρει την μπάλα στο χώρο του κέντρου. Από το 7΄κιολας λεπτό το ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ έδειξε ότι δε ήρθε για να χάσει αφού ο Σταυρός Κώνστας (παρά τα πολλά κιλά του) ξέφυγε από τον αμυντικό και έχασε μοναδική ευκαιρία πλασάροντας λίγο έξω από την κάθετη δοκό. Στην συνεχεία το ματς κατάντησε ανιαρό αφού η δυο ομάδες αρκέστηκαν στο να ανταγωνίζονται ποιος θα ρίξει την ψηλότερη του Χωριού.

Μεγάλη ευθύνη(πέραν του ανέμου) για το χάσιμο των δυο σημαντικών βαθμών για την ομάδα μας φέρει και ο προπονητής του ΑΟΦ αφού πρωτοτύπησε παγκοσμίως βάζοντας τον αμυντικό Ζιωγα Θαν. ως μοναδικό σέντερ φορ με σκοπό να μαρκάρει μαν του μαν το Λύμπερο της αντίπαλης ομάδας Γιώργο Κώνστα και το μόνο που κατάφερε ήταν να φανεί ο Γιώργος ο καλύτερος του γηπέδου.
Ατόπημα ήταν επίσης και το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε από την αρχή τα δύο επιθετικά του όπλα τον Ηλία Βαρούχο (Νίνη) και Ηλία Τζιάτζιο αφήνοντας τους στον πάγκο.
Διακριθέντες από τον ΑΟΦ δεν υπήρχαν μόνο διασωθέντες.
Η Διαιτησία του κ. Ρούσσου ήταν μέτρια ως εκνευριστική, μοιράζοντας εδώ και εκεί κίτρινες κάρτες εξοργιζόντας τον Πρόεδρο του ΑΟΦ ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο κατόπιν απαίτησης του διαιτητή.

ΚΑΥΤΕΣ ΠΑΣΣΕΣ
-Συγνώμη ρε παιδιά δηλαδή αν φοβόμαστε το Γιώργο Κώνστα και του βάζουμε μαν του μαν, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε και τον 1 βαθμό.
- Δηλαδή αν φίλε Γιώργο Γιάννο, που έκλεισε η φωνή σου παροτρύνοντας την ομάδα, έπαιζες εσύ Λυμπερο στο ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ τι έπρεπε να κατεβάσουμε τα Ματ.
- Ο Προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΙΟΝ έφυγε ευχαριστημένος από το Γήπεδο δηλώνοντας πως όταν είδε τον ΑΟΦ να μπαίνει στο Γήπεδο σκέφτηκε ¨Σήμερα θα μας παίξουν Μπασκετ με τόσο ψιλή ομάδα¨ .
-Πρόεδρε, όταν σε έβγαζε έξω ο διαιτητής μου ήρθε στο μυαλό η διαφήμιση της κοσμοτέ ¨Θα είμαι ήσυχος σου λέω¨
- Καυστικός στη κριτική του ήταν και ο επι 20ετιας παίχτης του ΑΟΦ Ηλίας Τζιατζος που ήρθε από την Κέρκυρα να βοηθήσει την Ομάδα (κακώς δεν χρησιμοποιήθηκε) λέγοντας ¨είναι λυπηρό να βλέπεις κάποιους παίχτες να ταλαιπωρούνται μέσα στο γήπεδο και να μην τους βγάζεις έξω¨.

-Τα μποφόρ ανέμου που επικρατούσαν χθές στο γήπεδο έφτασαν μέχρι την Νάξο. Ο (πρώην) προπονητής Μιχάλης Λαινάς(απο πληροφοριες του συγγενικού του περιβάλλοντος) εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα παραπάτησε και έπεσε στο Λιμανάκι της Χώρας.Τον έβγαλαν μελανιασμένο οι ψαράδες του νησιού αφού η θερμοκρασία ήταν κοντά στους Ο βαθμούς κελσίου.

Fun του ΑΟΦ Γιώργος Γιάννος βλέποντας να παίζουν ακόμη παλιοί του γνώριμοι δήλωσε στο τέλος του Αγώνα" Έκανα μεγάλη βλακεία που σταμάτησα το ποδόσφαιρο,είχα περιθώριο άλλα 10 χρόνια" .

-Μην σου πω και 20 φίλε Γιώργο,μη σου πω και 20!

-Πρόεδρε τι γίνεται σε προβλημάτισε η χθεσινή εμφάνιση ή θα τα ρίξουμε στον στρατηγό άνεμο;Μήπως έχεις και εσύ τις ευθύνες σου;Ρωτάω εγώ.(σχόλιο Ηλίας ΤΖ.)

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΑΟΦ - ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2004

Αύριο Κυριακή στο γήπεδο ΚΑΜΠΗΣ θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπυ της κατηγορίας μεταξύ των Ομάδων ΑΟΦ και ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ 2004 (Φιλίππιον).
Ας βρεθούμε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τον Αθλητισμό (πάνω απ' όλα) και τους αθλητές.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Από εδώ και πέρα το ιστολόγιο απέκτησε ψυχή. Ο ΚΑΛΚΑ θα ενημερώνει τους φίλους του ΑΟΦ για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τα παρασκήνια και πολλά ακόμη που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Να είστε όλοι καλά.